Varför kan jag inte logga in på Minecraft? – Det gick inte att logga in på lösningen

0 Shares

Minecraft var ett bra spel från början, så när ett onlineläge lades till som kunde spelas i multiplayer eller med två eller flera personer, log hela communityn. Därför, dagens handledning för att hjälpa dig på din resa genom att svara på en fråga Varför kan jag inte logga in på Minecraft?

Och det är att alla vill spela multiplayer-spel nuförtiden för utan så mycket charm tas det bort från spelet. Minecraft, som en av de mest aktiva gemenskaperna, har ett stort antal servrar du kan använda, så det är viktigt att logga in.

Varför kan jag inte logga in på Minecraft?

Det första du bör veta är frågan Varför kan jag inte logga in på Minecraft? har flera svar eftersom det verkligen inte finns en enda anledning till varför Minecraft inte öppnar upp för dig. Sanningen är att det inte är så viktigt att veta varför Minecraft inte låter dig logga in normalt, det är verkligen viktigt att åtgärda det här problemet.

Men för att lägga till lite sammanhang kommer du idag att se några av huvudorsakerna till att denna huvudvärk kan orsaka dig, nämligen:

Nummer ett: Eftersom Xbox Live-servrarna är nere är en av anledningarna som har störst påverkan att både PC- och Xbox-versionerna då och då får ett felmeddelande om att du inte kan logga in av okända anledningar.

Det händer pga Xbox Live-servrarna kan vara nere för tillfället. Det här problemet kommer från Microsoft och har inget med dig att göra, du måste bara vänta (men om du inte vill sitta sysslolös bredvid dig kan du leta efter ett sätt att logga in på Xbox Live om jag kan” inte logga in)? ).

Nummer två: En annan anledning är att Minecraft kan ha installerats felaktigt eller att filen har skadats. Det här problemet uppstår när anslutningen avbryts eller avbryts och sedan återställs utan att det tar lite tid.

Nummer tre: Detta är förmodligen det dummaste misstaget, men du bör veta att om versionen av spelet du har inte är officiell kommer den inte att vara kompatibel med servrarna och även om du har ett konto kommer du inte att kunna logga in. Den enda lösningen i det här fallet är att ladda ner premiumspelet från dess webbplats och uppdatera Minecraft till den senaste versionen.

Irriterande bugglösning

Nu när du vet svaret på frågan Varför kan jag inte logga in på Minecraft? Det är dags för dig att se lösningar på detta problem. Lösningen som spelare har rapporterat, och den fungerar på alla versioner, är att byta lösenord från Minecraft.net. Du kan göra detta på följande sätt:

Gå till den officiella webbplatsen för spelet och klicka på knappen som heter “Logga in”, åtgärden tar dig direkt till en skärm där du kan ange din e-postadress och lösenord, gör det men med fel lösenord. Ett felmeddelande visas, liksom ett nytt alternativ som kallas “Har du glömt ditt lösenord?”tryck på den och skriv sedan om e-postmeddelandet, men den här gången klickar du på knappen “Begär en lösenordsåterställning.”

Du kommer att märka att du får ett mail med en länk som du behöver klicka på. I den nya delen av länken som nämns, ersätt din e-postadress med ett nytt lösenord och klicka på knappen “Återställ lösenord”. Detta borde lösa ditt problem.

Rensa cache

Om du är en mobilanvändare bör du veta att det finns en annan lösning du kan prova som är att rensa cachen. Detta bör inte orsaka problem med din telefon, men det är fortfarande upp till dig om du gör det eller inte. För att uppnå detta: gå till “inställningar“Och leta efter alternativ “Applikationshanterare”, klicka på knappen “Allt”, Leta efter Google Play Butik och välj den, tryck på knapparna i mitten “Rensa cache” Y “Radera data”.

Följ samma process med Google Play-tjänster och nedladdningshanteraren (om du inte kan hitta den, gå till “Plus“Och välj alternativet”Se systemapplikationer “).

Starta sedan om telefonen och voila, du borde kunna gå in i Minecraft så fråga Varför kan jag inte logga in på Minecraft? Det borde nu finnas ett svar, inklusive en lösning. Så du borde kunna spela Minecraft online med eller utan en vän med hamachi, över flera plattformar och till och med privata servrar beroende på version.

0 Shares