Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad ska man först förbättra med kommunfullmäktige på varje nivå? – Tricket

Du är ny på TV-spel Clash of Clans och du vill veta vad som är de rätta stegen för att förbättra ditt rådhus, skapa en bra by, förbereda dina trupper för en ny strid och ha ett gediget försvar som en effektiv offensiv.

I den här artikeln kommer vi att berätta olika tips att beväpna din valda armé och möta andra spelare i strid för att garantera dig själv segrar på arenan och förse din by med mer resurser som ädelstenar och guld. Sedan förklarar vi steg för steg hur du strategiskt och säkert kan förbättra ditt kommunhus.

Hur uppgraderar man sina trupper?

Kom ihåg att det viktiga som behöver förbättras innan du går vidare till nästa nivå är inte byggnaderna eller trupperna, utan att göra det med hela vår by och aldrig lämna soldaterna bakom sig eftersom de kommer att vara citadellets vapen för att kunna attackera rivalerna i spelet.

Varför är det viktigt för oss att komma ihåg detta? Sedan när vi attackerade Stadshus som är lägre än vår kommer vi att få ett direkt straff i form av mängden resurser som kan plundras från den belägrade byn.

Den här informationen är viktig att känna till när man attackerar en annan by TH7 och nivån på dina soldater är TH5 eller mindre kommer de inte att ha styrkan att plundra rådhusen på din nivå och du måste välja att belägra rådhusen på de lägre nivåerna, vilket gör att din byutveckling kommer att gå långsammare.

Det är viktigt att filen trupper på högsta nivå som din nuvarande nivå tillåter, och även de du inte har just nu. Eftersom de kommer att vara användbara för försvar vid vissa punkter i striden, definierar detta en strid mellan dina motståndare och erövringen av andra stadshus.

I vilken ordning bör dessa förbättringar göras?

Det är dags att ta reda på hur vi ska uppgradera och uppdatera enheter, med tanke på att enheterna uppgraderas i labbet. Detta i sin tur förbättras varje gång vi rankar upp till Stadshus. Först måste vi förbättra klanborgen eftersom det är hjärtat av våra soldater och platsen där alla våra resurser finns.

Efter att ha slutfört uppdraget att uppgradera slottet måste du gå till uppgraderingen laboratorium; Eftersom prioriteringen är att förbättra och öka truppernas attackkraft kommer detta att möjliggöra upprättandet av stadsråd på samma nivå.

I sin tur uppgraderar den besvärjelsegrytan, vilket låser upp nya trollformler och en extra kraftförmåga att ladda mer när man attackerar fienden. Detta kommer också att göras med en mörk besvärjelsegryta för att öka din attackkraft samt försvar för att avvärja en fiendeattack.

Genom att fortsätta med denna order, läger Y lägenhet igen för att ge dem nya attackpunkter som försvar och motstånd, kommer detta att öka deras förmågor maximalt. Uppgradera också de mörka lagren och elixirextraktorerna, för genom att uppgradera de rosa elixirbyggnaderna kommer guldet vi får att smidas i kungadömets försvarsmurar.

Vi rekommenderar att du implementerar dessa förbättringar gradvis eftersom de kräver resurser och tid, på så sätt kommer vi att flytta citadellets väggar när kungariket växer.

Efter att uppdateringen är klar elixir, Bortsett från guldgruvan börjar du med att uppgradera citadellets försvar; Vi föreslår att det är de som tillfogar fienden den största skadan.

Kom ihåg att gruvor och extraktorer kan uppgradera dem, när du inte har tillräckligt för att göra de förbättringar du trodde i början, kan du ta detta som ett andra alternativ och du kommer att försvarssäkerhet och en injektion av aktier.

För att sammanfatta den här praktiska förslagsguiden, genom att följa alla dessa steg, kommer du att se dina ansträngningar på flera nivåer, och när din armé och citadell växer enhetligt, kommer du att vara redo att slåss.

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att växa i Clash of Clans de gånger du spelar med dina vänner och behöver förbättra dina strategier.