Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad gör RouteNote?

Såväl som free musikdistribution till alla större onlinebutiker och streamingtjänster, ReverbNation erbjuder det kompletta paketet för oberoende artister och skivbolag.

ReverbNation har många free funktioner som hjälper artister att ta sin musik från sina sovrum runt om i världen med distribution, marknadsföring och analysverktyg.

Musikdistribution

ReverbNation-erbjudande free musikdistribution till alla större butiker och streamingtjänster runt om i världen, som Spotify, Apple Music, iTunes, Amazon Music, YouTube Music, Deezer, Tidal och många fler. Ladda bara upp din musik till ReverbNation, vi hjälper dig att lägga till relevant metadata och några dagar senare kan du ladda upp din musik till världens största plattformar.

Intäktsgenerering på sociala medier

Utöver att generera intäkter från streamingtjänster kan vi hjälpa dig att tjäna intäkter från innehåll på sociala medieplattformar som YouTube, SoundCloud, Facebook, Instagram och TikTok.

Marknadsföring

Korrekt marknadsföring online är viktigare än någonsin. Vår partnersajt Push.fm förser artister med tre nyckelverktyg för att förenkla musikmarknadsföring. Pre-Saves tillåter fans att spara musik i sitt bibliotek innan den släpps. På releasedagen kommer din release att vara redo för streaming. Fanlänkar konsoliderar alla platser där din musik lever till en vacker, helt anpassningsbar målsida. Content Unlocks låter dig dela exklusiva belöningar i utbyte mot sociala handlingar, som en tweet på Twitter, prenumerera på YouTube eller dela på Facebook.

Analytics

Både ReverbNation och Push.fm tillhandahåller djupgående statistik som visar dig exakt vem som lyssnar på vilka spår och hur de kommer åt dem.

Månatliga inkomster betalas in på din ReverbNation-profil och kan säkert sättas in på ett PayPal-konto.

Free användare upplever noll avgifter eller återkommande kostnader och behåller 85 % av intäkterna. Premium-användare behåller 100 % av intäkterna för en liten avgift.

Vi håller inte tillbaka några funktioner för vår free användare. Allt är tillgängligt för alla. Du behåller alltid 100 % av rättigheterna till din musik och har full kontroll över vad som går vart.

Registrera dig för ReverbNation idag för att komma igång.