VC Insights, Sports Tech och 5 fler klipp du missade på Innovate Celebrate 2017

0 Shares

Du kanske har märkt att vi nyligen höll en teknikkonferens. Jag menar, vi har bara pratat om det hela tiden hela veckan. Det är över nu, men tack vare modern teknik har vi fortfarande ett sista inlägg som du vill kolla in. Vi har filmat merparten av evenemangen, från paneler med investerare och sportproffs till samtal från en expert på Homeland Security och Intel-chefen till prisbelönta platser från våra finalister i Startup of the Year.

Du har redan läst en del av händelsen. Ta nu en titt på allt du kan ha missat.

Kabam om de senaste mobiltekniska trenderna

Holly Liu, grundare och stabschef på interaktivt underhållningsföretag Kabam, tog sig till scenen för att diskutera de hetaste mobiltekniska trenderna. När det gäller Innovate Celebrate -tal är det svårt att toppa en ämnesexpert som pratar om sin handel.

Holly Liu Cofounder och stabschef Kabam om mobila tekniska trender #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo tisdagen den 10 oktober 2017

En Fireside Chat med CTO för Homeland Security

Michael Hermus, CTO, Department of Homeland Security, satte sig ner för en snabb brandchatt med Jeff Joseph, senior VP, Communications and Strategic Partnerships Consumer Technology Association (CTA). Notera: De pågående cybersäkerhetsproblemen i USA idag.

Michael Hermus, CTO, Department of Homeland Security & Jeff Joseph, Sr. VP, Communications and Strategic Partnerships Consumer Technology Association (CTA) pratar cybersäkerhet i USA på #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo tisdagen den 10 oktober 2017

Årets bästa startpunkter

Just det, nu när det hela är över kan jag peka dig på de empiriskt bästa affärsplatserna som prydde våra hallar vid det tre dagar långa San Francisco-evenemanget. Och det var inte lätt att komma till den här punkten: Vi var tvungna att sortera igenom nästan 1 000 startups för att träffa våra 100 semifinalister, och dessa två banor var högst upp i paketet. Först, vår tvåa, kvinnors wellness-uppstart Obundet, följt av vår första vinnare, hälsoteknisk start Oska Wellness.

Obunden pitching för en panel av domare i hopp om att bli årets start på #InnovateCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Oska Wellness pitching för en panel av domare i hopp om att bli årets start på #InnovationCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Investor Insights

Domarna från videon ovan – alla uppskattade inom tekniksamhället – fastnade för att svara på några frågor från våra Innovate Celebrate -deltagare. Som ni säkert kan gissa fick vi det på video. Titta nedan för insikt och råd från dessa VC: Eric Bahn, general partner för Hustle Fund; Mayra Ceja, rektor på Social Starts; Erica Duignan-Minnihan, chefspartner på 1000 Angels; Christine Herron, verkställande direktör på Intel Capital; Gary Shapiro, VD och koncernchef för CTA; och David Wu, general partner på Maveron.

Innovate Celebrate -deltagare får råd från domarna i vår Startup of the Year -tävling LIVE #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Sports Innovation Lab

Vår panel om teknisk innovation inom sportbranschen var staplad med tunga slagare: Kolla in Portia Blunt, Sr. Digital Sport & Wearables Innovation Manager på New Balance; Brano Perkovich, investeringschef för San Francisco 49ers; Mounir Zok, direktör för teknik och innovation för den amerikanska olympiska kommittén; och fyrfaldiga ishockey-olympianen Angela Ruggiero, vars lista över utmärkelser bokstavligen fyller sin egen artikel.

Talking the Future of Sports på #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Och vinnaren är…

Hej, vi måste bara lägga upp den här videon igen: Återupplev ögonblicket då vi officiellt krönt vår start av året 2017.

Vi tillkännager vinnarna av den femte årliga Startup of the Year -tävlingen på #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Läs mer om Innovate Celebrate 2017 på Tech.Co

0 Shares