Varför fÄr jag ett felmeddelande pÄ Facebook nÀr jag laddar upp min berÀttelse och löser det?

0 Shares

Facebook har möjligheten att dela berÀttelser med och utan musik, smÄ videor, inlÀgg, lÀnkar och till och med berÀttelser för att stÀlla frÄgor, du kommer till och med att veta vem som ser dem. Det finns dock tillfÀllen dÄ fel nÀr du försöker ladda upp din historikhÀr ser du deras lösningar.

Vilka Àr de vanligaste orsakerna till fel nÀr jag laddar upp min historik?

Om du har problem med att ladda upp din berĂ€ttelse till Facebook kan det bero pĂ„ en mĂ€ngd olika problem: anslutning, problem i applikationen eller till och med pĂ„ mobilen, brist pĂ„ lagringsutrymmeÄven om alla dessa problem gĂ„r att fixa och du kan anvĂ€nda appen som vanligt.

Vi bör ocksÄ komma ihÄg att om du har brutit mot nÄgon av reglerna för Facebook-communityt, kommer du inte att kunna dela, posta, kommentera eller ladda upp din berÀttelse till nÀtverket pÄ detta sÀtt förrÀn den tid som anges av recensionen har förflutit, i i enlighet med det begÄngna brottets svÄrighetsgrad.

Internetanslutningsfel

Ett internetanslutningsfel kan ocksÄ resultera i oförmÄga att ladda upp historik till Facebook, kontrollera Wi-Fi-anslutningen och om din signal orsakar problem kan du starta om routern och vÀnta pÄ att signalen ska ÄterhÀmta sig.

Om du anvÀnder den Megabyte-baserade navigationstjÀnsten pÄ din mobiltelefon, kontrollera att du har tillrÀckligt med megabyte och Àr inom rÀckhÄll, om problemet kvarstÄr, stÀll din enhet i flygplanslÀge i 10 sekunder eller slÄ av och pÄ mobildata.

Applikationsproblem

Om du, trots att signalen Àr i optimala förhÄllanden, fortfarande inte kan ladda upp din historik till Facebook, kan problemet vara med tillfÀllig programkraschDet Àr normalt att dessa appar kraschar pÄ grund av Àndringar av deras plattformar eller uppdateringar, sÄ ha tÄlamod.

Konflikt med mobiltelefon

Om din mobil Àr ett hinder för att ladda upp dina berÀttelser till Facebook rekommenderar vi att du startar om den för att kunna ÄterstÀlla vissa appfunktioner som inte fungerar korrekt. Att starta om telefonen kan ocksÄ optimera hastigheten behandling av andra förfrÄgningar.

Cachekonflikter

Applikationscache innehÄller filer som sparats tillfÀlligt, men detta kan krascha och göra applikationen lÄngsammare om applikationen lider av överflödiga cachefiler, sÄ se till att ta bort dem.

Hur kontrollerar jag om det Àr problem med wifi?

Om din Wi-Fi-signal har ett problem kommer appen inte att fungera korrekt, Àven om i vissa fall Facebook meddelar sina anvÀndare om de har problem med internetanslutningenIbland försvinner problemet obemÀrkt, sÄ det Àr bÀst att kontrollera din router och starta om den.

Aktivera dataanvÀndning

Se till att din mobildata Àr pÄslagen, annars kommer du inte att kunna anvÀnda appen. Den kontrollerar ocksÄ att du har tillrÀcklig tÀckning och service i megabyte för att navigera, om din mobilsignal har nÄgra problem kan det handla om att vÀnta pÄ att tjÀnsten ÄterstÀlls.

Hur kan du se om det Àr en krasch pÄ Facebook?

AnvÀnda Navigatorn i nyhetssektionen du kommer att kunna se om appen lider av en tillfÀllig krasch och om deras tjÀnster kommer att ÄterstÀllas inom en viss tid eller Àr det frÄga om att vÀnta.

Uppdatera Facebook-applikationen

En annan anledning till att appen inte fungerar som den ska kan vara att appen saknar en uppdatering, vilket enkelt kan lösas genom att söka efter Facebook-appen i Play Butik och vĂ€lja “uppdatera”.

Hur undviker man cachekonfliktfelet?

Utför cacherensning regelbundet undvika större besvÀr i applikationen eller telefoneninte bara i Facebook-appen, utan ocksÄ i alla dina appar.

Rensa cacheminnet i programinstÀllningarna

GĂ„ till instĂ€llningarna och gĂ„ till listan över applikationer genom att söka pĂ„ Facebook, du kommer att se vikten av dessa filer med alternativet “Rensa cache”, det kommer att förbĂ€ttra utvecklingen av applikationen och dĂ€rmed lösa nuvarande och framtida buggar.

Vad Àr nyttan med att starta om mobiltelefonen om det uppstÄr ett fel nÀr historiken laddas upp?

Omstart optimerar mobilhastigheten, rensar upp nÄgra onödiga filer och lÄter applikationer och funktioner köras normalt utan besvÀr. SÄ vid behov kan du starta om enheten vid behov och kanske kommer felet att försvinna.

0 Shares