Vad händer när du får slut på data på Pepephone?

0 Shares

Alternativ om du får slut på data

Det är många som varje månad, innan faktureringscykelns slut, får slut på data och måste vänta på att få sina kontrakterade spelningar tillgängliga att surfa utan att behöva vara beroende av att ha tillgång till ett WiFi-nätverk. Vissa företag erbjuder möjligheten att dela data mellan flera linjer i samma företag. Till exempel är att dela data med Lowi ett bra alternativ om vi får slut på data i vår takt, men Pepehone erbjuder oss bara ackumulering av megabyte i händelse av att vi har överskottsdata i vår takt i slutet av månaden.

Pepephone erbjuder fyra alternativ för de kunder som ofta konsumerar all information om sin kurs före slutet av månaden:

  • Fortsätt surfa på ett reducerat sätt för free
  • Bläddra med maximal hastighet för 1 euro mer om dagen
  • Hyr en kupong
  • Hyr en obegränsad bonus

agotar megas en pepephone

Som standard när vi tar ut data från vår hastighet, minskar Pepephone surfhastighet för free så att vi kan vara anslutna till internet. Detta är ett alternativ som, även om det är free, begränsar oss mycket, eftersom hastigheten är långsam och ibland kan det göra oss för otåliga, vilket får oss att leta efter ett WiFi-nätverk för att kunna göra en mer flytande navigering. Nu, om det vi behöver är att fortsätta surfa på maxhastighet, ett bra alternativ är att betala 1 euro om dagen under den period som vi får slut på data tills vår kurs automatiskt förnyas med den månatliga faktureringscykeln.

Obegränsat bonusalternativ

Å andra sidan, om det du behöver är att ha gigabyte i fler dagar, erbjuder Pepephone möjligheten att kontraktera en 1 GB datakupong för en kostnad av 6 euro. Denna bonus låter dig navigera med maximal hastighet och avaktiveras i slutet av månaden eller när du tar slut på navigeringen. När du är utmattad kan du fortsätta surfa med en reducerad hastighet som när du är klar med megabyte av din hastighet. Dessutom, för Pepephone-kunder som har kontrakterat internetpartnern hemma (fiber eller ADSL) + oefterhärmlig pris, är det tillgängligt att hyra en obegränsad bonus för 19,90 euro per månad för att navigera med obegränsad data med maximal hastighet resten av månaden. För att kontraktera något av dessa alternativ kan du göra det genom att ringa Pepephones kundtjänst, aktivera den från ditt personliga område på webben eller från operatörens app.

0 Shares