Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

vad det är och vilka är de viktigaste höjdpunkterna i katalogen

Idag har vi ett mycket brett utbud av streamingtjänster, en som sticker ut för sin skillnad är Oldflix. Fokuserad på en helt annan katalog kan den vara idealisk för en del människor som har streamingtjänster. Låt oss ta reda på mer om honom nedan.

I den här artikeln hittar du:

Vad är Oldflix?

Oldflix är en streamingtjänst riktad mot gammalt innehåll, titlarna som släpptes går tillbaka till år 1990. Nyligen lanserad har den fortfarande ingen mobilapp, men den har en fantastisk katalog. Serviceplanerna är alla nedan:

  • Grundplan: HD tillgänglig, 1 samtidig skärm, värde av R$ 14,90
  • standardplan: HD tillgänglig, 2 samtidiga skärmar, värde av R$ 16,90
  • premiumplan: HD tillgänglig, 4 samtidiga skärmar, värde av R$ 18,90

Tjänsten erbjuder även 7 dagars fri användning och låter dig koppla ett kreditkort för att betala för tjänsten. Fans av gamla filmer och serier kan njuta av denna tjänst, eftersom mycket innehåll här inte är tillgängligt på andra tjänster.

För att visa dig mer av katalogen, låt oss se nedan, några saker du kan hitta i den här tjänsten som är stora höjdpunkter.

Viktiga höjdpunkter från Oldflix-katalogen

FBI-agenterna Fox Mulder (David Duchovny) och Dana Scully (Gillian Anderson) är varandras motsats: han tror på paranormal aktivitet, och det gör hon inte. Tillsammans utreder de konstiga fall som leder dem till utomjordiska konspirationer som involverar regeringen, och till och med sätter deras karriärer på spel.

dragonball med på oldflix

När Goku påminns om sitt uppdrag vägrar han att hjälpa sin bror och Sayajinerna. Ras efter ras av utomjordingar dyker upp på jorden och Goku, allierad med sin son, hans landsman Vegeta och vännerna han fick på sin första resa bakom Dragon Balls, kommer att göra vad han kan för att hålla vår planet säker.

Ett plan kraschar på en öde ö och snart måste en grupp passagerare kämpa för att överleva. Ledda av doktor Jack Shephard (Matthew Fox) och den mystiske John Locke (Terry O’Quinn) kommer de att upptäcka att platsen döljer farliga hemligheter.

batman finns i katalogen

När en avskyvärd fladdermusliknande varelse terroriserar Gotham City drar myndigheterna slutsatsen att det kan vara Batman. På dagen är Bruce Wayne en affärsmiljonär. Men på natten förvandlas han till den vaksamma Batman. Följ Batmans äventyr när du försöker städa gatorna i Gotham City.

En pöbelfamilj kämpar för att etablera sin överhöghet i USA efter andra världskriget. Ett mordförsök gör chefen Vito Corleone arbetslös och tvingar sönerna Michael och Sonny att ta över verksamheten.

star trek är markerad

Ett främmande fenomen av formidabel kraft och storlek närmar sig jorden och förstör allt i dess väg. Det enda fartyget som kan möta denna dödliga kraft som hotar jorden är USS Enterprise. Legendariska befälhavaren James T. Kirk (William Shatner) kallas till uppdraget, men en oförutsedd fara kan förstöra USS Enterprise och hela dess besättning.

Under andra världskriget fann en amerikansk exil skydd i staden Casablanca och började driva en nattklubb. Han möter en gammal förälskelse, som nu är gift och behöver hjälp för att fly nazisterna.

sjunga i regnet finns i katalogen

Don Lockwood och Lina Lamont är två av stumfilmstidens mest kända stjärnor i Hollywood. Hans filmer är en riktig framgång och tidningarna satsar på en närmare relation mellan de två, som inte existerar. Talande filmer kommer dock att totalt förändra situationen för dem båda i berömmelsevärlden.

En veteran från Vietnamkriget använder all sin träning och aggressivitet på slagfältet när han arresteras och torteras av poliser.

magnum finns i oldflix-katalogen

Berättelsen följer Thomas Magnum, en ex-marinsoldat som, när han återvände från Afghanistan, återanvänder sina militära färdigheter för att bli en privatdetektiv på Hawaii. Serien är en remake av klassiska Magnum PI från 1980-talet.

Slutsats

Dessa är de viktigaste höjdpunkterna i katalogen och all information om tjänsten, för att prenumerera eller ställa för fler frågor, besök webbplatsen genom att klicka här. Gillade du tjänsten? Intresserad av att prenumerera på honom för att titta på gamla saker? Låt oss veta i kommentarerna.

Källa: Justwatch