Var finns grottorna i ARK: Survival Evolved och hur hittar man dem? – Isgrottor, ubåtar och mer

Ark har blivit ett av de mest eftertraktade spelen på grund av dess slående tema och sättet det spelas på öppen värld överlevnadsspelmen det är svårt för nya spelare att överleva och utvecklas i spelet på grund av spelets svårighetsgrad, ett bra alternativ som kan hjälpa dig att skaffa olika föremål, jaga fiender eller sätta upp en bas är att gå in i grottorna.

Var finns grottorna i ARK: Survival Evolved och hur hittar man dem? – Isgrottor och ubåtar

ARK finns till försäljning i Steams spelbutik, ingen användare i nämnda butik Här visar vi dig hur du skapar ett Steam-konto steg för steg för att kunna ladda ner vilket spel som helst och om du har långsamt internet kan du också lära dig hur du snabbar upp Steam-spelnedladdningar

Vilka är grottorna i ARK?

Grottorna i ARK är platser som fungerar som fängelsehålor som du kan gå in i för att erövra stor variation av fiender och föremåläven om du inte behöver färdigheter, dinosaurier eller speciella föremål för att komma in i ytgrottorna.}

Kom ihåg att du måste vara väl förberedd eftersom det finns grottor de har hög hotnivå på grund av deras mäktiga fiendergrottor finns på ytan av öar och även i djuphavet. Observera att varje befintlig karta i ARK har sin egen grotttyp, både yt- och havsgrottor.

Grottor på ytan

Dessa grottor är lättast att hitta eftersom de ligger ovanför ytan och det är inte nödvändigt att göra det har någon speciell förmåga eller en dinosaurie För att komma in i dem, för att kunna gå in i dessa grottor, behöver du bara gå in i motsvarande grotta eller springa, platsen för dessa grottor är exakt densamma i alla spel. Du hittar alla typer av fiender och riktigt sällsynta föremål i dem.

Undervattensgrottor

Dessa grottor är belägna i havet, för att veta platsen för en måste du gå till rätt punkt och ta en titt några små bubblor som kommer upp till vattenytan, efter det måste du dyka och söka i samma område för att hitta grottan som säger att du måste tänka på att du behöver bra syretillförseloch hjälp av en havsdinosaurie för att lättare kunna ta sig in i grottan.

Sedan kommer vi att visa dig platsen för några grottor och deras motsvarande koordinater som du kan utforska under spelet.

  • Tempelgrotta (koordinater 44,84)

Du kan hitta många olika artefakter i denna grotta, men du måste vara välutrustad eftersom du också kan stöta på den Chefen för Valguero.

  • Isgrotta (koordinater 15.27)

Denna grotta kan användas för en tillfällig vila eller till och med om du behöver gömma dig för ett farligt djur, även om du kan hitta en artefakt inuti.

  • Smalt nätverk av grottor (koordinater 53,87)

Denna grotta handlar om en av de de bästa gömställena som finns på kartanom du vill skydda dig mot dinosaurier eller något annat farligt djur är detta den perfekta grottan för dig

  • Wyvern diken (koordinater 07.77)

Inne i denna grotta kan du hitta ägg och wyvernbon, och om du reser nordväst därifrån kan du hitta en wyverndenna grotta rekommenderas inte att sätta upp en bas på grund av det ständiga utseendet av fiender

  • Cave of Aberration (koordinater 38.57)

Denna grotta är perfekt för att sätta upp en bas, om du behöver stanna någonstans tillfälligt kan denna grotta tjäna dig; dessutom kan du träffa olika aberrationsvarelser för att kunna använda den också som jaktmark.

  • Grotta under slottet (koordinater 37,90)

Denna grotta kan vara en lämplig plats för kycklingar eftersom den har ett mycket stort utrymme; du kan också använda dess funktioner att skapa och anskaffa resurser relaterade till marint liv tack vare att den har stor tillgång till vatten.

Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var till stor hjälp, kom ihåg att du kan lägga till episka spel till Steam om du hittar fler erbjudanden.

Relaterade Artiklar

Back to top button