Varför GIPHY inte fungerar pĂ„ Instagram nĂ€r du laddar upp berĂ€ttelser – Solution Tutorial

0 Shares

GIF Àr ett av de mest attraktiva och slÄende alternativen till att publicera pÄ ett socialt nÀtverk, oavsett om det Àr pÄ Facebook, Twitter, WhatsApp eller Instagram. Det finns tillfÀllen, men nÀr man vill dela dem, uppstÄr mÄnga problem som detta animeringen laddas inte ordentligtbilden visas inte eller bara en stillbild (ingen animering) tillhandahÄlls.

Handla om Instagram-berÀttelser, du kan ladda upp eller dela gif frÄn en av de officiella bankerna för dessa mediefiler, sÄsom GIPHY, eftersom det sociala nÀtverket har förmÄgan att göra det. Vi kommer att prata lite i den hÀr artikeln hur du kan dela GIF pÄ Instagram för att animera dina berÀttelser med andra alternativ.

Hur lÀgger man upp en GIF pÄ Instagram om du inte har inbyggt stöd?

NÀr vi pratar om infödd stöd Àr det förmÄgan att kunna sök efter en GIF sparad i sjÀlva Instagram-appen utan att vÀnda sig till tredje part, sÄsom pÄ GIPHY-webbplatsen.

Lyckligtvis har appen detta alternativ efter de senaste uppdateringarna kunna söka efter GIF frÄn din egen bank, dvs den har inbyggt stöd. Tidigare var detta inte fallet, och det var nödvÀndigt att gÄ vidare till andra metoder, som vi kommer att lista nedan som alternativ.

AnvÀnder en bumerang

Boomerang Àr en Instagram-relaterad app, skapad specifikt för att kunna skapa GIF, det var ett alternativ innan det sociala nÀtverket hade sitt eget inbyggda stöd för det i de senaste uppdateringarna, som vi redan nÀmnt. Men det betyder inte att Boomerang inte lÀngre Àr anvÀndbar, för om du har problem med att skapa GIF frÄn sjÀlva Instagram-appen kan du anvÀnda den hÀr appen för att ÄtgÀrda problemet.

Njut av GIF-webbplatser

Ett annat alternativ Àr hitta eller skapa GIF-filer pÄ specifika sidor för detta ÀndamÄl Àr den största banken GIPHY, tidigare listad som den största banken i dessa arkiv. PÄ samma sÀtt har det sociala nÀtverket redan ett integrerat alternativ som lÄter dig söka efter GIF-filer utan att tillgripa andra webbplatser.

Men ocksÄ, om vi kÀnner att din bank underpresterar, har du ocksÄ möjlighet att söka efter GIF-filer frÄn GIPHY utan att lÀmna Instagram, allt i sjÀlva appen för att dela via Instagram Direct eller Instagram Stories.

Hur gör man sina egna GIF-filer i GIPHY och TENOR?

TENOR Àr en annan GIF-bank, förutom den redan nÀmnda GIPHY; bÄda sidor, förutom att ha ett stort antal GIF:er som kommer att stÄ till vÄrt förfogande och som vi fritt kan anvÀnda, ger oss ocksÄ möjligheten gör dina egna GIF-bilder enkelt och enkelt.

Processen i bÄda fallen Àr densamma eftersom det i princip innebÀr att ladda upp filen (den vi vill konvertera till GIF) i önskat format, vilket vanligtvis Àr: JPG, PNG, JPEG, GIF, MOV och MP4; lÄt sedan samma plattformar göra resten och voila, vi skapar vÄr GIF.

Varför kan jag inte se mina GIF-bilder pÄ Instagram?

Om i tid Jag gjorde en GIF Ät dig och skickade den till GIPHY (eftersom detta Àr banken genom vilken Instagram ansluter) kan du inte se det nÀr du söker pÄ ett socialt nÀtverk, det kan finnas flera anledningar till det.

Förutom de vanligaste problemen som Wi-Fi-anslutningsproblem eller mobildata, förÄldrade applikationer, serverproblem; Om du Àr sÀker pÄ att allt ovanstÄende fungerar korrekt betyder det att din egen GIPHY-plattform har haft problem med dina skapelser eller fortfarande hÄller pÄ att godkÀnnas.

Jag kan inte se min logotyp

Detta hÀnder nÀr w processen att skapa vÄr GIF vi följde inte de korrekta stegen och det finns ett problem; NÀr det hÀnder Àr det bÀsta vi kan göra att gÄ igenom alla steg igen och skapa vÄr GIF en gÄng till, och se till att vi gör allt rÀtt.

Kom ihÄg att ett av kraven för att vÄra GIF:er ska godkÀnnas Àr att ladda upp 5 originalkreationer med en transparent bakgrund till plattformen. NÀr allt Àr klart, kom tillbaka för att leta efter din logotyp, om allt gick bra borde den dyka upp normalt.

Den genomskinliga bakgrunden Àr inte synlig

Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det enda sĂ€ttet att skapa en GIF med en transparent bakgrund att anvĂ€nda Giphy dekaltillverkare, en ytterligare funktion av GIPHY sjĂ€lv; Med det hĂ€r alternativet kan du skapa dina GIF-filer med en genomskinlig bakgrund eftersom de annars inte dyker upp med dessa egenskaper nĂ€r du vill lĂ€gga upp dina skapelser.

SÄ se till att du gör det nÀr du vill skapa GIF med transparent bakgrund, gör det med tillÀgget som vi nÀmnde i föregÄende stycke. TÀnk ocksÄ pÄ att godkÀnnandekraven Àr uppfyllda, du mÄste skicka in 5 av dina skapelser och att de Àr Àkta för att undvika förseningar i godkÀnnandet med mera.

0 Shares