Vad vet vi om den hopfällbara Google Pixel?

0 Shares

Vill du veta det senaste om den nya hopfällbara Google Pixel? Fortsätt läsa för att ta reda på de senaste nyheterna och vad som har skurit i ryktfabrikerna

Det är fortfarande lite oklart om hur den nya Google Pixel kommer att se ut, men nya rykten tyder på att Google kan försöka sig på den vikbara marknaden.

För alla som är intresserade av den nya hopfällbara där ute, eller bara vill se vad Google har lagat mat hela tiden, läs vidare för att ta reda på allt vi vet om Google Pixel Fold.

Det har inte publicerats någon konkret information när du kan ta tag i den nya telefonen, Google har faktiskt inte bekräftat att den gör en hopfällbar enhet.

Men under 2020 rapporterade 9to5Google att det hade sett några läckta dokument som föreslog att Google arbetar med en hopfällbar phonr och att den skulle visas under fjärde kvartalet 2021.

Även om detta inte är avgörande bevis för att Google Fold kommer att lanseras, är det dock värt att hålla ett öga, särskilt i oktober, när det troligtvis Pixel 6 kommer att lanseras.

Trots de många rykten som cirkulerar om telefonens existens har det nästan inte funnits något prat om priset, vilket betyder att vi har lite att rapportera på den fronten.

Men med andra vikbara som referens kan man säga att Google Pixel Fold sannolikt inte kommer att vara för billigt.

Kolla priserna på några av de mest populära hopfällbara telefonerna på marknaden nedan:

Självklart kommer huvudattraktionen med den här nya telefonen att vara att den kommer att ha en hopfällbar skärm av något slag. Oavsett om det är en sida vid sida-tillvägagångssätt som liknar Samsung Galaxy Z Fold 2 eller den vertikala veckningen, liknar Motorola Razr Flip 5G.

En tidig läcka antyder att Google kommer att följa samma väg som Samsungs Fold-serie, där The Elec rapporterar att Samsung faktiskt säljer vikskärmar till Google för sina 2021-enheter.

Elec rapporterade också att Google Pixel-veckan sannolikt kommer att ha en 7,6-tums skärm, vilket råkar vara skärmstorleken som Google enligt uppgift köpte från Samsung.

Dessutom rapporterade Toms Guide att Samsung också enligt uppgift kommer att förse Google med sitt ultratunna glaskikt, vilket är en avgörande aktör för att hålla Samsung vikbar mer hållbar. Displayen är också ryktas att använda LTPO-teknik, enligt läckor på Twitter, vilket innebär att den kan skala upp till 120Hz, vilket gör det smidigt att rulla.

Om Google vill skapa en billigare vik-telefon kan det utelämna de avancerade processorerna som har inkluderats i Samsung- och Huawei-modellerna, så istället kan vi se liknande drag från Motorola, som valde att starta med en mitt- sortiment Qualcomm Snapdragon 710.

Om du vill kolla in fler telefoner som finns på marknaden, kolla vad vi tycker att de bästa telefonerna från 2021 har varit, eller om du är intresserad av vad Google har att erbjuda, här är vad vi tyckte om Google Pixel 4a.

0 Shares