Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Veckovis hårdvaruprisguide – Moderkort och minne: september 2002 1:a upplagan

Namnlöst dokument

Introduktion
För denna veckas prisguide har vi sammanställt en lista över priser på moderkort och minne för dagens processorer. För er som inte är bekanta med guiderna här är en kort översikt över hur vi konstruerar dem:

Vi väljer leverantörer som ska visas i våra prisguider baserat på två krav: gedigen feedback från konsumenterna och att ha lägsta möjliga prissättning. Du kommer att märka att dessa leverantörer inte betalar oss för att bli listade här; vi accepterar inte förfrågningar om att bli listade här. Vi har försökt att eliminera leverantörer med låg feedbackbetyg, men vi uppmuntrar dig att göra din egen forskning innan du köper från någon av dessa leverantörer.

Med de nya och förbättrade prisguiderna har vi inte bara ökat våra standarder när vi utvärderar onlineleverantörer, utan vi har också samarbetat med våra vänner på CNet för att erbjuda ännu en tjänst till er alla. Genom att använda CNets sökmotor Shopper.com kan vi ge dig ytterligare en pool av leverantörer att söka från som kontrolleras av CNet. Du kan gå igenom dessa resultat genom att klicka på länken CNet Pricing i den näst sista kolumnen till höger.

Om det finns några problem med guiden eller om en leverantörs prissättning ändras dramatiskt, var noga med att skicka ett e-postmeddelande till författaren som anges längst upp på sidan så vidtar vi lämpliga åtgärder. Kom ihåg att även om vissa leverantörer kan vara billigare listar vi bara de som har generellt positiv feedback från ett anständigt antal konsumenter. Som vanligt, om du har några frågor, kommentarer eller förslag känn free att mejla oss eller posta i AnandTech-forum.

Se även till att kolla in
AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu fler fantastiska köp av moderkort, minne och annan teknik.

varning
AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech säljer inte positioner på Prisguiden. AnandTech eller någon av de leverantörer som anges i denna guide garanterar priserna som presenteras på följande sidor.

Denna vecka
Som vanligt, om du har några rapporter om felaktiga priser, vänligen känn efter free att mejla oss med namnet på säljaren och produkten/priset som visas felaktigt på deras hemsida. Detta kommer att hjälpa oss att ta fram en mer användbar guide i framtiden.

Det har varit lite prissänkningar här och där den här veckan på moderkort och minne. Vissa har också ökat med så mycket som $10.

Minnespriserna verkar vara stabila vid tillfället. Förhoppningsvis får vi se någon form av rörelse i siffror i nästa guide.

Gå vidare och ta en titt på veckans prisförändringar för de mest populära brädorna tillsammans med de främsta märkena i skrivbordsminnen…