Varför fungerar bara pekdelen av mobiltelefonen? Hur fixar man beröringen? Att göra?

0 Shares

I det avseendet var mÀnniskorna fantastiska leta efter nya metoder för att kommunicera information. I början hade man bara böcker, som Àr verktyg som gör att vi kan förmedla fysisk information genom texter som Àr tryckta pÄ papper. Sedan, med upptÀckten av elektricitet och alla dess potentialer, började mÀnniskor experimentera med nya metoder.

Dessa nya metoder uppstod som svar pÄ ett behov konstant, omedelbar och konstant kommunikationför mÄnga gÄnger har det varit vÀldigt viktigt att veta vad som hÀnder i en del av vÀrlden för att fÄ ett komplett panorama över det utrymme dÀr vi utvecklas som art. Till en början började kommunikationstekniken med telegrafen.

Denna apparat telefonen utvecklades och kom gradvis till. Det Àr en enhet som lÄter mÀnniskor höra varandra direkt nÀr du startar en konversation via dessa enheter. Vi mÀnniskor har fullÀndat telefonen, och mer Àn ett sekel efter dess tillkomst Àr telefoner mer tillgÀngliga och tillgÀngliga Àn nÄgonsin, och att överföra information frÄn en person till en annan har aldrig varit enklare Àn det Àr idag sedan mÀnniskorna uppfann smartphones.

Vad Àr smartphones

PÄ tal om en telefon, vi talar om en enhet som Àr ansluten till vÀggen och som har lÀmpliga interaktionsterminaler genom vilka rösten och ljudet frÄn samtalet överförs. Sedan tillverkades mobiltelefonerna de var bÀrbar version av originaltelefoner. Baserat pÄ mÀnsklig teknisk utveckling har mobiltelefoner blivit mer avancerade.

Idag Àr smartphones en direkt utveckling av mobiltelefoner. Dessa de har mÄnga möjligheterfrÄn att kunna fota till att se dagens vÀderprognoser.

Vilka komponenter har smarttelefonen

Det Àr ett stort antal delar av hÄrdvarutyp som fungerar tillsammans nÀr de alla fungerar tillsammans lÄt din telefon fungera till 100 %. Dessa komponenter ligger alltid i teknikens framkant och har mycket intressanta möjligheter. MobiltelefonanvÀndning skulle vara helt utom rÀckhÄll i hÀndelse av fel pÄ nÄgon av dessa komponenter. De populÀraste Àr processorn, telefonens grafikkort, minneskortet och ljudkortet.

Dock, den viktigaste delen av en smartphone det Àr din skÀrmeftersom detta Àr det huvudsakliga sÀttet för anvÀndaren att ha en inmatningsmetod som gör att han kan kommunicera med enheten. Du kan till exempel lÀra dig hur du stÀller in hela Android-appskÀrmen. Dessa inmatningsenheter finns i alla tekniska enheter, och i datorer representeras de av en mus och ett tangentbord.

Varför fungerar bara pekdelen av mobiltelefonen? Hur fixar man beröringen?

Detta Ă€r ett komplext problemsom har mĂ„nga olika orsaker. Dessa kan innefatta det enkla faktum att enheten tappas till marken eller en kortslutning som uppstĂ„r mellan krökarna som ansluter skĂ€rmen till moderkortet. Även fabriksproblem sĂ„ det Ă€r viktigt att kĂ€nna till knep som att fixa Samsung Galaxys svarta skĂ€rm.

Detta problem Àr mycket allvarligt eftersom utan skÀrm kan vi inte kommunicera med vÄr enhet. I det hÀr fallet har du 3 alternativ som du kan anvÀnda som utvecklas i komplexitet med avseende pÄ problemet. Det första du kan göra Àr att starta om din enhet i felsÀkert lÀge eftersom det hÀr problemet ofta kan orsakas av skadlig programvara du har.

För det andra, du kan ÄterstÀlla telefonen till fabriksinstÀllningarnaeftersom det ocksÄ sÀkerstÀller eliminering av all skadlig programvara du har, men du mÄste vara förberedd eftersom du kommer att förlora all information du hade i denna terminal.

Slutligen bör du tÀnka pÄ att problemet inte ligger i programvaran utan i hÄrdvaran, sÄ en av terminalkomponenterna kan misslyckas. I det hÀr fallet, och för att undvika skador pÄ andra komponenter, bör du ta telefonen till en specialiserad tekniker som kan Àndra alla komponenter som inte fungerar i telefonen. Om det inte kan fixas mÄste du lÀra dig hur du hÀmtar information frÄn telefonen med trasig skÀrm.

0 Shares