Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad betyder ordet Fortnite på spanska? Bli inte lämnad utan kunskap!

Många människor är bekanta med Fortnite-spelet för dess höga popularitet. Om du vill veta den sanna innebörden av ordet Fortnite rekommenderar vi att du läser den här artikeln som du kommer att lära dig Vad betyder ordet Fortnite på spanska? Bli inte lämnad utan kunskap!

Fortnite videospel

Vet du vad Fortnite är och hur man spelar det? Fortnite är ett känt videospel skjutgenre d.v.s. bilder skapade av Epic Games 2017. Den innehåller tre spellägen som företaget distribuerar gratis, även om Save the World-versionen har en Early Access-version som du måste betala för.

Hur fungerar Fortnite?

Fortnite bygger på slåss med andra spelare (upp till hundra) solo eller i lag med två till fyra spelare. Spelare kan hoppa av en flygande buss som färdas runt kartan. På land måste medlemmar söka efter material, vapen och användbara föremål att bygga; samtidigt måste de undvika att bli nedslagna av andra spelare.

Vad betyder ordet Fortnite på spanska? Bli inte lämnad utan kunskap!

Liksom många andra tv-spel har “Fortnite” en förlängning Namn på engelska vars ursprung du kanske vill veta lite mer. Av denna anledning rekommenderar vi att du läser följande information.

Ordet “Fortnite”

Generellt sett betyder termen “Fortnite” på engelska en period på femton dagar eller två veckor. Men om vi översätter den här bokstavliga översättningen till ett populärt tv-spel är det inte så meningsfullt. Därför är det nödvändigt att dela upp ett ord för att få dess sanna betydelse genom att bryta ner ordet.

Genom att dela ordet “Fortnite” får du “Fort” som kan översättas som “styrka”. Under “natt” du kan hänvisa till “Natt” eftersom det är den vardagliga formen av termen “natt” som används av engelsktalande. Följaktligen kan vi säga att Fortnite betyder “Nattfästning”.

Varför heter det här tv-spelet “Fortnite”?

Kanske valde utvecklaren Epic Games detta namn eftersom det var baserat på de första versionerna av videospelet bygga fort för funktionalitet. Dessutom var spelet inriktat på överlevnad, inte skytte som det är idag.

Senare med tillägg av ett läge “Herre på täppan” allt ändrades för “Fortnite” förutom namnet. Detta nya läge gav honom enorm popularitet, vilket han fortsätter till denna dag.

Ursprunget till Fortnite-spelet

När kom Fortnite ut? Vad vet du nu Fortnite har genomgått några förändringar och detta har gett Epic viss framgång. 2017 föddes Fortnite från idén att kombinera ett byggspel med ett skjutspel.

Fortnite hade några förändringar i början

Starten av spelet var dock långsam eftersom utvecklaren hade vissa problem med att flytta fokus, förlänga spelets livslängd och ändra konststilen till ett pittoreskt tema.

I slutet av juli 2017 släpptes “Fortnite” i konsolernas värld. Det var en betald titel, även om Epic planerade att släppa en Gratis version Nästa år.

PUBG framgång

En annan utvecklare “Bluehole” har också släppt ett videospel som heter “PlayerUnknown’s Battlegrounds” eller “PUBG”. Dess release blev en stor hit på bara tre månader.

Denna händelse fångade Epics uppmärksamhet i “Battle Royal”- eller “Battle Royal”-spelen eftersom PUBG var baserad på den genren. Anledningen till att Epic bestämde sig för att göra sin egen version för Fortnite.

Fortnites verkliga födelse

Med versionen Herre på täppan Fortnite föds verkligen. Med denna kommersiella strategi och gratis spelläge nådde Epic Games över tio miljoner användare bara två veckor efter lanseringen.

Epic introducerar andra spellägen

Senare bestämmer sig utvecklaren av Epic för att integrera andra paket med olika spellägen: “Save the World” och “Creativity”. Men Battle Royale är det fortfarande det mest populära läget. Om du vill njuta av detta roliga videospel kan du gå till epicgames officiella webbplats. så att du kan ladda ner Fortnite på Android, iOS eller datorenheter.