Varför har Desktop Window Manager slutat fungera i Windows 10 och 7? – Lösning

0 Shares

Microsoft Windows Àr ett elitoperativsystem som anses vara ett av de mest effektiva och kÀnda i vÀrlden. PÄ grund av dess kapacitet rankas den i toppen av denna typ av system utmÀrkta kundservicemöjligheter du har den pÄ din enhet.

Alla versioner av Windows, vare sig det Àr 7, 8 eller 10, var anmÀrkningsvÀrda, men presenterade alltid en variation fel med administratören ett system som vi inte kan lösa. Om du vill veta hur du löser problemet med fönsterhanteraren, fortsÀtt lÀsa.

Vad Àr Windows Desktop Window Manager?

En av de stora och majestÀtiska egenskaperna hos operativsystemet Microsoft Windows Àr dess design och, tillsammans med det, dess ledning och serviceförmÄga aktiviteter som vi som anvÀndare utför nÀr vi manipulerar vÄr enhet med nÀmnda system.

Varje operativsystem behöver en drivrutin för att dra fördel av fantastiska verktyg och funktioner. Denna kontroller kallas administratör och Àr inget annat Àn en mekanism som anvÀnds av systemet sjÀlvt för hantering automatiskt alla processer som krÀvs av anvÀndaren.

Men ibland börjar denna process eller den automatiska mekanismen i systemet att misslyckas och översĂ€tts som en chefen misslyckas. Ett vanligt exempel pĂ„ detta Ă€r nĂ€r “Windows desktop window manager” har slutat fungera, vilket orsakar problem för anvĂ€ndaren, men har en lösning, och detta Ă€r enkelt.

Eftersom detta Àr ett fel som anses upprepas pÄ systemet finns det mÄnga fel i Windows som ocksÄ orsakar problem och hindrar oss frÄn att köra program och andra operativsystemsverktyg som kan ingÄ i Windows 7, 8 och 10.

Orsaker som gör att skrivbordets fönsterhanterare slutar fungera i Windows 10 och 7

FrÄgan Àr varför skrivbordets fönsterhanterare har slutat fungera Windows 10 och 7 det Àr viktigt. Men i denna praktiska vÀrld Àr det bÀst att vidta ÄtgÀrder och ÄtgÀrda systemproblemet.

Men orsaken ligger oftast i inneboende fel i operativsystemet Microsoft Windows, och vi ser dem ofta pÄ vÄra enheter. I denna mening finns det mÄnga av dem, och det ÄterstÄr bara att lÀra sig hur man löser till exempel ett serverruntime-fel i Windows 10.

Ett annat vanligt exempel Àr ÄterstÀllningsfelet 0xC000014C i Windows 10 som kommer av olika anledningar som t.ex. existens korrupta filer, hÄrddiskdefekter eller nyligen installerad hÄrdvara.

Och det finns fler, mÄnga fler fel i Windows 10-problemrapporterna var Àr ur funktion det Àr ett mycket viktigt verktyg; eller Microsoft Store pÄ Windows 10, vilket kan vara interna och mycket specifika problem med Microsoft Store.

PÄ samma sÀtt, av olika anledningar, sÄsom infektioner med skadlig programvara eller kraschar av sjÀlva operativsystemet Windows 7 och 10 skrivbordsfönsterhanterare kan misslyckas och orsaka problem.

Hur fixar jag problemet med skrivbordets fönsterhanterare som slutade fungera i Windows 10 och 7?

Att lösa detta problem ger en stor uppsÀttning metoder, beroende pÄ orsaken till felet mÄste du försöka lösa det med mer Àn 15 metoder.

Om du inte vet var filen finns orsaken till problemetDu kan börja med att försöka rotera den sĂ„ kallade “andra skĂ€rmen”; du kan ocksĂ„ rengöra startbara Windows; Aero Peek Lap; hĂ„rddiskdefragmentering.

Om du har haft andra problem med tjÀnsten rekommenderar vi att du gör en verifiering frÄn skrivbordets fönsterhanterartjÀnst.

Du kan ocksÄ prova systemÄterstÀllning; kör Windows Update; prova med versionen av ditt grafikkort genom att Àndra dess drivrutin; skanna hÄrddisken för att utesluta infektioner eller ocksÄ för att kontrollera den; reparera installationen av operativsystemet eller uppdatera det.

Sluta Windows 7uppdatera den till Service Pack 1; försök att skapa ett annat anvÀndarkonto; försök kommandoraden Kör SFC / SCANNOW; och nÄgra andra metoder du kan följa för att ÄtgÀrda det hÀr problemet pÄ ditt operativsystem.

Om du inte löser det pÄ detta sÀtt, glöm inte att du kan söka Teknisk support genom sekretariatet eller en professionell tekniker som personligen gÄr till din adress för att lösa problemet; du kommer sÀkert att kunna lösa det med professionell hjÀlp.

0 Shares