Vattenmelon med senap, den nya utmaningen som blivit viral tack vare TikTok

0 Shares

Detta kul och nyfiken challenge har inget att göra med andra som blev virala vid den tiden, som den berömda kanelutmaningen som kunde orsaka kvävning eller is- och saltutmaningen som orsakade hudbrännskador. Utmaningen med skalet blev också populär, vilket bestod i att äta ett livsmedel med dess skal inkluderat, oavsett om det var någon frukt eller till exempel ett ägg.

Ursprunget till denna nya utmaning

Som vilken som helst viral utmaning, den här började med att en person laddade upp videon och åt denna nyfikna blandning till sin TikTok-profil. Faktum är att det var den första videon som laddades upp till plattformen. I det här fallet var det den asiatiska användaren @yayayayummy, som har nästan 180 000 följare på detta sociala nätverk. Om vi ​​tittar på denna persons profil kan vi se hur alla hans publikationer bygger på att blanda två livsmedel som verkar omöjliga att sätta ihop och smaka, som nudlar med jordnötssmör eller jordgubbar med wasabi.

@yayayayummy

🍉 + 💛 SÅÅÅ BRA !! #vattenmelon #senap#hotfoodtake

♬ originalljud – yayayayummy

För närvarande har videon 2,3 miljoner visningar och nästan 200 000 “gilla”, förutom att ha nästan 19 000 kommentarer. Populariteten för denna video var sådan att även sångaren från USA Lizzo bestämde sig för att imitera det på hennes personliga TikTok-profil. Rapparen verkade först inte vara helt övertygad, men sedan upprepade hon vid mer än ett tillfälle, så hon måste inte ha blivit upprörd av den här mixen.

@lizzo

#söm med @yayayayummy ummmm det slutade med att jag bara åt det med tajin 🤭

♬ originalljud – lizzo

Andra utmaningar som blev virala på TikTok

När covid-19-pandemin började i mars 2020 var TikTok en av de största trenderna att umgås medan vi var inlåsta i våra hem. Det var av denna anledning som många virusutmaningar uppstod på plattformen. En annan trend var att träna, så båda kombinerades och utmaningen som kallas “plank challenge” dök upp, som bestod i att göra en bukplanka till rytmen av låten Pretty Girl av Maggie Linderman. Fotbollsspelare runt om i världen gjorde också viral till en utmaning som bestod i att ge 10 tryck med foten till en rulle toalettpapper.

Tick ​​tack

Men alla utmaningar har inte en rolig eller bekant touch men de tjänar också att öka medvetenheten. Till exempel uppstod ”The Real Challenge” som bestod i att förklara konsekvenserna av människor som utsatts för mobbning och varför det är viktigt att stoppa det. Med denna utmaning tog många influencers steget och delade med sig av sina personliga erfarenheter.

0 Shares