Varför kan jag inte öppna eller spela Dota 2? – Felsök enkelt Dota 2

0 Shares

Dota 2 det Àr en uppsÀttning medel-lÄga kravvilket sÀkerstÀller att det kommer att fungera bra pÄ flera datorer, men det uppvisar ofta buggar, detta kan vara vÀldigt irriterande nÀr man spelar eftersom dessa buggar slösar bort vÀrdefull tid.

Det finns flera fel, bland annat en krasch nÀr vi öppnar spelet frÄn vÄrt Steam-konto, och nÀr en ruta med spelets logotyp dyker upp, slam, Detta tillÄter oss inte ens att gÄ in i spelet för att lösa detta och andra problem, vi har en rad steg och anvÀndbara tips.

Varför kan jag inte öppna Dota 2?

Det kan finnas flera anledningar till detta, ibland kan vi ha problem med att öppna spelet, PÄ grund av Steam sjÀlv, eftersom det kan ha en uppdatering eller nedladdningskö som hindrar oss frÄn att starta spelet, kontrollera att ingen fil laddas ner.

För att göra detta behöver du gĂ„ lĂ€ngst ner i programmet dĂ€r det stĂ„r “ladda ner”, nĂ€r du klickar kommer det att visa oss alla nedladdningar vi har i kön, flyttar vi musen Ă„t höger ser vi att “x” visas, detta avbryter nedladdningen.

En annan möjlig orsak till felet Àr detta spelfiler Àr skadade, DÀrför, nÀr du skannar speldata, upptÀcker du att det Àr i dÄligt skick eller inte fungerar, dÀrför kommer spelet inte att starta.

Det kan ocksÄ hÀnda att problemet Àr att din dator inte har tillÀgget förare nyare för din hÄrdvara, dÀrför rekommenderas det alltid att uppdatera din dators drivrutiner för att undvika fel i spel eller andra applikationer.

Fixa vanliga Dota 2-buggar

Det finns flera verktyg du kan anvÀnda för att lösa dessa problem, Ä ena sidan, om problemet Àr nytt och du inte har haft det tidigare kan du prova starta om datornför att utesluta att det Àr ett fysiskt problem.

Om det inte fungerar, först stĂ€ng Steam, Efter att ha avslutat, gĂ„ till genvĂ€gen till spelet, högerklicka och klicka pĂ„ “felsöka kompatibilitet”, en skanner börjar upptĂ€cka om du behöver Ă€ndra konfigurationen nĂ€r du startar spelet.

Å andra sidan, om du har intrycket att dina filer Ă€r skadade, mĂ„ste du först öppna Steam, sedan gĂ„ till dĂ€r dina spel sparas, vilket Ă€r ditt bibliotek, och leta upp spelet hĂ€r och ge den egenskaper.

HĂ€r mĂ„ste vi leta efter avsnittet som sĂ€ger “Lokala filer”vi kommer att fĂ„ en lista med nĂ„gra alternativ, men den vi Ă€r intresserade av Ă€r den som heter “Verify Data Integrity”, nĂ€r du klickar kommer Steam att granska spelets kĂ€rnfiler och om de Ă€r skadade kommer det att ladda ner dem igen, vilket löser problemet fel.

Tips för att undvika misstag nÀr du spelar

Vissa av problemen med Dota 2 kan bero pÄ prestandaproblem med Àldre datorer Eller helt enkelt att din hÄrdvara inte stöder det alls, dÀrför kan du i genvÀgens egenskaper stÀnga av vissa Windows visuella effekter, samt justera upplösningen nÀr du startar spelet.

Du bör ocksÄ vara försiktig nÀr du skapar filen uppdatering av operativsystemeteftersom de ibland inaktiverar saker som kan vara nödvÀndiga för att köra ett spel, eller andra gÄnger, om din dator Àr lite gammal, deaktiverar de samma funktioner för att förbÀttra systemets prestanda.

Det finns fall dÀr nÀr du öppnar spelet fÄr du en blÄskÀrmdetta Àr ett av de allvarligaste felen och de lÀskigaste nÀr de hÀnder, men det kan ocksÄ bero pÄ ett fel med installerade diskar, varje gÄng du installerar diskar i din dator se till att de Àr korrekta och inte nÄgon form av allmÀn.

En annan sak du kan prova Ă€r att starta spelet SĂ€kert lĂ€geFör att göra detta mĂ„ste du öppna egenskaperna för spelgenvĂ€gen, och i delen dĂ€r det stĂ„r “plats” mĂ„ste du klicka och gĂ„ till slutet, ge sedan ett enda mellanslag och skriva “-spara”, utan citattecken , ge sedan upp, ansök och acceptera och det Ă€r allt.

0 Shares