Vad betyder Office-fel 1706 och hur fixar jag det? – Snabbt och enkelt

0 Shares

Är du orolig för att ett fel med namnet 1706 plötsligt dök upp när du använde din dator? Du vet förmodligen inte vad det är, än mindre hur du löser det, men oroa dig inte för det artikeln visar hur du gör detta.

Vad är Office Error 1706-felet?

Den här typen av fel uppstår bara på datorer med tillägget Windows operativsystem. Fel 1706 dyker upp när du sätter in en Microsoft-CD för kontorsreparation eller bara för att installera en funktionsuppsättning som Installerad vid första användning, ett annat vanligt fel är ett Office-aktiveringsfel.

Detta fel är lätt att identifiera eftersom du kan se att du får ett felmeddelande i följande format: Error 1706. Installationsprogrammet kan inte hitta de nödvändiga filerna. Kontrollera anslutningen med nätverk eller CD-ROM-enhet.

Det rekommenderade sättet att hantera det här problemet är att ladda ner ett automatiskt reparationsverktyg så att inte bara detta fel kan korrigeras utan även alla andra som har att göra med din dators prestanda.

Det här felet kan bero på olika orsaker, till exempel den första installationen av MS Office från någon administrativ nätverksinstallation. Du kan också prova att använda tillägget Office CD-ROM medan installatören Windows du begär ett fel relaterat till källan till Office eller bara en virusinfektion.

Men oroa dig inte, detta misstag är inte alls ödesdigert. Även om det här felet inte är farligt i sig, rekommenderar vi att du fixar det snabbt eftersom det inte är känt om andra problem kan uppstå på grund av detta eller andra liknande fel som fel 1935 när du installerar Office

Hur fixar man enkelt fel 1706?

Denna typ av fel är lätt att åtgärda så du behöver inte mycket kunskap om datorprogrammering för att fixa det. Om du inte har Office kommer vi att lära dig hur du installerar Microsoft Office online på Windows 10, den här gången kommer vi att visa dig några metoder som är ganska enkla och hjälper dig Åtgärda fel 1706.

Den första metoden

Det första du behöver göra för att åtgärda det här problemet är att hitta filen annan administrativ installation så att du kan hitta din Office-källfil.

Det är ganska enkelt, gå bara till Start och klicka sedan på Kör. Du kommer att kunna se en liten ruta på skärmen där du måste ange följande nya nätverkssökväg på kommandoraden Setup.exe / fvm paketnamn.msi och nyare Klicka på OK så att processen kan fortsätta och ändringarna kan sparas.

När du ser att dessa ändringar har uppdaterats korrekt och processen är klar måste du klicka på OK för att allt ska sparas och du kan fortsätta.

Andra metoden

En annan metod för att fixa Office-fel 1706 är att använda ett tillägg CD-ROM för att hitta din Office-källa. Det finns några steg du behöver göra för att göra detta, du måste ta bort Office och sedan installera om det från CD-ROM-skivan. För att uppnå detta måste du följa stegen nedan som vi visar dig, men du måste stänga alla Office-program först.

Det första du bör göra är att gå till kontrollpanelen och klicka på filen Programalternativ och funktioner. Sedan måste du dubbelklicka på Lägg till eller ta bort program där du måste ta bort posten för Microsoft Office-paketet som du har installerat på din dator.

Efter denna procedur måste du klicka på filen Fönstret Alternativ från underhållsläget, välj sedan Avinstallera Office och fortsätt sedan med processen.

Klicka på Ja för att dina ändringar ska sparas och sätt i den tillgängliga Office-CD:n och följ sedan bekräftelsedialogrutorna så att den kan installeras korrekt på CD-ROM-skivan.

Ladda ner Total System Care för att fixa registerfel

Det är tillrådligt att allt går som det ska, rensa registret och se till att det avinstallerade programmet inte finns i registret ännu.

För att uppnå detta behöver du bara ladda ner Omfattande systemunderhåll och kör det på din dator. Detta gör att du kan ta bort onödiga filer som du har, inklusive de från avinstallerade program. När du gör det måste du bara installera om det Microsoft Office igen och fel 1706 bör lösas.

0 Shares