Varför kan jag inte använda Facebook-par? – Facebookdejting fungerar inte eller släpper in mig

0 Shares

Som Dejta på Facebook eller Par på Facebook Detta är delvis en ny uppdatering från företaget, det är normalt att den ännu inte är tillgänglig för alla och vissa buggar måste åtgärdas. Om du undrar varför du inte kan använda par på Facebook? Läs den här artikeln med några möjliga lösningar.

För att skapa ett Facebook-konto för par och gå med behöver du bara ha ett Facebook-konto och leta efter alternativet för detta tillägg i menyn.

Även om den har tagits upp som en av de bästa onlinedejtingapparna på marknaden, är sanningen att den fortfarande har en lång väg kvar att gå för att nå hälarna på den välkända Tinder. Det är det faktiskt har många funktioner detta.

Facebook-dejting är fortfarande en nyhet på marknaden och även om det lovar och upplever en användarboom, kan det bero på nyheten.

Du kanske inte känner dig säker på att använda Facebook Couples, så innan du börjar kan det vara bekvämt att gå igenom lite feedback om hur detta dejtingnätverk fungerar.

Lösningar på varför du inte kan använda Facebook-par

Bland de vanligaste felen som rapporteras av användare av den här nya funktionen är oförmågan att öppna din inkorg eller se andras profiler. Detta trots fortsatt mottagande av aviseringar och möjlighet att skicka dem vidare.

Det händer också när du öppnar den via en webbplats tar lång tid att ladda tills ett felmeddelande visas. Ett annat fel är att när du skapar en ny profil kan du inte avsluta den på grund av ett fel när du bekräftar data.

Om så är fallet kan du inte använda par på Facebook. Oroa dig inte, eftersom ett stort teknikföretag uppenbarligen har fått ungefär 1 000 rapporter i USA och 1 500 från latinamerikanska användare som rapporterar den här typen av buggar.

Det bästa med att lösa dessa problem är också skicka en rapport som förklarar din situation. Om det inte fungerade, eller om du redan har försökt och ingenting hänt, prova följande:

Din relationsstatus

Tro det eller ej, Facebook är ett företag som är mycket medvetet om sina användare och deras sentimentala bakgrund. Om du inte kan använda Facebook Couples eftersom den här funktionen inte ens öppnas, försök att ändra din profilstatus till “Enda”.

Och om du inte har denna information, lägg till den. Eftersom Facebook Couples skapades med syftet att skapa meningsfulla relationer. Det betyder inte att om din profil säger att du är med någon, kan du dra nytta av att dejta.

Applikation från en mobil enhet

Om du har installerat Facebook Couples på din mobil men nu inte kan öppna den här, försök efter installationen, lämna några minuter för att det ska sitta ordentligt. Den andra lösningen du kan prova är att starta om telefonen när du öppnar appen.

För det tredje, gå till telefonens inställningar, hitta appen och du kan göra två saker. Det första är val “Lagring” och du kan eller “Radera data“Eller”Torka cachen“. Detta tjänar till att på något sätt få Facebook till noll och utan mycket vikt, vilket kommer att göra det lättare att komma igång.

Det andra du kan göra i det här avsnittet är att avinstallera det och ladda ner det igen från Google Play eller App Store. Kom ihåg att om du gör detta, lämna appen ett tag utan att öppna den.

Ett annat problem du kan stöta på när du försöker använda den här appen är att den inte laddar dig eftersom appen är mättad med användare, men det finns många lösningar på detta problem.

Ett annat sista alternativ som du kan ha till hands och som kommer att tjäna dig inte bara för att du inte kan använda Facebook Couples utan för att optimera alla dina appar är att ladda ner en städapp för din mobiltelefon. En av de bästa och mest kända på marknaden är Städmästaren.

Tack vare detta kan du skanna onödig data från alla applikationer och förbättra din mobiltelefons prestanda. Ibland kan en applikation kräva vissa RAM-krav och, med en full enhet, kommer den inte att köras eller startas.

Observera också att Facebook Couples ännu inte är tillgängligt i vissa länder som Spanien där användare är exalterade över dess ankomst, dubbelkolla att du har tillgång till den beroende på din plats och i så fall måste du ha den senaste versionen av den.

0 Shares