Varför kan jag inte se den senaste anslutningen till Facebook Messenger?

Frågan som uppstår för många som använder Facebook är: Varför kan jag inte se den senaste anslutningen till Facebook Messenger? Om så är fallet, läs vidare eftersom vi kommer att reda ut alla dina tvivel om det här problemet och lära dig hur du åtgärdar det.

Alla applikationer de har ett sätt att dölja din statusatt gömma sig för andra, bli osynlig eller förbli frånkopplad trots att du använder appen. Messenger är inget undantag, och den har också förmågan att göra det.

Du kan dölja det senaste samtalet. Vilket betyder att vem som helst kan göra det, även Messengers integritet i denna mening är inte lika strikt som det är med andra appar. Med den senaste uppdateringen hanterar den här appen en arsenal av fantastiska verktyg för sina användare.

Men lite längre ska jag berätta i detalj hur det här ämnet fungerar, så att du inte har några tvivel. Detta är något enklare än du kan föreställa dig och Även om du inte kan se dina kontakters senaste samtal, kan det bero på något du ställt in själv.

Jag kan inte se den senaste anslutningen i Messenger

Facebook har alltid försökt få sina användare att interagera med varandra så mycket som möjligt och att öka integritetsnivån är inget som underlättas av det sociala nätverket. Även om vi kan konfigurera praktiskt taget allt detta, är integritetsnivån som finns där som standard inte den bästa av allt.

I vissa fall har du säkert hittat flera kontakter utan deras senaste anslutning. Detta beror på att dessa användare har avaktiverat “Aktiva“. Efter att ha gjort detta kan du fortfarande använda Messenger från din stationära dator eller mobila enhet, bara med några få ord är du “osynlig” för andra.

När du öppnar Messenger och träffar någon som inte har statusen “AktivaDå förmodligen istället se senaste samtalet Du kan inte se någonting. Ibland ser man bara “budbärare” och inget mer.

Det sista samtalet visas inte i Facebook Messenger

En annan situation är när du inte kan se någon aktiv eller deras senaste anslutning. Detta beror på att när vi konfigurerar “osynlig“Eller” frånkopplad “fungerar så mycket att ingen ser dig så att du inte kan se någon.

Det betyder att om du inaktiverar aktiv status kommer du inte att kunna se status för andra eller deras senaste anslutning. I det här fallet är det troligt att du har ändrat resurskonfigurationen på grund av ett fel eller oavsiktlig.

Hur konfigurerar vi det aktiva tillståndet? Det är faktiskt för enkelt, och du kan slå på och stänga av det så många gånger som du känner dig nödvändig. För att göra detta, följ dessa steg:

  • Gå in i Messenger-appen.
  • Klicka sedan på din profilbild i det övre vänstra hörnet.
  • Nu måste du trycka på “Aktiv status“.
  • Du kan se att det finns en knapp längst upp som kan aktiveras, den fungerar för att växla status på eller av “Aktiva“.
  • Så nu måste du bekräfta om du vill att den ska vara aktiv eller avaktiverad.

Hur man konfigurerar aktivt tillstånd i Windows

  • Det första du behöver göra är att ange Messenger från din webbläsare.
  • Efter att ha loggat in med samma Facebook-data måste du gå till “Inställningar, hjälp och mycket mer”Är kugghjulsikonen i det övre vänstra hörnet.
  • Klicka nu på “Bindande“.
  • Här ser du “Aktivt tillstånd“Genom att skjuta en strömbrytare kan du avaktivera eller aktivera den när du vill.

Vi hoppas att den här artikeln kommer att reda ut dina tvivel varför kan jag inte se den senaste anslutningen från Facebook Messenger. Det är verkligen väldigt enkelt att fixa detta genom att bara konfigurera alternativet, du kommer att kunna se det senaste samtalet för alla kontakter igen.

Relaterade Artiklar

Back to top button