Var kan man köpa Cardano (ADA) 2022

Var kan man köpa Cardano (ADA) 2022

Cardano är ett av de trendiga namnen i poolen av kryptovalutor. Det grundades 2015 och har vuxit enormt och innehar den tredje största kryptovalutatiteln. Om du är ny i kryptovalutavärlden och intresserad av att köpa Ada, Cardanos digitala mynt, är det ett bra val för passiv inkomst. Låt oss titta i detalj på Cardano och de bästa ställena att köpa det.

Vad är Cardano?

Cardano är en decentraliserad, offentlig blockchain-plattform baserad i Schweiz. Det fungerar baserat på proof-of-stake istället för proof-of-work-protokoll följt av andra digitala valutor som Bitcoin och Ethereum. Med enkla ord, kryptovalutor är inte under kontroll av någon finansiell institution. Men de behöver en metod för att verifiera transaktioner. För vilka proof-of-work och proof-of-stake-modeller utvecklades.

Bevis-of-work-nätverk förbrukar mer energi och tid. Dessutom är det ineffektivt och dyrt. För att övervinna dessa nackdelar kommer proof-of-stake att vara det bästa alternativet. Cardano var den första kryptovalutan som utvecklades under protokollet för proof-of-stake vid namn Ouroboros.

Var kan man köpa Cardano

Det första steget i att investera i Cardano är att hitta den bästa kryptobörsen. Så här är de fem bästa ställena att köpa den.

Myntbas

Myntbas är på toppen på grund av dess användarvänliga gränssnitt. Det är det bästa förslaget för alla på nybörjarnivån av kryptoinvesteringar. På samma sätt är mobilappen för Coinbase också topprankad.

Den har 43 kryptovalutor tillgängliga för handel, inklusive Cardanos Ada. En annan stor fördel med Coinbase är att det erbjuder kreditkort och betalkort till sina användare. Användare kan få cashback för att köpa nya digitala mynt med Coinbase-kreditkortet. De andra funktionerna i Coinbase inkluderar att få säkerhet för din kryptovaluta och att betala för Coinbases utbildningskurser genom din krypto.

Men en stor nackdel kan vara dess avgifter. Avgiften är ganska dyr även för små inköp. På samma sätt måste antalet tillgängliga mynt improviseras jämfört med andra kryptobörser.

Avgiftsstruktur

Att köpa Cardano- 4%

Att handla – 0,5 %

Binance

Binance är världens största kryptobörs. Det är mer lämpligt för erfarna användare än nybörjare. Hundratals kryptovalutor är tillgängliga på Binance, och det är tillgängligt nästan över hela världen. Endast användare i USA har begränsningar för att komma åt Binance-webbplatsen. De måste använda Binance. USA. portal för att köpa Ada. Användare över hela världen kan få upp till 280 valutor medan Binance. Användare i USA kan dock bara komma åt 50 mynt med låg eller ingen handelsmarginal.

Användare kan få belöningar från 0,5 % till 10 % genom insats. Dessutom kan användare få tillgång till Binance Launchpool för att köpa nysläppta mynt. Även om det tar ut låga avgifter, kan det inte vara ett bra val för människor i USA på grund av dess begränsningar.

Avgiftsstruktur

Att köpa och handla Cardano – 0,1%

Kraken

Kraken är en av de säkraste kryptobörserna, som lanserades 2013. Den har inte blivit hackad en enda gång sedan lanseringen, vilket gör den till den säkraste. Kraken har även 60 valutor med hög likviditet. Dessutom har den en funktion som kallas mörk pool, vilket gör att massinvesterare kan handla anonymt. Kraken har tre nivåer av konto-startare, mellanliggande och proffs. Men startkontot har inget mycket att göra eftersom detta konto kan skapas utan ID-bevis. Liksom Binance är Kraken inte heller att rekommendera för nybörjare.

Avgiftsstruktur

I detta utbyte skiljer sig Avgifterna beroende på syftet.

Använda direktköp – 1,5 % för direktköp och 3,75 % för betal- eller kreditkort.

Använda Kraken Pro- Denna funktion tar ut avgifter beroende på handelsvolymen baserat på de senaste 30 dagarnas aktivitet. Det ger fler erbjudanden för ett större antal handel. Det är i allmänhet för att uppmuntra användare att handla. Och även den här funktionen är lämplig för erfarna användare.

eToro

eToro är en nybörjare inom kryptoutbyte tillgänglig från 2019 i USA. Den har en enastående funktion som låter dig kopiera affärer från andra högpresterande investerare. Till skillnad från andra börser är den väldigt öppen när det gäller sin avgiftsstruktur. Det tar inga förvaltningsavgifter och ingen provision på aktier. Även om det bara erbjuder 12 kryptovalutor, ingår alla populära valutor, som Cardano. Avgifterna kan variera beroende på vilken kryptovaluta du väljer på den här plattformen, och det kan också vara dyrt.

Avgiftsstruktur

Att köpa Cardano- 2,90%

SoFi

Denna aktiemäklare är lämplig för nybörjare och långsiktiga investerare. Liksom eToro tar SoFi inte ut någon provision på aktier. Du kan öppna ett användarkonto på SoFi med bara $1, och det andra intressanta alternativet är att låta investerare köpa andelar. Det vill säga investerare kan köpa en del av en aktieandel. Det är fördelaktigt för låga investeringar eftersom de också kan köpa aktier som är dyra, men bara en del. Den har en högkvalitativ app för att kontrollera och övervaka alla dina aktiviteter.

Avgiftsstruktur

Att köpa Cardano – 1,25%

Steg för att köpa Cardano

När du har valt det bästa stället att köpa Cardano, följ dessa steg.

[1] Initialt, Tecken Upp för ett konto. Varje utbyte har sina egna rutiner. Följ instruktionerna och skapa ett konto. I allmänhet är personlig information som fullständigt namn, e-postadress och mobilnummer ett måste i varje utbyte. Och tvåstegsautentisering är att föredra av säkerhetsskäl.

[2] Varje kryptovalutabörs kräver en identitetsverifieringsprocess. Det är viktigt att undvika förfalskning. Investerare ska tillhandahålla en skannad kopia av sitt giltiga ID-bevis som sitt körkort eller pass.

[3] Planera din investeringsstrategi. Även om långsiktiga investeringar kan vara fördelaktiga, är det upp till investerarnas val.

[4] köpa din Cardano med kontoöverföring eller betal- eller kreditkort.

Relaterad – De bästa PayPal-alternativen för att göra onlineöverföringar enklare.

Investerare kan sätta in kontanter på sina konton och köpa Cardano när det behövs från insättningen. Att köpa Cardano från ditt bankkonto är billigare, men det tar några dagar för transaktionen. Kreditkort och betalkort kan också användas för insättningar. När betalningen är genomförd kommer kryptomyntet omedelbart att finnas tillgängligt på ditt konto. Det är säkert att flytta din köpta Cardano till din kryptoplånbok men valfritt.

Vanliga frågor

Vilken potential har Cardano?

Handlas för närvarande på 0,81 USD i mars 2022, uppger källor Cardano kommer att toppa så högt som 10 USD efter fem år.

Relaterade Artiklar

Back to top button