Varför ska du vänta på HTC One M9

0 Shares

Nu när HTC One M9 officiellt tillkännagivits, tillsammans med nya Samsung Galaxy S6 och S6 Edge, börjar konsumenterna väga sina alternativ och diskuterar sannolikt om det är värt att vänta på vad som är nästa från HTC. Och medan det finns många utmärkta telefoner tillgängliga just nu för dem i nöd, nedan är några skäl till varför HTC One M9 är värt att vänta på.

HTC One M8 tillkännagavs och släpptes för nästan ett år sedan, så många ägare närmar sig uppgraderingsfasen för sina operatörskontrakt och beror på en uppgradering om du äger den ursprungliga HTC One. Med det här kommer vi att dela några anledningar till att vi tycker att HTC One M9 är en telefon som är värt att vänta på.

Läs: HTC One M9 vs Nexus 6: 5 Viktiga skillnader

Den 1 mars intog HTC scenen och tillkännagav officiellt den nya HTC One M9 efter månader av läckor, rykten och spekulationer. Det har inte en helt ny design som många rykten får oss att tro, men det är fortfarande en mycket förbättrad flaggskeppssmartphone som borde finnas på många köpare radar. Det har mycket att erbjuda, så låt oss ta en titt.

HTC One M9 Display

När HTC tillkännagav den nya telefonen fanns inga överraskningar kvar tack vare en massa läckta bilder och videor som ledde till evenemanget, så köpare borde redan ha en ganska bra uppfattning om vad de kan förvänta sig av telefonen. Vi hoppades att det skulle släppas den 1 mars, samma dag som det meddelades som de gjorde förra året, men tyvärr hände det inte.

Istället är HTC One M9 släppdatum inställt på “mitten av mars” enligt HTC, men det är all information de har gett. Det betyder att amerikanska flygbolag kan leverera det runt mitten av mars, eller ta längre tid och sträcka ut släppet till slutet av mars eller början av april. Detta var dåliga nyheter eftersom många köpare hoppades få det den 1 mars, men det kommer fortfarande snart och det är värt att vänta några extra veckor på.

Visa

Den ursprungliga HTC One hade en anständig 4,7-tums skärm och förra året ökade den nya HTC One M8 till 5,0 tum och erbjöd en full 1080p HD-skärm. I år valde HTC att hålla samma 5-tums skärmstorlek på 1080p. Och medan vissa ville ha något större vill många köpare inte ha en “phablet” och HTC One M9 är den perfekta storleken. För att inte tala om 1080p-upplösningen får bättre batteritid än om de ökade till 2560 x 1440 som Samsung gjorde på Galaxy S6.

HTC har alltid erbjudit några av de bästa, mest skarpa och otroligt fantastiska skärmarna, och vi förväntar oss att One M9 har en fantastisk skärm. Den ska erbjuda levande färger, HTC lägger extra ansträngningar för att ha fantastiska betraktningsvinklar, skarp text och en enkel att visa display även utomhus.

HTC One M8-högtalarna låter bättre än vad iPhone 6 Plus kan lägga ut.

Detta är en av de främsta anledningarna till att många kommer att köpa HTC One M9, eftersom de inte vill ha en massiv skärm eller dålig batteritid. Väntetiden är bara några veckor, och kanske lite mer, och att få nya One M9 över en åldrande One M8 eller LG G3 är en bra idé. Vi föreslår att du väntar några veckor innan du köper.

Kamera

Nästa är kameran. Den nya HTC One M9 fokuserade starkt på fotografering, och det är både på framsidan och baksidan. Förra året hade HTC One M8 två kameror runt, men de var inte så bra. Visst att Duo-kameran hade snygga fokuseffekter, men den primära 4 Ultrapixel-kameran var inte i nivå med 8 MP iPhone 6 eller 16 megapixel Galaxy S5 eller Note 4-alternativ.

HTC One M9 Photos - 1

I år har HTC dock introducerat en ny 20,7 megapixels bakre kamera med dubbla LED-blixtar och flyttat den ganska anständiga 4 Ultrapixel-kameran framåt för selfies. Det betyder att det tar utmärkta bilder både framifrån och bakifrån. Lägg till massor av programvaruuppdateringar och mjukvaruuppdateringen för HTC Eye, och One M9 ska ha en bra fotoupplevelse, vilket är en annan viktig aspekt av många köpares beslut.

Läs: HTC One M8 Review

Vår granskning av nya One M8 gav den en raving-rapport, förutom en ödesdigert brist, som naturligtvis var kameran. Allt annat var förstklassigt, och den enda nackdelen med telefonen har rättats till 2015 med nya HTC One M9. Gör det till ett omedelbart köp för miljoner.

HTC One M9 Power

Mycket spelar in när någon letar efter en ny telefon. Vissa vill ha den största skärmen, bästa kameran eller den senaste tekniken. Medan specifikationer inte är allt, är de viktiga om du spenderar $ 199 och undertecknar ett kontrakt, så här är vad som får dig från den här nya flaggskeppsenheten.

HTC One M9 Specifikationer

  • 5-tums 1920 x 1080p Full HD IPS-skärm
  • 2,0 GHz 8-kärnig Snapdragon 810-processor
  • 3 GB RAM-minne
  • 32 GB intern lagring och en micro-SD-kortplats för expansion
  • 20,7 MP bakåtvänd kamera och 4 Ultrapixel front shooter
  • Android 5.0.1 Lollipop och HTC Sense UI 7.0
  • Dubbla HTC Boomsound-högtalare med Dolby 5.1 Audio Technology
  • Infraröd sensor för fjärrkontroll
  • 2900 mAh batteri
  • Mer

När du jämför den listan ovan med HTC One M8 från förra året kommer du att märka en mycket bättre kamera, dubbla processorkraften med mer RAM för att spela spel, multitask och vara framtidssäker. Det finns mer lagringsutrymme och en micro-SD-kortplats, och naturligtvis batteritid, vilket är nästa ämne.

Batteri-liv

Ett av de största problemen för smartphones idag är batteriets livslängd. Detta är något som alla tillverkare arbetar med, men de kan bara göra så mycket. Batteriet var kanske den näst största bristen på One M8, och det borde vara mycket bättre 2015. Skärmen och processorn är effektivare, batteriet är större och det stöder turboladdning med Qualcomm Quick Charge 2.0.

HTC One M9 -batteriet är 300 mAh större, processorn är extremt effektiv, liksom Android 5.0 Lollipop, och processorn under huven har en teknik som gör att telefonen kan ladda 60% snabbare när den nästan är död. Turboladdningsfunktionen lovar cirka 8 timmars användning efter bara 30 minuter på väggen. Det är något alla kan uppskatta.

Hållbarhetstid

Sist men inte minst är hållbarhet och stöd. De som letar efter en ny smartphone just nu kan vara frestade att få LG G3, en rabatterad Galaxy S5 eller till och med HTC One M8 med tanke på att den ser så ut som den nya One M9. Enheten är dock ett år nyare, har en helt ny 8-kärnig processor och kommer att vara HTC: s huvudenhet framåt.

Läs: HTC One M9 Fördelningsdatum

Detta säkerställer mjukvaruuppdateringar i tid, de senaste versionerna av Android och nya mjukvarujusteringar, och det kommer att få support och uppdateringar i ett år längre än de flesta enheter som vi just nämnde ovan.

Som det ser ut just nu är HTC One M9 släppdatum för mitten av mars, men vi är inte exakt säkra på när amerikanska flygbolag kommer att erbjuda det. Hur som helst är utgåvan ungefär en månad eller mindre borta, och alla anledningarna som vi nämnde är ovan är varför vi tycker att det är värt att vänta på. Och få oss inte igång med att Samsung tar bort micro-SD-kortplatsen på Galaxy S6. Bara det gör One M9 värt att åtminstone kolla in som ett potentiellt köp 2015.

0 Shares