Varför vibrerar inte min T500 smartklocka med aviseringar? – Orsak och lösning

0 Shares

Smartwatch, ett tillbehör som har revolutionerat och blivit oumbÀrligt i vÄrt dagliga liv, tack vare vilket vi Àr anslutna till allt viktigt utan att behöva ta fram mobiltelefonen: telefoner, meddelanden eller e-post, de Àr en av mÄnga tjÀnster som smartklockan kommer att erbjuda dig att se bara genom att kolla pÄ handleden.

Men, Vad hÀnder nÀr aviseringar kommer och vÄr enhet inte varnar dig? Det Àr komplext, men anpassningsförmÄgan och lÀttheten som erbjuds oss Àr obestridliga nÀr det kommer till ett snÀvt schema.

Anledningar till att din T500 Smartwatch förmodligen inte vibrerar nÀr du fÄr ett meddelande kan vara: vara av mÄnga anledningar till exempel ett litet fel i instÀllningarna, batterioptimering eller till och med ett steg som hoppades över vid synkronisering med en mobil enhet.

du misstÀnker detta sista problem du Vi rekommenderar Först och frÀmst, ta reda pÄ hur du synkroniserar Smartwatch med Android eller iPhone.

Hur stÀller jag in smartwatch-aviseringar vid första start?

Vid det hÀr laget mÄste vi inse att applikationerna för enheten som din Smartwatch Àr synkroniserad med inte kommer att göra nÄgon skillnad, allt kretsar kring Ätkomsten du ger till aviseringar av dem pÄ din mobil, om de inte Àr aktiverade, kommer aviseringar knappast att nÄ din klocka.

NĂ€r du stĂ€ller in din enhet för första gĂ„ngen, följ stegen nedan för att kunna konfigurera den sĂ€kert: Först mĂ„ste du gĂ„ till “instĂ€llningar“System, medan du Ă€r dĂ€r, scrolla till”Appar“Du hittar tre menyalternativ, vĂ€lj sedan” specialĂ„tkomst “

I en speciell Ă„tkomst kommer du att markera “tillgĂ„ng till aviseringar“Denna sĂ€rskilda Ă„tkomst ger dig en lista över de applikationer som har begĂ€rts att lĂ„ta för att ange aviseringar.

Eftersom vi redan har tÀckt den hÀr delen kan vi se att din T500 smartwatch-app finns i listan ovan, om den inte finns i den hÀr behörighetslistan mÄste du gÄ till bevilja samma sak, om fallet Àr annorlunda och din T500 smartwatch finns med pÄ listan, kanske problemet Àr annorlunda, i sÄ fall rekommenderar vi att du fortsÀtter med oss.

Vad Àr anledningen till att min smartklocka inte vibrerar vid aviseringar?

Som vi nÀmnde i början finns det mÄnga faktorer som spelar in varför det inte vibrerar nÀr ett meddelande kommer, för det mesta översyn av tillstÄnd meddelanden om vad vi har sett.

Trots det Àr det stor sannolikhet att ljudet pÄ smartklockan Àr avstÀngt eller att du helt enkelt har felkonfigurerat den i justeringsappen. Men det finns ocksÄ en chans att du aldrig kommer att ha aktiverade vibrationen pÄ din smartklockaDet lÄter enkelt, men det hÀnder mÄnga gÄnger.

Hur aktiverar man ljud- och vibrationsaviseringar?

För detta behöver vi bara gĂ„ till smartwatch-appen för att justera klockan. Genom att trycka “personifiera“Vi kommer att observera ljud- och vibrationsalternativen, det Ă€r hĂ€r du kommer att kunna justera vilken ljudnivĂ„ eller vibrationsgrad som kommer att vara anvĂ€ndbar för dig.
LÄt oss komma ihÄg att de mÄste vara det aktiveras Aviseringsbehörigheter innan du konfigurerar aviseringsgrad eller volym.

Utöver det kan du ocksÄ vÀlja att Speciell anteckningsom Àr tillgÀnglig för de applikationer som du anser vara mest relevanta.

PĂ„verkar batterioptimering vibrationen i Smartwatch?

Optimering Detta Ă€r en mekanism som har tillĂ€mpats sedan Android 6.0, vilket innebĂ€r ett mer generaliserat faktum vid den punkt dĂ€r vi Ă€r, denna stĂ€ndiga uppdatering anvĂ€nds av mobilen för att förlĂ€nga tiden “VĂ€nta“PĂ„ batteri nĂ€r telefonen inte anvĂ€nds”

Dock detta mekanism grÀnser för driften av applikationer som finns i bakgrundbara för att spara RAM pÄ detta sÀtt. LikasÄ kommer vi fram till att en annan stor del av problemet Àr batterioptimering.

Av denna anledning börjar de vanligtvis ögonblick till ögonblick obunden aviseringar pÄ grund av tjÀnstebelastning pÄ mobiltelefonen.

Inaktivera prestandaoptimering

För att stĂ€nga av optimering, gĂ„ till “instĂ€llningar“Och sök”Appar”DĂ„ ett alternativ som skiljer smartklockan Ă„t. GĂ„ sedan till applikationsalternativen, dĂ€r i menyn trycker du pĂ„ “batterioptimering”Och det Ă€r enkelt att vĂ€lja din smartklocka sĂ„ att systemet inte tar hĂ€nsyn till det vid optimering.

Vi betonar att denna process mÄste göras med hÀnsyn hur mycket minne? i RAM-minnet du har dÄ det kan vara normalt att till och med stÀnga appen pÄ grund av utrymme.

Aktivera alla telefonaviseringar pÄ T500 smartwatch steg för steg

NÄgon gÄng mÄste du ha velat prioritera aviseringar och eventuellt bara fÄ aviseringar om de du anser vara viktiga. aktivera aviseringar Det var inte sÄ enkelt, faktiskt, nedan kommer vi att lÀra dig hur du gör det med vetskapen om att du pÄ samma sÀtt kan bestÀmma vilka meddelanden som kommer och vilka som inte.

Men framför allt har problemet vi laddat frÄn mycket ovan en annan lösning pÄ samma sÀtt: det kan hÀnda att efter stÀnga av optimering vissa andra meddelanden nÄr dig inte eftersom de inte Àr auktoriserade.

Sedan börjar vi med appen som hanterar din smartklocka, nĂ€r du Ă€r dĂ€r gĂ„ till instĂ€llningar för att söka efter “hantera aviseringar“Vid det hĂ€r laget kommer du att se en lista med flera applikationer, dessa applikationer Ă„tföljs av en tagg dĂ€r de kommer att verifieras om de Ă€r aktiverad eller inte.

Nu, med ett tryck pÄ enhetens skÀrm, Àr valet ditt vilken ansökan kommer att ha denna prioritetgenom att aktivera flaggan.

Andra sÀtt att fixa aviseringsvibrationer

Med tidigare gjorda steg du kommer inte att kunna förlora om nÄgon applikation, men om nÄgon av vÄra kaniner inte uppfyllde sitt syfte, inbjuder vi dig att lÀsa mer.

Innan du fortsÀtter, tÀnk pÄ följande: Om du inte har internetÄtkomstdata eller nÄgon anslutning kommer inte att fÄ aviseringar pÄ din mobiltelefon och dÀrmed pÄ din smartklocka.

Nu Àr nÄgra av tipsen för att lösa problemet med aviseringsvibrationer: starta om telefonen och titta, inaktivera och Äteraktivera Bluetooth eller se till att dina enheter Àr ansluten eller ha korrekt synkronisering med Bluetooth.

Starta om din mobiltelefon och smartklocka

För detta arbete kommer vi att ta smartklockan i hand och förbereda oss för tryck pÄ strömbrytarensom vi kommer att lÀmna intryckt pÄ detta sÀtt Àven efter avstÀngning vi kommer att starta om.

Detsamma gĂ€ller din mobiltelefonmed skillnaden att i vissa fall kommer du att se ett “omstart”-alternativ instĂ€llt pĂ„ “av” eller lĂ€mna det i flygplanslĂ€ge.

Upprepad omstart löser inte problemet helt, sĂ„ försök att Ă„terstĂ€lla Smartwatch enligt följande: om din telefon har appen “FitPro” blir det mycket enklare och inuti behöver du bara vĂ€lja “instĂ€llningar” och senare “Ă„terstĂ€ll enheten“. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt Ă„terstĂ„r bara att koppla in den igen.

Ta inte bort bakgrundsklockan frÄn instrumentpanelen

Vi mÄste undvika bakgrundsansökningar till varje pris eftersom skulle tvinga din ansökan att stoppas och det kommer inte bara att göra dig fÄr inga aviseringarAnnars kommer applikationen av din smartwatch att sluta fungera korrekt pÄ mobiltelefonen.

0 Shares