Varför inaktivera Windows-uppdateringar tillfälligt

Samtidigt måste man ha i åtanke att systemet vi pratar om här inte slutar växa hand i hand med Microsoft själv, dess utvecklare. Sedan lanseringen sommaren 2015 har mjukvaran inte slutat förbättras avsevärt tack vare de ständiga uppdateringarna den får. Oavsett om det är det kumulativa uppdateringar , funktionsuppdateringar eller säkerhetskorrigeringar, dessa är alla mycket viktiga.

Inaktivera Windows-uppdateringar tillfälligt

Problemet kommer för att en av de mest kritiserade delarna av Windows 10 är dess uppdateringar, allt trots dess obestridliga betydelse. Till en början är sanningen att Redmond-företaget erbjöd oss ​​väldigt liten eller ingen kontroll över Windows uppdatering . Detta är något som har förbättrats under åren. För detta har fler alternativ lagts till för att styra dessa Windows-uppdateringar, men för många räcker de fortfarande inte.

Dessutom är detta något som är särskilt förkastligt om vi tar hänsyn till de problem som ständigt dyker upp med dessa uppdateringar och Windows-patchar. Det är av denna anledning, bland annat, varför många väljer att inaktivera ankomsten av dessa element till sina Windows-baserade datorer. Naturligtvis måste vi ha i åtanke att dessa lösningar bör vara såväl tillfälliga som punktliga. Anledningen till detta är att många inkluderar säkerhetskorrigeringar som vi inte bör lägga åt sidan för alltid.

Windows uppdatering

Undvik problem med att stoppa Windows-uppdateringar

Som vi nämnde tidigare, en av de främsta anledningarna till att många föredrar att pausa eller skjuta upp ankomsten av uppdateringar är att undvika misslyckanden. Dessa kan inträffa när vi minst anar det, både i nedladdningen och i uppdateringen av dessa element som vi kommenterar.

Dessutom kan fel som härrör från Windows 10-uppdateringar påverka alla typer av element på datorn, orsaka krascher, blå skärmar , etc.

Spara utrymme genom att inaktivera Windows Updates

Till allt detta kan vi lägga till att dessa uppdateringar tenderar att avsevärt förbättra Redmond själva operativsystemet. Särskilt de med funktioner, som vanligtvis kommer var sjätte månad, är stora. Det är därför både för nedladdning och installation är det nödvändiga diskutrymmet viktigt. På grund av detta, särskilt om vi är rättvisa i detta avseende, föredrar många att paralysera ankomsten av dessa komponenter och använda utrymmet för andra ändamål, men utan att uppdatera.

Låt inte Windows 10 förbruka mer PC-resurser

Och det är inte allt, utan att utrymmet som ökar, vanligtvis kommer tillsammans med en rad nya funktioner som förbättrar operativ system i stor utsträckning. Men här finner vi ett fall som liknar det föregående. Detta beror till stor del på att dessa funktioner tenderar att vara modernare och därför kräver en större mängd systemresurser.

På så sätt vill de som har gamla datorer och har svårt att arbeta med den nuvarande versionen av Windows helst inte uppdatera. Således, även om de inte kan njuta av de nya funktionerna, kommer de att kunna fortsätta använda programvaran utan problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button