Varför öppnar inte min Roku YouTube eller Netflix? – Hur man Ă„tgĂ€rdar Ă„terstĂ€llningsfel

0 Shares

NÀstan alla familjer har för vana att trÀffas innan Din TV för timmar av underhÄllning, Medvetna om denna gamla familjevana designade TV-bolag nya och moderna TV-apparater med mÄnga funktioner. Allt detta för att underhÄlla familjer medan de tittar pÄ sina favoritprogram.

Bland de tekniska innovationerna som har lagts till TV-apparater Àr möjligheten att njuta av streamat innehÄll, oavsett om de har detta inbyggda system, som Àr fallet med Roku TV, eller det Àr anpassningsbart. Tack vare dessa moderna smarta TV-apparater har underhÄllningsvÀrlden expanderat pÄ sÀtt som tidigare var otÀnkbara.

Men om din TV inte har ett inbyggt mediaöverföringssystem kan den anpassas till det, jag ska berÀtta om det en enhet som har blivit mycket populÀr pÄ denna marknad pÄ grund av dess egenskaper och funktioner.

Funktioner och funktioner hos Roku

En av funktionerna hos Roku-enheterna Àr möjligheten att konvertera en vanlig TV till en Smart TV, med Roku behöver du bara en bra internetuppkoppling, och TV:n har en HDMI-ingÄng. Genom att installera den hÀr enheten pÄ din TV kan du komma Ät plattformar som Netflix, Amazon Prime, HBO, bland andra.

Men inte bara kommer du att kunna njuta av innehÄll frÄn betalplattformar, du kan Àven ansluta till andra gratistjÀnster som YouTube, och med Roku kan du Àven streama din smartphones innehÄll till din TV-skÀrm genom att följa nÄgra enkla steg.

Naturligtvis Àr inte allt rosenrött, det kommer alltid att finnas utrymme för fel, som med alla enheter av denna typ. Att anvÀnda en Roku kan fÄ dig att göra detta har nÄgra nackdelar, men du kan fixa dem sjÀlv.

Fixa nÄgra av Roku-buggarna

Som vi nÀmnde finns det mÄnga fördelar som Roku-enheter erbjuder i varje TV vi har i huset, sanningen Àr att det ibland Àr frustrerande nÀr vi anvÀnder nÄgra av dessa funktioner och jag fÄr ett felmeddelande. Till exempel Àr en av de mest obekvÀma att vara tittar pÄ youtube-videor och det kraschar plötsligt.

För reproduktion av YouTube-innehÄll finns det olika orsaker som kan orsaka vissa krascher, vissa frÄn tjÀnsteleverantören, i det hÀr fallet YouTube, andra av nÄgot problem med din Roku-installation. Vi kommer att nÀmna tvÄ möjliga fel och deras orsaker, vi kommer att visa dig hur du löser dem pÄ ett enkelt och snabbt sÀtt.

YouTube-innehÄll kan inte spelas upp, vilket kan göra att appen eller enheten kraschar. För att fixa det, gÄ till Roku-startskÀrmen, sök nu pÄ YouTube-kanalen. Efter lokalisering frÄn fjÀrrkontrollen, tryck pÄ stjÀrnknappen *. Du kan ta bort den hÀr kanalen med den hÀr ÄtgÀrden. GÄ nu till dina Roku-enhetsinstÀllningar, gÄ in i systemet och vÀlj alternativet för omstart av systemet.

GÄ nu frÄn startskÀrmen till sÀndningskanaler, sök efter YouTube, vÀlj nu alternativet för att lÀgga till en kanal, tack vare detta har du sÀkert löst det hÀr problemet, ett annat problem Àr vanligtvis ett kommunikationsfel mellan enheter. För att lösa detta mÄste du koppla frÄn Roku-enheten sÄvÀl som modemetanslut igen och slÄ pÄ efter nÄgra sekunder.

Å andra sidan kan din Roku-enhet ocksĂ„ förhindra att Netflix-appen öppnas, lĂ„t oss se hur vi fixar det, i fallet med Neflix om du fĂ„r meddelandet nĂ€r du försöker ansluta: kanalen kunde inte starta. Detta kan bero pĂ„ att du mĂ„ste uppdatera din Roku-enhetsinformationkan du göra det med bara nĂ„gra fĂ„ steg.

Först mÄste du gÄ till början av din Roku-enhet, sök efter Netflix-kanalen och under kontroll tryck pÄ asterisken *, vÀlj sedan radera kanal, gör det tvÄ gÄnger för att bekrÀfta, gÄ tillbaka till början och leta efter strömmande kanaler.

Leta nu upp Netflix-kanalen igen, men den hÀr gÄngen ger den dig möjlighet att lÀgga till en kanal, lÀgga till den och logga in. SÄledes kan du ÄtgÀrda dessa problem med bÄde YouTube och Netflix.

0 Shares