Varför kan jag inte ladda ner eller spela Garena Free Brand?

0 Shares

Om du inte kan ladda ner eller spela Garena Free Brand på din mobila enhet, i den här artikeln kommer vi att diskutera de vanligaste orsakerna till detta tillstånd. Vi kommer också att ge lättnad till alla läsare lösning för alla dessa misstag.

Varför Garena Free Fire kommer inte att laddas ner eller köras

Denna fråga kan ha flera svar. Av denna anledning kommer vi att dela upp frågan i två delar för att besvara var och en av dess aspekter i en kort och koncist. Vi får se först några problem med att ladda ner spelet och slutligen några fel som inträffar när man försöker köra det.

Skälen till Garena Free Fire kan inte laddas ner

Eftersom din mobiltelefon inte uppfyller spelets minimikrav

Din mobila enhet måste uppfylla minimikraven för att spela detta spel. Annat Free Eld kommer inte ens att dyka upp för dig Google Play när du försöker kontrollera det.

Och om du försöker ladda ner den från skrivbordsversionen visas ett meddelande som indikerar att din mobil inte är kompatibel med applikationen. Därför bör du veta vad det är minimala krav för att ladda ner spelet. Dessa är:

 • Mediatek MT6737M 4-kärnig 1,1 GHz processor eller liknande.
 • Android 4.0.3
 • 8 GB internminne.
 • Mali 400 GPU eller liknande.
 • 1 GB RAM

Eftersom din mobiltelefon inte har tillräckligt med utrymme

För närvarande kräver programmet 41 MB ledigt utrymme. Om du inte har det mängd minneGoogle Play kommer att meddela dig när du försöker ladda ner appen. För att fixa detta behöver du bara frigöra utrymme på din mobils interna minne genom att göra dig av med data du inte längre behöver, som tunga dokument, foton eller videor, samt vissa applikationer som du inte längre använder.

Om du inte kan att ta bort ingen av dessa data kan du också rensa enhetens cache. Datan i detta minne kan lätt vara upp till 1 GB.

Eftersom du inte har en internetanslutning

Även om det verkar uppenbart, är det orsaken återkommande. Se till att du har en stabil internetanslutning som tillåter gratis nedladdning Free Fire för din dator eller Android-enhet från Google Play.

Hur man åtgärdar Google Play Store-fel 910

Om Google fortsätter att visa “Error 910” när du försöker ladda ner ett spel måste du 1) rensa appcachen, 2) koppla bort telefonen från ditt Google-konto och sedan 3) logga in igen. För att göra detta, följ stegen nedan.

 1. Öppna inställningarna för mobiltelefonen.
 2. Välj rutan “Ansökningar” och sök “Google Play Butik”.
 3. Knacka på “Rensa cache”.
 4. Gå sedan till “Konto”.
 5. Välj ditt Google-konto och koppla bort det från din mobil genom att trycka på alternativet “Radera konto”.
 6. I slutetöppna Play Butik och logga in på ditt Google-konto igen.

På så sätt försvinner fel 910 och du kan ladda ner Free Brand. Även om ett annat problem är att Play Store har slutat, men det har också en lösning.

Skälen till Garena Free Elden fungerar inte

Eftersom startdata är skadad

Ibland kan applikationens startdata skadas på grund av ett applikationsfel.

För att fixa detta, radera bara spelcachen och starta om den. Du kan göra detta genom att gå till Inställningar → Applikationer → Garena Free Brand → Rensa cache.

Åtgärda fel: nedladdningen misslyckades

Många användare rapporterade att de fick meddelandet “Nedladdning misslyckades” kort efter att de startade spelet. Om detta händer rekommenderar vi att du kontrollerar din internetuppkoppling Free Eld är begränsad. För att göra detta, följ stegen nedan:

 1. Gå till Inställningar “.
 2. Välj alternativet “Nätverk och Internet”.
 3. Ange fältet “Mobil dataöverföring”. Sök sedan efter appen genom att scrolla nedåt. När du hittar den, välj den.
 4. Se till att du använder din data i förgrunden i det här spelet aktiveras. Annars blockerar mobiltelefonen internetanslutningen Free Fire, så att du inte kommer att kunna ladda ner innehåll från molnet.

Åtgärda felet med svart skärm

Slutligen, om när du startar spelet allt det visar är en fil svart skärm, du måste rensa dess cache. För att göra detta, följ stegen som beskrivs ovan. I de flesta fall kommer detta att rätta till felet.

Eller så kanske spelet behöver uppdateras så det är viktigt att veta när Garen spelar Free Brand uppdateras.

0 Shares