Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad du ska veta om AI-uppdateringarna som kommer till Google Sök

De måste dock hålla sig på bollen för att göra det till verklighet: Massor av kritiker har argumenterat att Amazon förlorade kampen mot förfalskade produkter för flera år sedan.

Ingen väntelista för Bard

Googles AI-chatbot Bard får fler funktioner och den tappar också väntelistan, så du kommer att kunna börja prova den tidigare.

Nyheten kommer en vecka efter att Microsoft lade ner sin egen väntelista för Bings ChatGPT, så det här ser ut som ytterligare ett tecken på en stor teknisk rivalitet.

Här är detaljerna, från vår egen bevakningen av tillkännagivandet:

“Meddelandet vid Googles I/O-event, där AI i hög grad var temat för tillfället, avslöjade företaget att Bard skulle rullas ut till 180 länder och regioner, efter att ha lanserats för två månader sedan i USA och Storbritannien. Det kommer också att stödja japanska och koreanska språket, med 40 fler förväntas snart.”

Testa den sökgenerativa upplevelsen

De faktiska AI-svaren och produktrekommendationerna kommer inte att komma till Google.com på ett tag. Men om du vill prova en förhandsvisningsupplevelse, kolla in Search Generative Experience för Chrome-datorer och mobiler i Google-appen (Android och iOS).

Förhandsvisningen är endast tillgänglig i USA och på engelska för närvarande. Om du vill få ett försprång med alla AI-uppdateringar, kolla in det idag.