Vad betyder Idle på Discord?

Vad betyder Idle på Discord?

Discord är väldigt populärt bland spelare och människor som gör podcasts. Den har ett alternativ för användaren att nämna statusen som indikerar hur aktiv du är på Discord. Vissa användare kommer att visas som Idle som en status i stället för Online eller Offline. Vad betyder Idle på Discord? Idle-statusen betyder inte att användaren har avslutat Discord. Istället betyder det att användaren är inaktiv och inte har interagerat med den på några minuter.

Som standard kommer Discord-appen att ändra personen till viloläge om de är inaktiva. Den representeras med en gul halvmåneformad ikon. Det är för att markera att personen är borta just nu och inte skulle kunna svara omedelbart.

Annan status tillgänglig på Discord

Liksom andra sociala medieplattformar markerar Discord också användarna med deras aktivitetsstatus. Det hjälper andra användare med deras tillgänglighet på plattformen.

Uppkopplad – Det är för att markera att du är tillgänglig online. Så medanvändaren kan veta att personen är tillgänglig och är redo att svara omedelbart.

tomgång – Idle-tillståndet betyder att användaren inte kan nås i några minuter. Så det är underförstått att användaren är borta från enheten och inte kommer att kunna bekräfta det omedelbart. Men de kommer att få aviseringar som vanligt.

Stör inte – Denna status visar medanvändaren att vi inte är tillgängliga och föredrar att inte bli störda. Genom att aktivera detta stängs Discord-relaterade meddelanden automatiskt av. Den måste ställas in manuellt för att informera andra om att du är upptagen.

Strömning – Det visar att vi streamar på Discord med twitch. För detta måste streamerläget aktiveras manuellt.

Offline – Offlinestatusen ställs in av Discord automatiskt när användaren är borta. Det händer när du inte har öppnat Discord under en längre tid.

Osynlig – Detta liknar statusen Offline. Det måste dock göras manuellt, så att medanvändaren ser dig som offline även om Discord-appen är öppen i din ände.

telefon – En liten telefonsymbol i grön färg visas på användarens avatar. Genom att titta på det tror folk att vi kommer åt Discord-appen på en mobiltelefon.

Metoder för att ändra status till viloläge manuellt på skrivbordet

Så här ändrar du Discord-statusen manuellt på en stationär version eller webbversionen av Discord.

1. Öppna programmet på skrivbordet och navigera till avatarikonen.

2. Klicka på Discord-profilbilden i det nedre vänstra hörnet.

3. Scrolla nu ner i listan och klicka på alternativet Idle status.

Metoder för att ändra status till viloläge manuellt på mobil

Discord-appen är kompatibel med både Android- och iPhone/iPad-plattformar. Skaffa appen från respektive appbutik innan du ändrar status.

1. Starta programmet på den mobila enheten och tryck på Hamburger-menyn i det övre vänstra hörnet.

2. På den nya skärmen klickar du på profilikonen i skärmens nedre högra hörn.

3. Rulla nedåt för att hitta alternativet för användarinställningar i listan.

4. Nu kommer vi att ha möjlighet att ställa in status från det tillgängliga alternativet.

5. Välj slutligen Inaktiv i rutan Ställ in status meny. Så kontostatusen skulle vara På tomgång på Discord.

LÄS NÄSTA

Vanliga frågor

Vad betyder Idle i discord-applikationen?

Status Idle i Discord betyder att användaren har Discord öppen men inte har tittat på den på ett tag.

Relaterade Artiklar

Back to top button