Varför Ă€r League of Legends sĂ„ beroendeframkallande? – LoL-beroende

0 Shares

TV-spel har blivit ett sÀtt spel mest populÀra i vÀrlden och det Àr lÀtt att förstÄ varför. NÀr vi pratar om att ha kul hemma kommer mÄnga att tÀnka pÄ tv-spel, antingen i en grupp med vÀnner eller bara njuta av ett ensamt spel dÀr du kan fördjupa dig i en fantastisk vÀrld.

Videospel Àr till för att hjÀlpa oss glömma stressen i vardagenatt njuta av en bra historia och ett bra universum.

SÀtt pÄ vilka TV-spel för skojs skull Àr de vÀldigt varierande och kan ses i alla moderna genrer, men om du vill spela med dina vÀnner eller bara tÀvla med andra mÀnniskor kan du vÀlja MOBA.

En MOBA Àr en typ av realtidsstrategi som föddes ur spellÀget World of Warcraft och anpassades kort dÀrefter för att spela Dota. Idag finns det mÄnga typer av MOBA-spel, allt frÄn tredjepersonsspel som Smite och de populÀra League of Legends.

League of Legends har funnits pÄ marknaden i nÀstan ett decennium, och tack vare lÀtt identifierbara karaktÀrer, original och konkurrenskraftigt spel; har kunnat vinna miljoners hjÀrtan, till den grad att det har blivit ett av de mest spelade spelen i vÀrlden.

Eftersom det var ett fenomen som började i USA, gav mÄnga du efter för dess charm och sökte efter spela det hÀr spelet nÀstan varje dag.

Det roliga Àr att du inte behöver betala pengar för att bli bra eftersom allt du behöver tillhandahÄlls av spelet redan frÄn början. Men med tanke pÄ den stora spelarbasen kvarstÄr frÄgan, hur blev det hÀr spelet sÄ beroendeframkallande?

League of Legends: Vad det Àr och kommer att bli

FrĂ„n sin ödmjuka början har League of Legends det som inte alla MOBA har: spellĂ€get ‘hetero’ dĂ€r grunderna Ă€r kĂ€nda snabbt, men det tar tid att helt förstĂ„ dem för att kunna spela bra.

Även om de flesta av MOBA De har en liten detalj som de inte lĂ€r sig spela över en natt pĂ„ grund av deras komplexitetsnivĂ„. League of Legends har hanterat detta genom att skapa karaktĂ€rer med olika svĂ„righetsnivĂ„er för att hjĂ€lpa spelaren att bli en av spelets mĂ€stare.

Baserat pÄ detta antagande, ett mycket attraktivt utseende av vÀrlden och karaktÀrer, och anvÀndarvÀnlighet pÄ nÀstan vilken dator som helst, lyckades han hitta mÄnga fans som passionerat följer varje förÀndring som Àger rum i spelet.

Åtminstone varje match League of Legends Det kan vara riktigt lĂ„ngt, spelet Ă€r inte alltid helt förstĂ„dd nĂ€r man Ă€r nybörjare med tanke pĂ„ att det alltid kommer nya patchar dĂ€r mycket saker förĂ€ndras, utan att rĂ€kna med att lĂ€gga till nya karaktĂ€rer; Det hĂ„ller spelet frĂ€scht, hĂ„ller kvar veteranerna och lockar spelarna spela nytt.

I populÀrkulturen

Riot har lyckats hantera allmĂ€nhetens uppfattning om League of Legends och kunde ta det ett steg lĂ€ngre Ă€n att bara vara “spel för nördar“Men försökte standardisera det konkurrensutsatta spelandet av videospel.

Mycket av det kom ur hans hand professionell scen, som vÀxer mer och mer för varje Är, med Imagine Dragons och Zedd i finalerna i sina turneringar.

Idag bÀr det hÀr spelet banderollen konkurrenskraftiga videospel, och gjorde ett bra jobb med att leta efter nya spelare ur det.

Faktum Àr att den hÀr scenen, normalisering, passion, mÄngfald och en öppen gemenskap Àr det som fÄr mÀnniskor att fortsÀtta spela spelet om och om igen, dÀr mÄnga letar efter Àra, och att fÄ det kan vara sÄ givande.

0 Shares