Varför annullerades mitt American Express-kreditkort? – HĂ€r Ă€r svaret

0 Shares

Om du frĂ„gar dig sjĂ€lv Varför annullerades mitt American Express-kreditkort? – HĂ€r Ă€r svaret. Nedan kommer vi att kommentera orsakerna till att dessa kort Ă€r indragna.

Å andra sidan, om du inte har detta finansiella instrument, Ă€r det möjligt att ansöka om ett Sears-kreditkort online, lĂ€ra dig om dess krav och fördelar.

American Express kreditkort

Kreditkort American Express eller Amex, Àr en del av American Express Company och erbjuder sina tjÀnster i mÄnga lÀnder runt om i vÀrlden. Dess fördelar ligger i denna kvalitet, det vill sÀga de kan anvÀndas i mÄnga lÀnder.

PÄ samma sÀtt Àr dessa kreditkort allierade med mÄnga banker runt om i vÀrlden, sÄ köp var som helst i vÀrlden Àr vanligtvis försÀkrade. Men ibland kan de avsluta ditt kreditkort. Om du har frÄgor, hÀr Àr nÄgra anledningar till varför Amex-kort annulleras.

Varför annullerades mitt American Express-kreditkort? – HĂ€r Ă€r svaret

Det finns mĂ„nga anledningar kreditkort annulleras. I vilket fall som helst Ă€r de som listas nedan vanligtvis de vanligaste orsakerna. Innan du börjar, kontrollera Ă€ndĂ„ att ditt kort har avvisats eftersom mĂ„nga mĂ€nniskor blir förvirrade mellan avslag och annullering, sĂ„ det Ă€r bĂ€st att förstĂ„ orsakerna till avvisade kreditkortstransaktioner. Å andra sidan, om det var ett överklagande, lĂ€s följande möjliga skĂ€l.

LĂ€mna falsk information

Detta Àr mycket sÀllsynt eftersom bankmedlemmar analyseras och testas innan denna punkt nÄs. I alla fall, om alla dessa filter av nÄgon anledning passeras igenom, kan möjligheten finnas kunden lÀmnar falsk information. Med andra ord, om din bank vid nÄgot tillfÀlle faststÀller att informationen du angav för att skapa ditt konto Àr falsk, kan den annullera ditt kort.

Faktum Àr att banken har all rÀtt att vÀcka ansprÄk och att ge banken falsk information har juridiska konsekvenser i de flesta lÀnder. Av denna anledning, nÀr du skapar ett konto eller behöver bankresurser, vÀnligen ange tillförlitlig information.

Kontrollera igen att anledningen till att du inte svepte ditt kort inte Àr annorlunda eftersom en inlösen ocksÄ kan ha skett. Om du tror att det Àr allt bör du veta vad en kreditkortshÀnvisning Àr.

Jag betalar inte mina skulder i tid

American Express-kreditkort finns i de flesta lÀnder, men nÀstan alla Àr av liknande karaktÀr. Normalt upphör krediten som anvÀnds pÄ American Express-kortet i slutet av varje mÄnad. Med andra ord, innan tidsfristen gÄr ut, tidigare skuld mÄste avskrivas.

American Express och den allmÀnna banknivÄn har all rÀtt att annullera kreditkort om de inte betalas i tid. Med andra ord kan ditt kreditkort ha makulerats för att du inte betalade i tid. Hur som helst, detta hÀnder vanligtvis nÀr du upprepade gÄnger hamnar i skuld.

Banken sa att du inte kunde betala

Banker vidtar en hel del försiktighetsÄtgÀrder med sina kunder, sÄ om det av nÄgon anledning skulle visa sig att du inte kan betala med dina konton finns det en möjlighet att ditt kort eller konto kommer att avslutas.

Detta hÀnder vanligtvis nÀr filen finns dÄlig kredithistorik, men det kan ocksÄ hÀnda om du mÀrker en inkomstminskning eller en förÀndring pÄ ditt konto. Detta Àr inte vanligt, men det finns en möjlighet för vilka konton som kan stÀngas.

Å andra sidan, om detta eller de som visas ovan inte Ă€r orsaken kontoavbokningKom ihĂ„g att du nĂ€r som helst kan kontakta banken för att lĂ€mna in ett klagomĂ„l. I sin tur, vid problem, Ă€r det möjligt att avbryta en okĂ€nd debitering pĂ„ ditt kreditkort genom att kontakta banken.

0 Shares