Vad betyder lila blixt eller en boost pÄ Tinder och hur aktiverar jag det?

0 Shares

Tinder Àr en applikation dÀr du kan trÀffa nya anvÀndare och LÄta dig veta bland fler mÀnniskor om du vill; Denna app erbjuder flera alternativ för att hjÀlpa dig att njuta och fÄ en bÀttre upplevelse nÀr du anvÀnder den.

Den hÀr appen har vÀxt mer och mer, du kan se filen i den lila blixt som kallas Tinder Boost, mÄnga av dess anvÀndare vet inte vad det handlar om eller hur de kan anvÀnda det, av denna anledning kommer vi att förklara allt du behöver veta om denna Boost.

Vad Àr lila blixt eller Tinder-boost?

Framför allt Àr Tinder den perfekta appen, vill du trÀffa nya mÀnniskor kan du bara registrera dig för ett konto med ladda ner den hÀr appen Vissa personer pÄ en mobiltelefon gillar inte att deras vÀnner fÄr reda pÄ att de anvÀnder den hÀr applikationen, det kan mycket enkelt undvikas.

Genom att ladda ner den hÀr appen och gÄ in i den kan vi se att lÀngst ner, vi 5 ikoner visasPÄ höger sida ser du den hÀr lila strÄlen som anvÀnds för att göra din profil till ett inflytandeomrÄde under en lÄng period pÄ 30 minuter vilket ökar dina chanser att fÄ likes, superlikes eller matchningar frÄn andra anvÀndare.

Med hjÀlp av denna balk eller förstÀrkning kan du ger 10 gÄnger fler besök pÄ din profil, Det hÀr alternativet Àr ett fullstÀndigt mirakel eftersom det lÄter dig förbÀttra den hÀr appen pÄ alla sÀtt för att göra den kÀnd för fler anvÀndare.

Om det du letar efter Àr att ha Mer uppmÀrksamhetI den hÀr appen Àr det det bÀsta sÀttet att göra det, vi mÄste rekommendera fler att se din status, sÄ det Àr absolut nödvÀndigt att ha bra bilder pÄ din profil för att fÄnga anvÀndarnas uppmÀrksamhet.

Hur aktiverar och anvÀnder jag en lila strÄle eller en boost i Tinder?

Denna förstÀrkning Àr gratis i en mÄnadFör anvÀndare som Àr en del av Tinder Plus och Tinder Gold, medan andra anvÀndare mÄste betala för att anvÀnda det, har det ett pris som Àndras av appens kriterier. För att anvÀnda den mÄste du ange applikationen.

Tryck pĂ„ ikonen som visar denna buff, nĂ€r du gör det ser du att fönstret som öppnas kommer att öppnas visa hela paketet som den erbjuder, hĂ€r kan du vĂ€lja en av dina preferenser och den som bĂ€st passar det du vill uppnĂ„, tryck sedan pĂ„ knappen som sĂ€ger “FĂ„ mer pĂ„fyllning”, du mĂ„ste vĂ€nta pĂ„ att den laddas.

NÀr du laddar upp kommer den att be dig att gÄ in följande data: Ditt kreditkort, du kommer att behöva trycka pÄ ikonen för kortet du ska anvÀnda för att betala, ange ditt namn, du mÄste ange denna information pÄ exakt samma sÀtt som pÄ kortet, det kommer att frÄga dig om kortnumret; försök att göra det sÄ noggrant som möjligt för att inte göra ett misstag.

Du kommer ocksĂ„ att upptĂ€cka att du har slutfört den “MM / ÅÅ”.Ange hĂ€r kortets nummer och giltighetsĂ„r, samt “CVC”, dĂ€r du ska ange de 3 sista siffrorna pĂ„ baksidan av kortet. För att avsluta mĂ„ste du klicka pĂ„ knappen “Köp nu”, din betalning kommer att behandlas och du börjar anvĂ€nda Boost-funktionen.

Rekommendationer för att anvÀnda den lila strÄlen eller boosten i Tinder

Som nÀmnts tidigare Àr den hÀr ikonen vÀldigt anvÀndbar, du mÄste veta att du mÄste anvÀnda den strategi För att dra fördel av detta, gÄ först till din profil och studera de bÀsta fraserna, fotona och beskrivningarna du kan implementera för att locka fler publik.

En annan strategi du kan implementera Àr sÀtta ett schemaför att aktivera det nÀr de flesta ansluter; Med större möjlighet att bli uppmÀrksammad kan du undersöka vilotiderna i olika lÀnder och pÄ sÄ sÀtt aktivera larmet för att pÄminna dig om den bÀsta tiden att anvÀnda denna boost.

Du kan ocksÄ implementera det i helgdagar eller helgerdagar dÄ folk vilar och vill chatta med vÀnner pÄ Tinder. Kom ihÄg att det tar 30 aktiva minuter, försök göra det bÀsta av det.

0 Shares