Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad gör Vanishing Curse i Minecraft och hur kan vi undvika det?

Varje Minecraft-uppdatering kommer med nya funktioner, Curse of the Disappearance är en av de senast kända, och det är ganska intressant. Användningen av denna förbannelse är i grunden ett personligt beslut, men man kan säga att den har mer användbarhet i ett eller annat spelläge. lär dig lite mer om det.

Vad är förbannelsen av försvinnandet och vad är det till för?

För många spelare har denna förbannelse blivit ett mycket användbart verktyg, speciellt när man spelar i multiplayer. Denna förbannelse är att dina föremål försvinner vid döden på ett sådant sätt att ingen annan kan använda dem. det är en slags fälla.

Många gånger, när man slåss i multiplayer, är det svårt att få andra spelare att inte plundra det som fanns i vårt lager. Men med den här förbannelsen är det väldigt enkelt, aktivera det bara med trollformsblocket och du kan spela med förtroende för att ditt lager inte kommer att tillhöra någon annan.

Du måste komma ihåg att den här besvärjelsen inte bara påverkar andra spelare utan också gör att saker försvinner för dig. Detta är att säga även när du återvänder till platsen där din karaktär dogDitt lager kommer att försvinna, försvinna och kan inte återställas.

Hur gör man en försvinnande förbannelse?

Som vilken förbannelse eller besvärjelse som helst måste du ha ett förtrollningsbord där du kan kombinera de nödvändiga föremålen för att aktivera dem. Förtrollningsprocessen är enkel, du behöver bara tillgång till bordetplacera ett objekt för att förtrolla och definiera en besvärjelse.

Om du inte är nära ett av dessa bord kan du skapa det, om du har de nödvändiga föremålen behöver du 7 föremål för att få det. Du måste få 4 obsidianblock, två diamanter och en bok som du måste placera på ett visst sätt för att tabellen ska skapas korrekt.

När du delar upp hantverksbordet i tre vertikala linjer bör ordningen på föremålen vara följande: diamant, obsidian i den första. För den andra raden, boken ovan och obsidian i mitten och under, och på den tredje raden upprepas den första.

Om du vill förbättra dina trollformler kommer det att vara nödvändigt öka din XP-nivå och sätt bokhyllor runt bordet trollformler.

Kan jag undvika förbannelsen av försvinnande?

På ett sätt, det enda sättet undvika Denna förbannelse är att andra användare inte använder den, observera att i vissa fall tar inte förbannelsen bort objektet. Detta betyder att du kan ha otur att få ett bra föremål med denna förbannelse, och det stora problemet är att användningen av det kommer att förstöra det.

Det finns för närvarande inget sätt att ångra denna förbannelse, kom ihåg att Minecraft-förbannelser helt klart bara är förbannelser. Många användare föredrar att spara objekttills vi ser om det finns ett sätt att bli av med denna fruktansvärda förbannelse i den nya uppdateringen.

Tänk på att detta inte är den enda förbannelsen som finns, det är bäst att kontrollera vilket föremål som helst innan du använder det, så var försiktig med ryggen för att undvika risker.

Är det bra att använda den försvinnande förbannelsen?

Fast det är en förbannelse som på något sätt kan påverka oss dess användning rekommenderas. Om vi ​​har föremål på hög nivå som svärd eller rustningar är detta att föredra. Kom ihåg att användningen av denna förbannelse är uppenbar i flerspelarlägen, att använda den kan ge dig en fördel genom att förhindra dina motståndare från att bli starkare.

Använd den försiktigt, kom ihåg att även om du hämtar dina föremål själv så kommer du inte att kunna göra det radera eller ändra Förbanna. Spela försiktigt och använd denna förbannelse när som helst som passar dig.

Minecraft har många trollformler, trollformler som kommer att göra spelet enklare och roligare eftersom många av dem är ansvariga för att göra uppgifter eller åtgärder du måste utföra lättare. Favoritspelarna inkluderar guidningstrollformeln och stöttrollformeln.

Precis som du kan använda förtrollningar i matredskap kan du också ta bort dem utan problem.