Vans beger sig till Halloween med dessa extremt skrämmande sneakers

0 Shares

Vans Horror: läskiga sneakers för Halloween

Vem sa att du inte kunde vara en snygg död man? Kanske är detta en lite läskig fråga för det du brukar läsa på vår hemsida, men med tanke på ämnet vi pratar om idag är det mer än berättigat.

Som vi sa, i denna nya kollektion som kommer från Vans in samarbete med Warner Bros, presenteras vi (bland annat) jubileumstofflor av skrämmande filmsuccéer. Vans har kunnat ge där det gör ont, aldrig bättre sagt, och i dessa nya plagg påminner sig några detaljer om skräckfilmer som många av oss har vuxit upp med.

Genom att dra fördel av det faktum att det är lite kvar till nästa Halloween, ett firande som vi har myntat på andra sidan jorden, kommer detta nya produktsortiment att bli den perfekta accessoaren som de flesta nördar kommer att vilja bära. Bland dessa läskiga sneakers hittar vi filmdetaljer som: Fredagen den 13:e, The Shining, IT, Nightmare on Elm Street eller mytomspunna The Exorcist.

Läskiga ikoner som sträcker sig från Jasons blodiga mask bredvid fredagen den 13:e titeln eller the girls of the Shining stämplade på de klassiska slip-on skåpbilarna, den mytiska scenen där prästen går in i Exorcistens hus i en Old Skool eller IT-ballonger som flyter över en Vans Era.

Så om du verkligen vill vara läskig denna Halloween, utan tvekan borde dessa skor vara en del av din outfit. Även om de inte är det enda plagget, som vi sa till dig, som denna tillverkare ställer till vårt förfogande.

Mer skrämmande kläder i Vans-katalogen

Det är normalt att skorna i denna nya Vans Horror-kollektion är de som har haft störst framgång då det till exempel finns en stor trend kring detta plagg i nätverken. Många är användare med Instagram-konton om sneakers som tjänar på att dela nyheterna om märken som Vans.

Men, i detta samarbete med Warner Bros har de satsat mycket högre med andra element som t.ex tröjor, t-shirts, strumpor, hattar, resväskor eller till och med axelväskor.

Föreställ dig situationen, gå in på festen du har nästa Halloween med denna outfit:

  • Tröja med den populära frasen “You’ll float too” av IT
  • Tillsammans med Keps och den skor med ballonger av denna onda clown.
  • Och dessutom väska Y strumpor som helhet, avslöjar ansiktet på denna djävulska varelse genom dina anklar.

Naturligtvis, om du vill göra ett större genomslag, måste du införliva en bra makeup med falskt blod och till exempel en trasig T-shirt. Men åtminstone, med dessa pjäser från den nya Vans-kollektionen har du mycket arbete framför dig.

Om du vill köpa, eller bara ta en titt, något från Vans Horror kan du göra det genom klädnätet för skejtare i sektionen som har tillägnats det.

0 Shares