Vanliga problem och misslyckanden i Xiaomi Mi Band 6

0 Shares

Vanliga problem och misslyckanden i Xiaomi Mi Band 6

För några månader sedan, den nya Mi Band 6 presenterades officiellt, och kort efter kunde vi äntligen njuta av dess utplacering i Spanien. Dessutom, allt eftersom nyheter kommer skryter med mer skärm, nya sportmätningar, en syresensor i blodet och ett attraktivt pris, vilket kan bli mycket mer om vi drar nytta av dess lanseringskampanj.

Men allt är inte goda nyheter för detta Xiaomi smart armband , eftersom det under flera veckor har rapporterats om olika problem och fel som olika användare har haft med Xiaomi Mi Band 6. Vissa av dem är ganska vanliga och kanske bara fixas med en uppdatering.

Felen i Mi Band 6

Förra månaden kom äntligen en uppdatering för Xiaomi smarta armband som äntligen förde med sig en av nyheterna som presenterades med lanseringen av Mi Band 6, vi hänvisar till möjligheten att svara på meddelanden från armbandet. Men olika användare har haft problem med att ladda ner det till sina nya bärbara enheter. Lyckligtvis finns det ett litet knep som har hjälpt många människor att fixa problemet med uppdateringar.

Xiaomi Mi Band 6

När du går in i Mi Fit appen måste du se till att den är med den senaste tillgängliga versionen. När den har verifierats, om den misslyckas när den nya firmware laddas, behöver du bara avbryta den. Även om du också måste se till att din enhet är korrekt synkroniserad. Sedan måste du själv gå till avsnittet Sök efter uppdateringar och klicka på Uppdatera. Efter detta bör den nya versionen laddas normalt.

En dålig timing

Vissa av dessa fel som har rapporterats av användare av Mi Band 6 har dock ingen lösning för tillfället. En av dem är att den inte lyckas synkronisera så bra som den borde de olika data som det smarta armbandet själv mäter, som t.ex. SpO2-sensorn eller stresssensorn . Så många har varit tvungna att ta till Wi-Fi för att få en korrekt synkronisering.

Ett annat av de vanligaste felen är dessutom att den inte lyckas korrekt registrera avståndet på kilometer som tillryggaläggs. Även om data kommer att tas av telefonen själv, sedan detta Xiaomi-armband har ingen egen GPS . Problemet med att den inte synkroniserar denna data bra kan dock bero på någon batterioptimeringsapplikation, som vissa användare som har Mi Band 6 har rapporterat.

0 Shares