Vad du kan titta på den här veckan på Netflix, Amazon Prime och HBO

Vi är nästan mitt i den lugna augustimånaden men det borde inte betyda frånvaro av premiärer på våra favoritplattformar. Om du vill veta vad som är nytt när det gäller serier, filmer och dokumentärer, vet du att du har nedanför allt veckans premiärer för Netflix, HBO och Amazon Prime Video. Det finns att välja mellan.

Veckans premiär på Netflix

Utan att vara veckan med de mest premiärerna vi har sett (det är normalt, det är augusti), kommer du inte att kunna klaga på nyheter i den stora röda N-katalogen.

I morgon den 11 augusti spelar han en monolog av Rob Scheneider, stjärnan i det berömda amerikanska programmet Saturday Night Live. På scenen talar komikern reflekterar över liv, kärlek och drömmar med dinosaurier i Rob Schenider: asiatisk mamma, mexikanska barn.

Om du gillar dokumentärer har du en ganska intressant på onsdag att bli ansluten till. Det handlar om serien [Contra]anges, som gräver sig i den lukrativa hälsovårdsbranschen och försäljningen av hälso- och helande lösningar med tveksam effekt.

Även de 12 premiärerna Gunjan Saxena: Kargils tjej, en indisk film som berättar historien om löjtnant Gunjan Saxena, som gör historia när hon slutar vara en blivande flygare och blir den första kvinnliga stridspiloten under Kargil-konflikten.

På torsdag har du en ny film på plattformen: En lätt tjej, en fransk film om en tonårsflicka som tillbringar sommaren med sin kusin i Canne och dras till den lyxiga livsstil hon upptäcker.

På fredagen har vi tillbaka en viktig serie. Vi menar originalet 3%, en brasiliansk original Netflix-serie som återkommer i katalogen med sin efterlängtade fjärde säsong.

Föredrar du något i miniserieformat? Då är din Stölden från århundradet, en thriller-typ titel, baserad på verkliga händelser, om ett gäng tjuvar som 1994 planerade en ambitiös och miljonärkupp mot Bank of the Republic of Colombia.

Även i början av helgen kommer den andra säsongen av Makeupartister, den amerikanska tävlingen för älskare av “smink” som hoppas få fotfäste i den svåra världen, liksom för premiären av ungdomsbrottsserien Teenage Bounty Hunters, där tvillingar kombinerar sitt till synes “normala” liv på en religiös elithögskola med sin yrke som en bounty hunter.

Om det du letar efter är filmer har du tre nya att välja mellan på fredagen: barnens Octonauts och Sac Actuns grottor; animerad familjekomedi Djärv; och en annan av säsongens stora satsningar, filmen Kraftprojekt, en film om piller som ger dig tillfälliga slumpmässiga supermakter med bland andra Jamie Foxx och Joseph Gordon-Levitt.

Veckans HBO-premiärer

Förutom de vanliga kapitlen i serien som redan pågår har vi några filmer till katalogen. Syfte.

Spela nytt kapitel av Perry Mason (den 8: e första säsongen, den sista!) samt leveranser av Förra veckan ikväll med John Oliver Y Realtid med Bill Maher.

Kan förstöra dig öppnar i morgon kapitel 10 i sin första säsong, medan Stargirl gör detsamma och därmed avslutar sin säsong.

Helgens början kommer med filmen Förslag, en romantisk komedi med Sandra Bullock och Ryan Reynolds i huvudrollen. Även den dagen kan du njuta En perfekt plan, en annan komedi, den här gången med Cameron Díaz, Colin Firth och Alan Rickman.

Även på lördag hittar du nyheter med Främmande konvergens, regisserad av Rob Pallatina.

Veckans premiärer på Amazon

Titta på Amazon-katalogen – om du inte har registrerat dig ännu kan du göra det här, och förutom att komma åt plattformen kan du läsa gratis böcker, lyssna på musik och njuta av gratis frakt på dina inköp – för det här är en av veckorna med de mest varierande förslagen från företaget.

Idag finns det nyheter med en hel film. Vi hänvisar till 1917, den stora Sam Mendes-filmen skapades som en hel sekvensfilm som svällde till nomineringar vid Oscar-utmärkelsen. Bara för sin skjutteknik är det redan värt att se.

Du måste vänta till fredag, men din tålamod kan vara värt det. Den dagen måste du se Världens tuffaste lopp: Eco-Challenge Fiji, en reality-äventyrsserie som lovar att fästa (och mycket) tittare. I den kommer vi att följa 66 lag som tävlar om att nå ett mål på Fijiöarna under en 11-dagars expedition.

Även på fredagen kan du njuta av filmen Svart svan (en film från 2010 med Natalie Portman som huvudperson – vann Oscar-) och ha ett gott skratt med den kompletta spanska sagan om Torrent.

Om du inte har tillräckligt med allt upp, vet du att på lördag hittar du också säsong 5 i den berömda serien Fear The Walking Dead.

* Anmärkning till läsaren: länken för att prenumerera på Amazon Prime Video i den här artikeln är en del av vårt avtal med affiliate-programmet. Ändå har vår rekommendation till dig att registrera dig beslutats fritt, utan att hantera någon form av förfrågan från det ovannämnda varumärket.

Relaterade Artiklar

Back to top button