Var kan jag spela Garena Free Brand? Missa inte modespelet

0 Shares

NÀr du lÀste titeln kanske du redan har mÀrkt vad öppningsÀmnet kommer att vara, idag ska vi prata om ett av de mest beroendeframkallande spelen just nu. Det bryter mot barriÀrerna för telefonspel. Free Elden kommer definitivt att stanna hÀr, men Var kan jag spela Garena Free Brand?

Det hÀr Àr exakt en annan frÄga som dyker upp i bröstet, tillsammans med vem som uppfann, skapade eller skapade mobilspelet Garen Free Brand och var gjorde han det? Eller en annan vanlig, som nÀr Garena uppdateras Free Brand?

Spela Garena Free Brand pÄ telefon och dator

Garena Free Fire Àr inte ett plattformsoberoende spel, det designades och byggdes för bÄde telefoner och surfplattor. PÄ Android- eller iOS-enheter kan vi njuta av spelet Battle Royale Shooter i tredje person.

Att ladda ner applikationen Ă€r vĂ€ldigt enkelt finns i PlayStore eller AppStore och vi kan komma Ă„t det gratis (inklusive köp i spelet), vi behöver bara gĂ„ till butiken “,ladda ner“OCH”Installera“Tv-spel (observera att nedladdning kan ta lite tid eftersom det vĂ€ger cirka 534 MB).

Som vi nÀmnde tidigare kan du ladda ner det till dina enheter som det Àr tÀnkt, men det finns ocksÄ ett sÀtt att spela det lagligt pÄ din dator.

Spela pÄ din dator

För att fritt kunna sÀnda eller spela Garena Free Brand PC, en rad ÄtgÀrder mÄste vidtas. Det första skulle vara att ladda ner en emulator, det vill sÀga ett program som gör att vi kan köra spelet utan problem.

Det finns otaliga emulatorer pĂ„ webben, men den vi rekommenderar och en av de bĂ€sta du kan hitta idag Ă€r Noxplayer. Du behöver bara gĂ„ till dess officiella webbplats frĂ„n din betrodda webblĂ€sare, och vid ankomst behöver du bara klicka pĂ„ “ladda nerDet dyker upp (det Ă€r helt gratis, sĂ„ nedladdningen startar omedelbart)

Efter nedladdning, gĂ„ bara till mappen vi har valt, precis som alla andra program och kör det med administratörsrĂ€ttigheter, ett textfönster öppnas som vi vĂ€ljer “Installera” och nĂ€r processen Ă€r klar lĂ„ter den oss köra emulatorn.

Dessutom kan du ocksÄ spela Garena Free Avfyra pÄ PlayStation eller Xbox genom att följa ett antal grundlÀggande steg.

Ladda ner och spela

Emulatorerna fungerar som en Playstore, vi mĂ„ste skapa ett Google-konto om vi inte har ett (detta Ă€r samma som alltid anvĂ€nds pĂ„ Playstore) nu för att spela garena Free Fire, ladda bara ner namnet i sökfĂ€ltet som visas högst upp, klicka pĂ„ “ladda ner“Y”Vi accepterar“.

Efter nedladdning (det bör ta samma hastighet som för telefonversionen) kommer vi att kunna spela pÄ vÄrt konto.

Kan jag spela annorlunda pÄ min dator?

Om det, förutom emulatorer, finns ett annat alternativ att spela garen Free Fire, och det hÀr Àr ett program som heter Apowemirror, det hÀr programmet Àr vÀldigt enkelt, det gör att vi kan duplicera eller spegla telefonens skÀrm pÄ en PC eller Mac. med alla vÄra tangentbord och mus (perfekt för skojs skull).

Ladda bara ner applikationen pĂ„ telefonen, ta vĂ„r USB-kabel och “Vi ansluter”En popup kommer att dyka upp pĂ„ din dator som sĂ€ger “Börja kopiera” klicka pĂ„ den sĂ„ startar sessionen.

Applikationen lÄter dig ocksÄ spela trÄdlöst utan att ansluta din telefon till en dator. Vi anvÀnder PIN, QR-kod Vinka automatisk detektering för att spegla skÀrmen pÄ din dator.

Det behöver inte sÀgas att det Àr helt lagligt att anvÀnda den hÀr metoden eftersom appen kommer att finnas i telefonen, vi kommer bara att titta pÄ den pÄ datorn, den Àr tillgÀnglig för Android 5.0 eller senare, den Àr kompatibel med Chromecast- och iOS-anvÀndare som anvÀnder Airplay kan anvÀnda detta verktyg.

Om du Àr en konkurrenskraftig spelare Àr det hÀr alternativet det bÀsta eftersom emulatorer Trots att de Àr utmÀrkta kan de gÄ frÄn snabbare till lÄngsammare beroende pÄ din hÄrdvara pÄ grund av högt slitage.

0 Shares