Varför kan jag inte aktivera PS5 som primÀr och hur löser jag det?

0 Shares

PS5 slÀpptes för inte sÄ lÀnge sedan. Med tanke pÄ den stora berömmelse PlayStation Ätnjuter Àr det ingen överraskning att den hÀr videospelskonsolen slog rekord för sina funktioner.

AnvÀndare noterade dock att PS5 det finns inget direkt alternativ att placera den som primÀr. Lyckligtvis finns det ett sÀtt och vi visar det för dig hÀr.

Vilka Àr fördelarna med att aktivera PS5 som primÀr?

Att aktivera ditt PS5-konto som ditt primÀra konto Àr inte vÀrdelöst, tvÀrtom, det kommer att ge dig mÄnga fördelar som du annars inte skulle ha haft nÀr du spelade spelet:

Njut av PlayStation Store-appen

Till att börja med, om du aktiverar ditt PS5-konto som ditt primÀra konto du har möjlighet att spela nÄgot av de spel du redan har köpt frÄn PlayStation Store.

Det Àr vÀrt att notera att detta Àr det enda sÀttet att komma Ät dem. DÀrför, om du bestÀmmer dig för att göra det hÀr kontot till ditt första alternativ, kommer du att rÀkna med en mycket bredare katalog av underhÄllning, vilket kommer att översÀttas till roligare.

Fördelar med att prenumerera pÄ PlayStation Plus

Tro det eller ej, genom att aktivera ditt PS5-konto som huvudkonto kommer du att utnyttja fördelarna med din PlayStation Plus-prenumeration mycket bÀttre.

Förklaringen Àr enkel: alla du godkÀnner att anvÀnda detta konto du kommer att kunna anvÀnda alla förmÄner du har köpt som en del av prenumerationen. PÄ sÄ sÀtt garanterar du roligare med dina lekkamrater.

Butik köpta teman

Du vet sÀkert redan att PS5 kommer med flera teman sÄ att du kan anpassa utseendet pÄ ditt konto. Men det Àr möjligt att du inte kommer att njuta av nÄgon av dem pÄ kort tid.

Tja, en annan fördel med att lista ditt PS5-konto som det primÀra Àr att det lÄter dig ladda ner mÄnga fler teman. SÄledes kan du försöka hitta det mest lÀmpliga alternativet för din smak.

Automatisk nedladdning av reserverat innehÄll

Utöver allt ovanstÄende kommer du att kunna ladda ner alla typer av innehÄll frÄn PlayStation Store, ochInkluderar spel och andra tillgÀngliga produkter.

Och viktigast av allt, butiken kommer inte att införa nÄgra begrÀnsningar för dig. Du kan ladda ner vad du vill, se bara till att du har en bra internetanslutning.

FjÀrrlÀge för fjÀrranslutning

En sista fördel, men inte mindre viktig, Àr att genom att anvÀnda detta konto som ditt primÀra konto kan du fjÀrrÄtkomst till dina PS5-spel.

Med andra ord, du kan ansluta till konsolen frÄn en annan enhet. Detta gör det möjligt att anvÀnda den var som helst, som om du höll den i dina hÀnder. PÄ sÄ sÀtt kan du ange och hantera allt innehÄll du har i den.

Vilken metod kan jag anvÀnda för att aktivera PS5 som primÀr?

Vi har redan visat varför det Àr sÄ fördelaktigt att aktivera en PS5 som ditt huvudkonto. Nu kommer vi att fokusera pÄ att förklara hur man gör detta. Det Àr vÀldigt enkelt, det tar bara tvÄ steg:

Direkt frĂ„n “InstĂ€llningar”

Först och frÀmst mÄste du slÄ pÄ konsolen. GÄ sedan till avsnittet InstÀllningar. Om det Àr första gÄngen, oroa dig inte. Tryck bara pÄ vÀxelknappen.

Du hittar den i det övre högra hörnet. Efter att ha tryckt pĂ„ den kommer du att se flera alternativ, inklusive “AnvĂ€ndare och konton”. VĂ€lj det och gĂ„ till nĂ€sta steg.

Dela konsol och spela offline

Nu mĂ„ste du hitta alternativet “Dela konsol och spela offline” och trycka pĂ„ det. Du kommer dĂ„ att se knappen “Aktivera”. Klicka pĂ„ det sĂ„ gör du ditt PS5-konto till det primĂ€ra.

Hur mÄnga huvudkonton kan jag ha pÄ PS5-konsolen?

Det kan finnas flera huvudkonton pĂ„ din PS5 samtidigt. Även om verkligheten Ă€r att ingendera skulle vara ett stort konto i sig, utan ett sekundĂ€rt.

Dessa underkonton Àr tilldelade ett huvudkonto. Följaktligen, för var och en av de första kommer den ena att falla till den andra. Och för varje huvudÀmne kan du anvÀnda det vi lÀr dig för att fÄ ut mer av PlayStation Store och dina spel.

0 Shares