Vad hÀnder om PlayStation-spel som God of War och Uncharted trÀffar iOS och Android?

0 Shares

FrÄn PS5 till mobil

Sony PlayStation iPhone

Innan vi lÄter fantasin flyga och tÀnker pÄ omöjliga lanseringar för mobila plattformar, lÄt oss börja med ursprunget till allt. PÄ PlayStation De verkar vara intresserade av att ta sprÄnget till mobilplattformen. Det Àr slutsatsen vem som helst kan komma till om de tittar pÄ Arbetserbjudanden som har publicerats av folket pÄ Sony Interactive Entertainment PlayStation pÄ Greenhouse.io-plattformen.

Som vi kan se i publikationen erbjuder dotterbolaget till Sony Corporation ett Mobil chefsposition, en figur som mÄste leda utvecklingen och strategin för mobilspel pÄ PlayStation Studios, en filial inom studion som inte existerar idag (Ätminstone officiellt, förstÄs). Arbetet skulle utföras i Santa Monica- eller Los Angeles-kontoren, och varumÀrket uppskattar en period pÄ 3 till 5 Är för att projektet ska genomföras, sÄ i denna tidsram bör vi veta nÄgot om det.

Allt för spelen

PlayStation Now

Denna rörelse skulle tjÀna till att föra sina mest framstÄende spel till en sektor dÀr intÀkterna skjuter i höjden, sÄ andra företag i vÀrlden av videospel gjorde ocksÄ sprÄnget, till exempel Nintendo med Animal Crossing, Super Mario och Mario Kart, eller Activision med Call of Duty . Det Àr en idé som Àr vettig i vÀrlden, och mer efter att ha vetat att Sony lÀgger speciellt intresse för att fÄ ut det mesta av sina stora licenser, sÄ att de inte tar hand om tillvÀxten av de mindre studiorna och bestÀller remake. av The Last of Us original.

Vilka PlayStation-spel kommer vi att se pÄ mobilen?

Playstation nu

Det skulle vara lÀtt att förestÀlla sig att spel som The Last of Us, God of War, Uncharted eller Gran Turismo nÄr mobiltelefoner, men det mÄste vara tydligt att mobilversionerna av dessa spel kanske inte liknar de vi kÀnner idag. Det Àr viktigt att komma ihÄg att mekaniken i mobilspel fungerar vÀldigt annorlunda Àn konsolernas, och det tydligaste exemplet vi har i Super Mario Run, dÀr Mario hanteras med en enkel beröring pÄ skÀrmen.

Detta betyder inte att det resulterande spelet Àr sÀmre Àn originalet. Nintendo har visat att det inte Àr sÄ svÄrt att lyckas med en bra idé och baserat pÄ originalspelet och dess betydelse. Vem tror att ett mobilspel för God of War kan misslyckas? Sony Àr sÀker pÄ att inte ha fel med beslutet.

0 Shares