Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Veckans premiärer på Netflix, HBO och Amazon

Veckans premiär på Netflix

Kanske den veckans mest framträdande premiär är Below Zero, men om det inte är din stil, har du andra Netflix-serier och filmer att välja mellan under de kommande sju dagarna.

Ikväll kan du njuta av en underhållande och inte särskilt lång film tack vare Super Lopez. Detta spanska förslag är en anpassning av serien med samma namn där dess huvudperson måste kombinera sitt kontorsarbete med sitt heroiska arbete för att rädda planeten.

Genom att radikalt ändra registret har du också möjlighet att se Blind, där en tjej blir blind efter en attack som hon anser utförd med förmedling och med avsikt att göra henne galen, medan de små redan kan se Grupp 3: Föraktlig mig.

På onsdag har du en ny serie att bli ansluten till. Är om 50 m², en turkisk produktion där en handleder som försöker upptäcka sanningen om sitt förflutna ändrar sin identitet i ett kvarter i Istanbul. Det anländer, som vanligt, med sin första säsong i sin helhet.

Om du följde det Limning, Du vet att säsong 2 också anländer i mitten av veckan för att följa i fotspåren till en New York-universitetsstudent som arbetar som en dominatrix.

Resten av veckans nyheter fokuserar på fredag ​​med filmen för hela familjen Ohana: Hawaiian Treasure och titeln baserad på verkliga händelser Utgrävningen (där en arkeolog anställd av en brittisk änka upptäcker något häpnadsväckande; med Carey Mulligan och Ralph Fiennes).

Om du föredrar något mer action är hans sak att du förbereder popcorn för Under noll. Det är en spansk film och ett nytt Netflix-original, med Javier Gutiérrez, där en agent som ansvarar för en fängelsebil måste möta den svåra situationen att attackeras mitt i ingenstans och med obeveklig kyla.

Och om det du gillar är dokumentärer, har du det Vi är Brooklyn Saints, där ett fotbollsprogram för ungdomar ger tillgång till barn i alla bakgrunder för att lära sig spela och andra livslektioner.

Veckans HBO-premiärer

En mycket platt vecka för HBO som i princip begränsar sig till att lägga till nya avsnitt av alla sina pågående serier och släppa fyra nya filmtitlar till söndag. Titta på det här.

Idag har vi anlänt till nya avsnitt av serien Betagen, som har premiär på säsong 3 (kommer att släppas en i veckan), liksom den andra i säsong 19 av Realtid med Bill Maher.

Hela amerikanska Y Batwoman De lägger också till fler avsnitt till sin lista, med ankomsten av den andra av säsong 3 respektive den andra av säsong 2.

Om du följer det trevliga Zoeys extraordinära spellista, på onsdagen är det din tur att fortsätta njuta av deras händelser och upplevelser med avsnitt 4 av säsong 2.

På torsdag kan du njuta av nytt innehåll från miniserien Cormoran Strike: Deadly Target (Den har fyra kapitel).

Arv lägger till kapitel 2 till sin just släppta tredje säsong.

Ett annat förslag som också lägger till kapitel i sin lista är Måla med John (avsnitt 2 av dess första säsong).

Vi har inte längre 30 mynt att hålla fast, men du kan njuta av fyra filmpremiärer: Födelsedagstjej, Dold verksamhet, I skyn Y De fyra fjädrarna.

Vad du ska titta på den här veckan på Amazon Prime

På Amazon koncentreras premiärerna på bara två dagar: idag, måndag och imorgon. Missa inte någon premiär.

Idag kommer du att kunna njuta Explodera explodera, en spansk komedi inspirerad av sångerna från den berömda italienska sångaren Rafaela Carrà. Regisserad av Nacho Álvarez.

Det är inte det enda förslaget som du kommer att kunna skratta med. Du har också redan en fjärrkontrollsknapp De döda dör inte, med Bill Murray, Adam Driver och Tom Waits. Om du vill se en film av poliser och levande zombier är det här din plan.

Om du byter register kan du å andra sidan njuta av en skräckfilm med Marys besittning (från 2019), där en familj köper en båt för att starta ett företag men utan att veta de hemska hemligheter som den gömmer.