Vad betyder “vĂ€ntande auktoriseringar” för Visa-kreditkort?

0 Shares

Kreditkort Ă€r förmĂ„ner som tillhandahĂ„lls av finansinstitut för behoven hos förbĂ€ttra medlemsförbundens ekonomi. De flesta av dessa personer Ă€r dock omedvetna om faktorn “avvaktande licensiering” nĂ€r de gör betalningar.

Denna aspekt Àr av yttersta vikt vid anvÀndningen av den hÀr typen av kort, pÄ grund av de egenskaper som det upptrÀder i och de möjliga konsekvenser en person kan fÄ genom att ignorera denna fas, som mÄste övervÀgas innan ÄtgÀrder vidtas.

Vad kan vi definiera som “vĂ€ntande auktoriseringar” pĂ„ ett kreditkort?

MÀnniskor som drar nytta av att anvÀnda sina kreditkort vet detta det Àr inget annat Àn en viss balans som Àr tillgÀnglig och gradvis kommer att avbrytas under loppet av ekonomiska rörelser inom institutionen.

Det Àr dock inte kÀnt om var och en av dessa transaktioner att var och en godkÀnns nÀr de genomförs tidsperiod i luften eller avstÀngdatt göra en likhet.

I sjĂ€lva verket Ă€r definitionen av “vĂ€ntande tillstĂ„nd” inget annat Ă€n den metod som antagits av banker för att undvika betydande förluster eller skada pĂ„ sjĂ€lva verksamheten.

Huvudrollen för vÀntande tillstÄnd

NÀr en individ bestÀmmer sig för att generera en utgift med sitt kreditkort, görs köpet automatiskt i butiken om bankterminalen har accepterat denna procedur eller inte.

Verkligheten Àr dock annorlunda eftersom nÀmnda institut som tillhandahÄller kredittjÀnsten hÄller transaktionen flytande under en viss tid för att definiera om anvÀndaren har tillgÄng till saldot eller inte och gör ditt köp.

I detta fall, efter utgÄngen av denna provperiod, debiteras det tillgÀngliga saldot pÄ kortet och Äterspeglas i kontoutdraget som kunden begÀrt.

Om sÄ inte Àr fallet Àr det troligt att individen inte har pengarna för att avbryta transaktionen, fÄ meddelande till nÀrmaste kommunikationsmedel och bör fortsÀtta att begÀra en lösning pÄ nÀmnda problem.

Hur lÀnge kan den vÀntande auktorisationen förlÀngas?

Med tanke pÄ vikten av ett sÄdant förfarande utför finansinstitut som arbetar enligt detta förfarande pÄ vart och ett av sina kreditkort bedömningen under en period som inte överstiger 72 timmar efter transaktionen.

PÄ samma sÀtt bör alla anvÀndare som Ätnjuter dessa typer av förmÄner veta att dessa typer av transaktioner ocksÄ Àr utsatta för obehöriga automatiska kortdebiteringar.

Dessa operationer utförs vanligtvis av betalningar för tjÀnster som kreditkortet Àr kopplat tillför vilket det gradvis kommer att generera konsumtion av det tillgÀngliga saldot.

Vilka konsekvenser kan hÀnda om du inte hanterar vÀntande auktoriseringar pÄ dina kreditkort?

Var och en av konsekvenserna av dessa typer av kort, beror frÀmst pÄ vilken funktion de arbetar med vÀntande auktoriseringar som görs med varje transaktion.

Med hÀnsyn till detta bör varje anvÀndare som Àr associerad med en bank som stöder denna typ av förmÄn veta att pÄ grund av förseningen med att bekrÀfta transaktionen kan han fÄ tillÀgg pÄ kostnader du kommer att sluta med lÄg jÀmviktstillgÀnglighet.

PÄ samma sÀtt kan det hÀnda att det slutliga beloppet Àr efter varje transaktion överstiga den av banken uppskattade grÀnsen för varje kreditkort, sÄ köpet av den produkten har inte avbrutits.

Slutligen beslutar föreningar som American Express att avbryta denna typ av förmÄner i hÀndelse av problem och utgifter som orsakas av underlÄtenhet att uppmÀrksamma vÀntande godkÀnnanden.

Av denna anledning rekommenderas det att nÀr du bestÀmmer dig för att ansöka om kreditkort och implementera deras anvÀndning för att fÄ förmÄner, övervÀga dessa typer av operationer för att undvika problem av liten eller ingen betydelse.

0 Shares