Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad betyder “inrikes frakt” på PandaBuy

Kommer du över Inrikes frakt avgifter när du checkar ut på PandaBuy-appen eller webbplatsen? Står du inför höga och orimliga avgifter för inrikes frakt?

Panda Buy är en e-handelssida från 2017 som lanserades. Det är en plattform som är specialiserad på att erbjuda högkvalitativa varor till rimliga priser. Det säljer bland annat prylar, kläder, hushållsartiklar och kosmetiska produkter.

En av de viktigaste fördelarna med att använda PandaBuy är att kunder kan köpa produkter direkt från kinesiska leverantörer. Kunder kan dra nytta av lägre kostnader och ett större urval av produkter som inte finns på deras lokala marknadsplatser.

PandaBuy tillhandahåller prisvärda inköps-, lagrings- och leveranstjänster med bara ett klick.

Den här artikeln hjälper dig att förstå mer om “Inrikes sjöfart”, “Internationell frakt”och vad “Underbetalt” betyder på PandaBuy-appen eller webbplatsen.

Vad betyder “inrikes frakt” på PandaBuy?

Inrikes frakt innebär processen att skicka dina köpta varor på PandaBuy-appen eller webbplatsen från säljaren till PandaBuys lager.

Inrikes fraktavgifter är fasta till sin natur. Det kan inte ändras av användaren, eftersom det ställs in och tas ut av säljaren. Så det spelar ingen roll om du köper 1 vara eller 10 artiklar, de inhemska fraktkostnaderna förblir desamma.

Observera att de inhemska fraktavgifterna anges i CNY (kinesiska yuan) och inte i USD (US dollar).

Vad betyder “Internationell frakt” på PandaBuy?

Internationella fraktavgifter inkluderar kostnaden för att frakta de varor som du köpt på PandaBuy-appen eller webbplatsen från PandaBuys lager till din leveransadress.

Internationell frakt beräknas på basis av kurirens destination, paketets totala vikt och fraktsätt. Det kan vara en komplicerad process att själv beräkna fraktkostnaderna.

Här är ett enkelt sätt att beräkna fraktkostnaderna inom en minut:

  • Lägg de varor du vill köpa i PandaBuy-vagnen.
  • Klicka på kryssrutorna bredvid artiklarna i kundvagnen och klicka sedan på knappen Uppskattning nedan på din skärm.
  • Välj ditt destinationsland och klicka sedan på knappen Fråga.
  • Du får ingen beräknad fraktkostnad från olika fraktbolag.

Nu har du en beräknad fraktkostnad som du kan betala när du checkar ut.

Vad betyder “underbetalt” på PandaBuy

Underbetalt på PandaBuy-appen eller webbplatsen betyder helt enkelt att kostnaden för ditt paket är mer än vad du har förbetalt för. I den här situationen måste du komplettera din fraktkostnad för att ta emot ditt paket.

Fick du ett meddelande från PandaBuy som sa att du måste komplettera ditt fraktbelopp eftersom paketet är underbetalt? Måste du deklarera en extra summa pengar för att få ditt paket från PandaBuy?

Om du stöter på ett meddelande från PandaBuy som anger en underbetalning i frakt, se till att du gör den nödvändiga betalningen inom de närmaste 72 timmarna. Om du inte gör betalningen inom utsatt tid kan ditt paket makuleras.

Om du inte vill betala ytterligare kan du avbryta din leverans och dina pengar kommer att återbetalas till dig snart när produkterna har skickats tillbaka till säljaren.

För att undvika sådana situationer är det lämpligt att få dina produkter skickade i partier, eftersom fraktkostnaderna kan vara flyktiga och extremt höga på grund av att många tunga produkter skickas tillsammans.