Vad betyder texten “Detta meddelande har raderats” i WhatsApp och dess chattar?

0 Shares

Text “Detta meddelande har tagits bort” det vill sĂ€ga en person valde att ta bort sitt innehĂ„ll för alla. Detta Ă€r förmodligen en av de saker som orsakar störst aversion bland WhatsApp-anvĂ€ndare, men i mĂ„nga fall kan det rĂ€dda dig. Av alla funktioner WhatsApp erbjuder oss erbjuder vi det hĂ€r utrymmet för att lĂ€ra dig hur du gör just det. Om du fortfarande inte anvĂ€nder den hĂ€r appen, vĂ€nta inte lĂ€ngre med att starta.

Hur tar jag bort ett meddelande frÄn en WhatsApp-konversation?

NÀr det gÀller att radera meddelanden i WhatsApp-konversation, appen erbjuder tvÄ sÀtt att göra detta. Det första sÀttet att göra detta, och kanske det vanligaste, Àr att radera ett meddelande för alla, det vill sÀga ingen kommer att kunna se det efter att ha raderat det, inte ens du.

Det andra sÀttet bestÄr av radera meddelandet bara för digsÄ alla chattmedlemmar dÀr du tar bort ett meddelande kommer att kunna fortsÀtta se meddelandet efter att du har raderat det.

Att radera meddelanden för alla kan vara till hjÀlp om du gjorde ett misstag i meddelandet du skickade eller till och med om du gjorde fel chatt. Du kan ta bort ett meddelande för alla genom att följa dessa steg:

  1. GÄ in i WhatsApp-applikationen du anvÀnder och gÄ till chatten som du vill ta bort ett meddelande frÄn.
  2. Tryck pÄ meddelandet en stund du vill ta bort visas alternativen.
  3. En serie ikoner visas högst upp, vÀlj ikonen för papperskorgen som handlar om att ta bort nÄgot. Efter det kommer det att finnas tre alternativ, ta bort för mig, radera för alla och avbryt.
  4. VĂ€lj för att avsluta Alternativet “Radera för alla”. och ditt meddelande kommer att raderas.
  5. Du kan vara sĂ€ker pĂ„ att ditt meddelande har raderats för alla, nĂ€r meddelandet Ă€ndras till “Detta meddelande har tagits bort” eller “Du har tagit bort detta meddelande”, kan detta variera beroende pĂ„ vilka uppdateringar du har.

Du kommer att kunna ta bort meddelandet sjĂ€lv genom att följa instruktionerna pĂ„ samma sĂ€tt. Gör bara Ă€ndringen i steg fyra och vĂ€lj ett alternativ “Radera Ă„t mig”. Vid det hĂ€r laget kommer meddelandet inte att visas, du kan bara uppskatta att meddelandet inte lĂ€ngre kommer att finnas i din chatt. För att göra det uppenbara tydligt kommer den eller de andra du skickade meddelandet till fortfarande att kunna se det.

Observera att om du har skickat ett meddelande under den senaste timmen kan du radera det för alla, annars kommer du inte att kunna göra det. Kom ihÄg att radering av ett meddelande för alla inte garanterar att nÄgon inte sÄg det innan han bestÀmde sig för att ta bort det.

Det Àr till och med möjligt att om du skickade en fil till en WhatsApp-anvÀndare som har iOS, kommer de att sparas tack vare honom molnlagring. För att meddelandeelimineringen ska vara helt effektiv mÄste bÄde anvÀndarna, avsÀndaren och mottagaren ha samma version av applikationen.

Finns det nÄgot sÀtt att se meddelanden som din vÀn har tagit bort?

Svaret Àr ja, det finns ett sÀtt att se meddelandena som din vÀn har raderat pÄ WhatsApp för alla. Tekniskt sett Àr det hÀr det som Àr nÀrmast att se raderade meddelanden, och det betyder att det finns flera appar i smartphonebutiken som nÄr tillgÄng till gamla aviseringar för att visa dessa meddelanden innan du raderar dem.

En av dessa appar och den mest populÀra just nu Àr WAMR, du hittar den i Google Store dÄ den bara Àr tillgÀnglig för Android-enheter. Funktioner i denna app inkluderar ÄterstÀllning av gamla WhatsApp-aviseringar (sÄ att du kan se meddelanden), multimediainnehÄll och till och med raderade kontaktstatusar, det spelar ingen roll att den senare inte har laddats.

För att komma Ät applikationen, installera den helt enkelt pÄ din enhet och anslut till WhatsApp. WAMR Det lÄter dig inte bara ladda ner aviseringar frÄn en app, utan ocksÄ en omfattande katalog som lÄter dig ladda ner meddelandevyer för nÀstan alla program.

Kommer citatmeddelanden att avslöja dem?

Att citera WhatsApp-meddelanden avslöjar inte deras innehÄll eftersom en gÄng eliminerad har du inte tillgÄng till nÄgot av dessa alternativ. Detta kan vara ett anvÀndbart alternativ, men du mÄste göra detta innan du tar bort meddelandet för att det ska fungera. Det betyder att om du citerade ett meddelande och det senare raderades, kommer det meddelandet att finnas kvar i mötet och kan lÀsas.

0 Shares