Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Var kan jag köpa Google Pixel och Pixel XL i USA

Vill du köpa de nya Google Pixel- och Pixel XL-telefonerna? Vi har några platser där du kan förbeställa din telefon just nu! Google har precis avslutat med att tillkännage nya telefoner, Pixel och Pixel XL. Båda dessa telefoner är efterträdarna till Nexus-serien. De kommer att köra Googles senaste Android 7.1 Nougat-programvara. Prissättningen, den här gången, är på den högre sidan men vi tycker att det är värt det. Om du inte redan har gjort det, läs – Google Pixel: Utgivningsdatum, specifikationer, tillgänglighet. Det här inlägget riktar sig enbart till var du kan göra din beställning för att få de nyligen aviserade telefonerna. Nedan har vi bifogat en lista med återförsäljare för länder som stöds och kommer att uppdateras när fler detaljer kommer igenom.

Den här gången har Google skapat både hårdvara och programvara. Genom att skapa hårdvara antyder vi att Google har lagt upp sin egen design och internt utan någon form av hårdvarumärkesmarknadsföring som liknar den som hittades på tidigare Nexus-telefoner. För sin försäljning i USA har Google också samarbetat med Verizon.

Mer: Var kan jag köpa Google Pixel i Kanada

köp google pixel oss

Du kan inte bara gå in i en butik för att köpa Google Pixel, till skillnad från många andra tillverkare. Men vi tror att telefonen snart kommer att finnas tillgänglig från flera återförsäljare i hela USA. Google Store har telefonen tillsammans med Verizon, som är deras exklusiva partner, för lanseringen av Pixel.

Den nya telefonen kommer att finnas tillgänglig med olika kampanjer och andra detaljhandelspartner, så se till att du tar en titt på de olika erbjudandena och ser vilken som kostar mindre pengar. Den nya prissättningsmodellen från Google kan ha kommit som en chock för många Nexus-fans eftersom Google alltid gjorde dem subventionerade.

Här kan du hitta nya Google Pixel och Pixel XL i USA. Vi kommer att lägga till fler återförsäljare och erbjudanden när de görs tillgängliga.

Verizon Trådlöst

Du kan göra din beställning direkt med Verizon. Det finns en möjlighet att betala med ett månadskontrakt eller betala hela priset i förskott. Verizon är den exklusiva operatörspartnern för Google Pixel och Pixel XL i USA.

Köp Google Pixel från Verizon

Google Store

Den officiella hårdvaran Google Store har listat nya Pixel och Pixel XL. Du kan göra en förbeställning just nu och den kommer att skickas med första prioritet den 20 oktober. Detta kan vara det enklaste stället att beställa telefonen just nu, eftersom det erbjuder flera alternativ att välja mellan för betalningar, en begränsad “Riktigt blå” färg, Google-finansieringsalternativ och ytterligare skydd för din telefon.

Du kan också få ett gratis Daydream VR-headset med din telefon så länge lagret räcker.

Köp Google Pixel från Google Store

Bästa köp

Google listade Best Buy som en av återförsäljarna för Google Pixel-telefoner, men det har inte nämnts några förbeställningar eller försäljningar på Best Buy-webbplatsen. Det kan hända att telefonerna är planerade att vara tillgängliga på Best Buy lite senare än andra återförsäljare.

Projekt Fi

Googles eget nätverk som heter Project Fi är kompatibelt med Pixel- och Pixel XL-telefoner. Du kan köpa dessa telefoner från nätverkets webbplats. Befintliga kunder kan också beställa de nya Google-telefonerna genom att logga in. Endast svarta eller silverfärgerna är tillgängliga, ingen blå.