Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Valorant: hur man laddar ner och minimikrav

Lär dig hur du laddar ner och spelar Valorant och vad minimikraven är för att spela spelet i högsta möjliga kvalitet!

Företaget som ansvarar för League of LegendsDen Riot Gamesskapade sin egen version av ett förstapersonsspel i stil med tävlingsspel, Valorant, där ni måste samlas i lag för att besegra fiendens styrka i varje omgång.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Valorant är ett gratis first-person shooter där du kan gå med dina vänner i lag med upp till 5 spelare, med karaktärer som är unika på grund av sina förmågor och olika fysiska egenskaper.

Hur man laddar ner Valorant på din dator

Spelet kan köpas helt gratis på den officiella hemsidan för Riots nya spel. Genom att följa steg för steg kommer du att lära dig hur du laddar ner, skapar ett konto och installerar spelet på din dator.

Utöver allt detta kommer du att känna till minimikraven för att köra spelet med bästa kvalitet på bilderna per sekund på din dator.

 1. Gå till Riot games webbplats via länken: VALORANT: det konkurrenskraftiga 5×5 taktiska skjutspelet från Riot Games och du kommer omedelbart att omdirigeras till webbplatsens startskärm.
 2. Klicka på knappen i mitten av sidan Spela gratisför att gå vidare till nästa steg för att ladda ner spelet.
 3. Nästa sida kommer att be dig skapa ett konto för att spela spelet. Klicka på knappen Skapa en att skapa ett nytt personligt konto för dig att lagra alla dina belöningar som du förvärvat i spelet och underlätta din identifiering på plattformen.
 4. Välj nu hur du vill skapa ett konto, skapa ett från början i själva spelet, eller använd ett av de tillgängliga alternativen nedan för att skapa en förregistrering med all din information sparad på det valda sociala nätverket eller e-postmeddelandet.
 5. När du har skapat din registrering på Riot Games-plattformen för att spela spelet Valorantklicka på knappen Att gå ner som kommer att visas på den nya skärmen.
 6. Om du använder en Google Chrome- eller Edge-webbläsare visas ett meddelande i det övre högra hörnet av webbläsaren som frågar dig vad du vill göra, öppna nedladdningen direkt efter nedladdningen, eller ladda ner och spara den körbara filen direkt på din maskin för en senare installation.
 7. När spelet har laddats ned på din dator öppnar du det och klickar på Installeraprecis som exemplet nedan illustrerar för dig.
 8. Efter en tid efter installationen, en nedladdningshanterare Valorant kommer att öppnas för att ladda ner den data som behövs för den fullständiga installationen av spelet, såsom: objekt, karaktärer och patchuppdateringar som släpps under spelets lansering.
 9. Medan de nödvändiga filerna laddas ner i bakgrunden, klicka på alternativen på sidan för att logga in med ditt konto på plattformen och gå vidare i processen för att bara öppna och spela spelet.
 10. För att göra detta, klicka på ett av de valda registreringsalternativen i spelet så öppnas en sida i din webbläsare. Klicka på alternativet som illustreras nedan på hemsidan så loggas du omedelbart in i spelet utan större ansträngning, så enkelt är det.
 11. Det tar några minuter efter att du laddat ner spelet, beroende på din anslutningshastighet, och du kommer att kunna spela spelet. Klicka på play-knappen för att öppna spelet och spendera timmar och timmar på att ha roligt med att spela Valorant.

Spelet kräver inte en mycket kraftfull maskin för att spela spelet med en bra bildhastighet. Du kan spela på en anteckningsbok på nybörjarnivå och spelet kommer att köras med en tillfredsställande bildhastighet. Kontrollera kraven för att spela:

Minimikrav för att spela Valorant

Operativt system: Windows 7, 8 eller 10 (64-bitars)
Processor: Intel Core 2 Duo E8400, Athlon 200GE
Grafikkort: Intel HD 4000, Radeon R5 200
Bagge: 4GB

Att köra spelet i 60 FPS du kommer behöva:

Operativt system: Windows 7, 8 eller 10 (64-bitars)
Processor: Intel Core i3-4150, Ryzen 3 1200
Grafikkort: GeForce GT 730, Radeon R7 240
BAGGE: 4 GB

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

För att uppnå ännu bättre prestanda kommer följande konfigurationer att krävas:

Operativt system: Windows 7, 8 eller 10 (64-bitars)
Processor: 3,2 GHz Intel Core i5-4460, Ryzen 5 2600X
Grafikkort: GTX 1050 Ti, Radeon R7 370
BAGGE: 4 GB