Varför är allt i Minecraft Square eller pixellikt? – Vet svaret

Minecraft är det bästa sandlådespelet någonsin, och det är också det mest sålda spelet i världen. Den har levt upp till sitt rykte av många skäl, men en av de viktigaste är dess unika estetik gjord av bilder (liksom det faktum att den är så anpassningsbar att du till och med kan göra eller skapa ett skal); med detta i åtanke, idag svaret på frågan Varför är allt fyrkantigt eller pixellikt i Minecraft?

Alla har undrat över det minst en gång i livet. Ja, det här är en av de största frågorna för många barn och vuxna som är beroende av denna intressanta titel. Inte minst för att det var det första spelet någonsin med liknande grafik som såg så bra ut med bara en form.

Varför är allt fyrkantigt eller pixellikt i Minecraft?

För att komma direkt till saken, svara på frågan Varför är allt fyrkantigt eller pixellikt i Minecraft? Väldigt enkelt, eftersom det var detta som skaparen av spelet ville (för ett bredare sammanhang är det värt att titta närmare på vem som är skaparen av Minecraft och hans liv). Gruvdriften och överlevnaden fick jag från titeln som heter infiniminer, men det rutiga spelets estetik var sådan att han ville att det skulle vara det.

Det var dock inget infall utan snarare insåg att det som branschen saknade då var en enkel titel som gav spelare möjlighet att uttrycka sig utan gränser. Han sa det själv med egna ord i en intervju enkelt och dynamiskt spel hade potential att bli en hit.

Kom ihåg att på den tiden fokuserade företag på spel med högre grafikkvalitet. Så inverkan Att bara titta på spelet baserat på pixlar och bildrutor chockade spelgemenskapen.

Det måste också sägas att spelet har denna geometriska figur, eftersom det är spelet som bäst anpassar sig till de konstruktionsmetoder det använder. Möjligheten att göra bokstavligen vad som helst med bilder. För övrigt var det för dåtidens utvecklare ett plus att spelet var i pixlar och det vägde inte så mycket, eftersom det sänkte utvecklingskostnaderna.

Framgångssaga

Därför har svaret på frågan redan givits Varför är allt fyrkantigt eller pixellikt i Minecraft? nu är det dags för dig att se titeln utvecklas. Minecraft har varit en världsomspännande framgång, det är så stort att det 2019 detroniserade Tetris som det mest sålda spelet i historien.

Och även om allt detta är en framgång för tillfället, har det inte alltid varit så. För de som inte vet, 2009 års beta, som de flesta började med, finansierades praktiskt taget av fans med ett system för tidig åtkomst som gav dem tillgång till spelets beta.

Detta gav utvecklarna den feedback de behövde för att släppa en tidig version av det Det slutade med att jag blev kär i alla.

Markus person (skapare) mer känd som ett hack, har blivit en ikon för spelgemenskapen. När han och hans team gick med i communityn direkt, och löste alla befintliga tvivel, släpptes det officiella spelet 2011.

Det behöver inte sägas att titeln har varit en hit sedan den släpptes, varför Notch kunde skapa ett eget företag som heter Mojang.

Tack vare dess framgång togs det över av Microsoft 2014, vilket gav det ännu mer ekonomisk kraft och fick spelet att hoppa från PC till mobil och Xbox One. Så nu finns det inte ett eller flera Minecraft-spel du behöver veta, och för det måste du kontrollera hur många Minecraft-spel det finns och vad var och en av dem handlar om?

Med den sistnämnda känner du redan till framgångssagan, liksom svaret på frågan: varför är allt fyrkantigt eller pixellikt i Minecraft? Nu behöver du bara gå till den officiella webbplatsen och ladda ner den önskade versionen av spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button