Varför är League of Legends så beroendeframkallande? – LoL-beroende

TV-spel har blivit ett sätt spel mest populära i världen och det är lätt att förstå varför. När vi pratar om att ha kul hemma kommer många att tänka på tv-spel, antingen i en grupp med vänner eller bara njuta av ett ensamt spel där du kan fördjupa dig i en fantastisk värld.

Videospel är till för att hjälpa oss glömma stressen i vardagenatt njuta av en bra historia och ett bra universum.

Sätt på vilka TV-spel för skojs skull är de väldigt varierande och kan ses i alla moderna genrer, men om du vill spela med dina vänner eller bara tävla med andra människor kan du välja MOBA.

En MOBA är en typ av realtidsstrategi som föddes ur spelläget World of Warcraft och anpassades kort därefter för att spela Dota. Idag finns det många typer av MOBA-spel, allt från tredjepersonsspel som Smite och de populära League of Legends.

League of Legends har funnits på marknaden i nästan ett decennium, och tack vare lätt identifierbara karaktärer, original och konkurrenskraftigt spel; har kunnat vinna miljoners hjärtan, till den grad att det har blivit ett av de mest spelade spelen i världen.

Eftersom det var ett fenomen som började i USA, gav många du efter för dess charm och sökte efter spela det här spelet nästan varje dag.

Det roliga är att du inte behöver betala pengar för att bli bra eftersom allt du behöver tillhandahålls av spelet redan från början. Men med tanke på den stora spelarbasen kvarstår frågan, hur blev det här spelet så beroendeframkallande?

League of Legends: Vad det är och kommer att bli

Från sin ödmjuka början har League of Legends det som inte alla MOBA har: spelläget ‘hetero’ där grunderna är kända snabbt, men det tar tid att helt förstå dem för att kunna spela bra.

Även om de flesta av MOBA De har en liten detalj som de inte lär sig spela över en natt på grund av deras komplexitetsnivå. League of Legends har hanterat detta genom att skapa karaktärer med olika svårighetsnivåer för att hjälpa spelaren att bli en av spelets mästare.

Baserat på detta antagande, ett mycket attraktivt utseende av världen och karaktärer, och användarvänlighet på nästan vilken dator som helst, lyckades han hitta många fans som passionerat följer varje förändring som äger rum i spelet.

Åtminstone varje match League of Legends Det kan vara riktigt långt, spelet är inte alltid helt förstådd när man är nybörjare med tanke på att det alltid kommer nya patchar där mycket saker förändras, utan att räkna med att lägga till nya karaktärer; Det håller spelet fräscht, håller kvar veteranerna och lockar spelarna spela nytt.

I populärkulturen

Riot har lyckats hantera allmänhetens uppfattning om League of Legends och kunde ta det ett steg längre än att bara vara “spel för nördar“Men försökte standardisera det konkurrensutsatta spelandet av videospel.

Mycket av det kom ur hans hand professionell scen, som växer mer och mer för varje år, med Imagine Dragons och Zedd i finalerna i sina turneringar.

Idag bär det här spelet banderollen konkurrenskraftiga videospel, och gjorde ett bra jobb med att leta efter nya spelare ur det.

Faktum är att den här scenen, normalisering, passion, mångfald och en öppen gemenskap är det som får människor att fortsätta spela spelet om och om igen, där många letar efter ära, och att få det kan vara så givande.

Relaterade Artiklar

Back to top button