Varför slås inte min Amazon Fire-surfplatta på? – Orsaker och lösningar

0 Shares

Mobila enheter har numera blivit ett av de mest använda verktygen av människor varje dag. Du kan göra olika saker med dem, och du kan installera, programmera och göra olika saker. På senare tid har surfplattor fått stor betydelse i samhället, det finns flera märken på marknaden, bland annat framhäver Amazon Fire-surfplattan.

Men i olika fall är vissa Amazon Fire-surfplattor ofta defekta på fabriken, får dem att inte slås på. Därför, när du köper en Fire-surfplatta från Amazon och du inte vill slå på den, oroa dig inte. I den här artikeln kommer vi att lista några av orsakerna som kan visas på surfplattan när den är påslagen samt lösningar på detta problem.

Vilka är de främsta anledningarna till att min Amazon Fire-surfplatta inte slås på?

Många saker kan hända på din enhet som direkt påverkar systemet, surfplattans batteri eller disk. Så grejen är att när någon av dessa saker inträffar kanske den inte slår på. Ibland, när du spelar in ljud på en Amazon Fire-surfplatta, kan det hända att surfplattan överhettas och plötsligt stängs av. Därför bör du börja titta på några detaljer som kommer att avgöra problemet.

Därefter kommer några av de främsta orsakerna som kan finnas i din Amazon Fire-surfplatta som gör att den inte startar eller startar på det mest optimala sättet listas och förklaras.

du har batteriproblem

Först och främst, vad du behöver göra innan du helt modifierar eller kasserar din enhet är ett måste Var särskilt uppmärksam på batteriet! Detta Med vissa surfplattor som redan är lite gamla kan du uppleva batteriproblem. Detta beror på många orsaker, inkl. Hur du laddar din enhet, hur du använder den, hur du vilar och de områden där den normalt används.

I händelse av en brand i Amazonas bör du titta på prestandan ditt batteri behåller när det är fulladdat och används under dagen. Om batteriet inte fungerar alls, kan problemet bero på batteriet. Därför rekommenderas det att byta ut batteriet på Amazon Fire. Å andra sidan kan det vara så batteriet är skadat på grund av hur den laddas eller hur den laddas.

Har hårdvaruproblem

En annan anledning som hjälper din enhet att stänga av sig själv är att: hårdvaruproblem. Vi måste komma ihåg att detta består av alla fysiska delar av en elektronisk enhet, så det är möjligt att laddningsingångarna är felkonfigurerade på grund av felaktig användning av laddare eller USB.

Se till att enheten är i rätt läge när den laddas, annars kan det orsaka problem i porten och skada surfplattan under lång tid tills den stängs av.

mjukvaruproblem

Å andra sidan, programvara är också mycket viktigför om den inte är i gott skick kan den skada enheten helt eller i så fall stänga av den. I vissa fall kan programvaran vara skadad av ett virus eller genom att ladda ner flera applikationer. I så fall finns det flera lösningar för att spara din Amazon Fire Tablet.

Hur fixar jag att Amazon Fire-surfplattan inte slås på?

Med tanke på att Amazon Fire-surfplattan kan komma med olika användningsalternativ bör du veta att du kan installera YouTube Kids på Amazon Fire utan problem. Nu när vi har lite förståelse för orsakerna som påverkar vår enhet, speciellt i batteriet, kommer vi att nämna de lösningar vi kommer att hitta för att kunna använda surfplattan optimalt igen.

Ladda surfplattan i minst 30 minuter

En av de första lösningarna vi nämnde tidigare är batteriet. Om så är fallet, en av rätt sätt att börja laddagenom att göra detta i 30 minuter. Det är tillräckligt med tid för att verifiera vilken typ av laddning enheten börjar ha samt hur snabbt den laddas. Samma sak händer med värmen att surfplattan börjar fungera när den laddas.

Det är värt att nämna att det inte rekommenderas att låta enheten laddas mer än två timmar i rad. Använd den även under laddning och lämna den i vadderade eller täckta områden eftersom det kommer att orsaka överhettning och batteriet tvingas ännu mer, skadar den.

Håll ned strömbrytaren i minst 40 sekunder

En annan av de mest effektiva lösningarna är att börja ta bort alla appar som har installerats på din Amazon Fire-surfplatta. Detta kommer att accelerera snabbare arbetslösning. Du bör använda det här alternativet om du redan har försökt ladda din enhet enligt beskrivningen ovan. När du har raderat absolut allt måste du göra följande:

  1. Tryck och håll volym upp-knappen och strömknappen i 40 sekunder.
  2. Det bör förbli så tills meddelandet om programvaruinstallation visas.
  3. Den kommer att klicka på detta och vänta tills den startar om.
  4. Det här alternativet hjälper enheten att eliminera alla problem.

Fabriksåterställ

Fabriksåterställning hjälper dig att få din enhet att se ut som ny. Enkelt uttryckt Följ dessa steg:

  1. Klicka på menyn på Fire-skärmen.
  2. Gå till enhetens inställningar och alternativ.
  3. Klicka på “Återställ fabriksinställningar”
  4. Klicka på bekräfta.
0 Shares