Var finns grottorna i ARK: Survival Evolved och hur hittar man dem? – Isgrottor, ubĂ„tar och mer

0 Shares

Ark har blivit ett av de mest eftertraktade spelen pÄ grund av dess slÄende tema och sÀttet det spelas pÄ öppen vÀrld överlevnadsspelmen det Àr svÄrt för nya spelare att överleva och utvecklas i spelet pÄ grund av spelets svÄrighetsgrad, ett bra alternativ som kan hjÀlpa dig att skaffa olika föremÄl, jaga fiender eller sÀtta upp en bas Àr att gÄ in i grottorna.

Var finns grottorna i ARK: Survival Evolved och hur hittar man dem? – Isgrottor och ubĂ„tar

ARK finns till försÀljning i Steams spelbutik, ingen anvÀndare i nÀmnda butik HÀr visar vi dig hur du skapar ett Steam-konto steg för steg för att kunna ladda ner vilket spel som helst och om du har lÄngsamt internet kan du ocksÄ lÀra dig hur du snabbar upp Steam-spelnedladdningar

Vilka Àr grottorna i ARK?

Grottorna i ARK Àr platser som fungerar som fÀngelsehÄlor som du kan gÄ in i för att erövra stor variation av fiender och föremÄlÀven om du inte behöver fÀrdigheter, dinosaurier eller speciella föremÄl för att komma in i ytgrottorna.}

Kom ihÄg att du mÄste vara vÀl förberedd eftersom det finns grottor de har hög hotnivÄ pÄ grund av deras mÀktiga fiendergrottor finns pÄ ytan av öar och Àven i djuphavet. Observera att varje befintlig karta i ARK har sin egen grotttyp, bÄde yt- och havsgrottor.

Grottor pÄ ytan

Dessa grottor Àr lÀttast att hitta eftersom de ligger ovanför ytan och det Àr inte nödvÀndigt att göra det har nÄgon speciell förmÄga eller en dinosaurie För att komma in i dem, för att kunna gÄ in i dessa grottor, behöver du bara gÄ in i motsvarande grotta eller springa, platsen för dessa grottor Àr exakt densamma i alla spel. Du hittar alla typer av fiender och riktigt sÀllsynta föremÄl i dem.

Undervattensgrottor

Dessa grottor Àr belÀgna i havet, för att veta platsen för en mÄste du gÄ till rÀtt punkt och ta en titt nÄgra smÄ bubblor som kommer upp till vattenytan, efter det mÄste du dyka och söka i samma omrÄde för att hitta grottan som sÀger att du mÄste tÀnka pÄ att du behöver bra syretillförseloch hjÀlp av en havsdinosaurie för att lÀttare kunna ta sig in i grottan.

Sedan kommer vi att visa dig platsen för nÄgra grottor och deras motsvarande koordinater som du kan utforska under spelet.

  • Tempelgrotta (koordinater 44,84)

Du kan hitta mÄnga olika artefakter i denna grotta, men du mÄste vara vÀlutrustad eftersom du ocksÄ kan stöta pÄ den Chefen för Valguero.

  • Isgrotta (koordinater 15.27)

Denna grotta kan anvÀndas för en tillfÀllig vila eller till och med om du behöver gömma dig för ett farligt djur, Àven om du kan hitta en artefakt inuti.

  • Smalt nĂ€tverk av grottor (koordinater 53,87)

Denna grotta handlar om en av de de bÀsta gömstÀllena som finns pÄ kartanom du vill skydda dig mot dinosaurier eller nÄgot annat farligt djur Àr detta den perfekta grottan för dig

  • Wyvern diken (koordinater 07.77)

Inne i denna grotta kan du hitta Àgg och wyvernbon, och om du reser nordvÀst dÀrifrÄn kan du hitta en wyverndenna grotta rekommenderas inte att sÀtta upp en bas pÄ grund av det stÀndiga utseendet av fiender

  • Cave of Aberration (koordinater 38.57)

Denna grotta Àr perfekt för att sÀtta upp en bas, om du behöver stanna nÄgonstans tillfÀlligt kan denna grotta tjÀna dig; dessutom kan du trÀffa olika aberrationsvarelser för att kunna anvÀnda den ocksÄ som jaktmark.

  • Grotta under slottet (koordinater 37,90)

Denna grotta kan vara en lÀmplig plats för kycklingar eftersom den har ett mycket stort utrymme; du kan ocksÄ anvÀnda dess funktioner att skapa och anskaffa resurser relaterade till marint liv tack vare att den har stor tillgÄng till vatten.

Vi hoppas att du tyckte att den hÀr artikeln var till stor hjÀlp, kom ihÄg att du kan lÀgga till episka spel till Steam om du hittar fler erbjudanden.

0 Shares