Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Varför kan jag inte skicka stora klistermärken på WhatsApp? – Lösning (exempel)

Problem kan uppstå när du skickar stora klistermärken på WhatsApp medan du använder appen. En bugg som har funnits ett tag och har påverkat många användare.

Klistermärken har blivit en sensation meddelandeprogram några av dem har stor kapacitet. Främst för att de är animerade eller av bättre kvalitet, och om du inte vill sluta använda dem, ta gärna en titt på det här inlägget.

Innan du börjar: Det är nu begränsat att skicka stora klistermärken på WhatsApp

På senare tid har apputvecklare tvingats göra det minska storleken på klistermärkena något. Det betyder att många av de du förmodligen har använt tidigare inte kommer att kunna skicka dem till dina vänner och bekanta längre.

Denna åtgärd vidtas för att applikationsservrarnas flöde eller prestanda minskar med den konstanta belastningen på komponenterna. Och till undvik avbrott eller anslutningsfel som på andra plattformar, standardstorleken på dessa siffror har reducerats avsevärt.

Men medan vissa av dem inte längre har ett botemedel, har vissa fortfarande en lösning. Detta uppnås genom att göra en liten cacherensning eller återställa lite utrymme på din enhet.

Det här är små knep som, även om de verkar obetydliga, kan fungera med några gamla sparade klistermärken. Du kan lära dig mer om dessa processer nedan.

Problem med utrymme eller lågt internminne

Innan du börjar utvärdera mer komplexa frågor är det alltid tillrådligt att överväga de enklare aspekterna. Som du läst tidigare, om du hittar nackdelar med att skicka stora klistermärken i WhatsAppdu kan fixa en del genom att frigöra utrymme.

Denna procedur kan utföras från vilken filhanterare som helst som är installerad på enheten. Eller så kan du använda telefonens inställningssektion, som kan nås från inställningsikonen i applikationsmenyn.

På något av dessa två sätt kan du kontrollera om du får ont om utrymme på din mobil och därmed radera applikationer eller onödiga dokument. Du kan också fortsätta att ta bort dubbletter av filer i WhatsApp, som i allmänhet är orsaken till begränsat utrymme.

Du kommer också att kunna frigöra lite utrymme genom att rensa cacheminnet för olika applikationer eller använda andra metoder för att ta bort onödiga dokument. På så sätt kommer du att kunna skicka stora klistermärken på WhatsApp (men inte alla).

Lyckligtvis kommer det att vara en mindre långtgående metod du måste följa för att försöka åtgärda felet i dessa siffror. Istället behöver du inte utföra mer drastiska åtgärder som ladda ner WhatsApp igen eller använd den extra officiella versionen.

Lägg till nya klistermärken från WhatsApp

En av de positiva allt som WhatsApp har en sektion där du, som appar som Telegram, kan ladda ner klistermärken. Något som kan vara riktigt bekvämt för dig och alla användare som inte kunde använda några av dem.

I denna mening, från här kommer du att se ett ganska varierat urval av uttryckssymboler och “klistermärken” med en perfekt finish. Du kan komma åt individuell chatt eller gruppchatt genom att klicka på “Emoji”-symbolen i avsnittet “Klistermärken” och sedan på “Lägg till”.

Skapa dina egna klistermärken för WhatsApp

En annan ganska positiv aspekt är att Google Store är full av appar som du kan använda designa nya klistermärken, som Sticker Studio Maker. Och viktigast av allt, de uppfyller storlekskraven som stöds av applikationen.

På så sätt kan du vara riktigt kreativ samtidigt som du kommer med dina egna siffror med överraskande resultat. Y fastän du kan inte skicka stora klistermärken på WhatsAppdu kommer att ha ännu bättre tillgänglig.