Vad betyder 420 och 710 pÄ Tinder och hur man anvÀnder dem i Bios?

0 Shares

Tinder Àr en mycket populÀr app för att hitta en partner eller trÀffa mÀnniskor och boka tid eller ett specifikt sexuellt möte, men allt beror pÄ specifikationerna för varje profil.

NÀr en person gÄr online för att skapa en Tinder-profil mÄste de stÀlla in sin biografi enligt sina preferenser och ta hÀnsyn till egenskaperna hos de egenskaper de letar efter och erbjuder.

Det finns mÀnniskor som döljer sin Älder pÄ sin Tinder-profil och andra egenskaper, precis som andra som gör det förklara alla dina smaker i biografin för att inte behöva ha det dÄligt, eftersom personerna de matchar med redan vet deras smak.

PÄ sÄ sÀtt skapades en slags kod eller signal för att förmedla viss information och sÄ att applikationen inte stÀnger kontot. MÄnga anvÀndare har en viss förkÀrlek för marijuanakonsumtion och letar dÀrför efter nÄgon som delar samma smak. Koda 420 och 710 Det gjordes för detta, men vi kommer att förklara det mycket bÀttre nedan.

Vad betyder 420 pÄ Tinder?

Om du anvÀnder Tinder och rÄkar stöta pÄ flera profiler som har nummer 420 i sin biografi sÄ Àr det av en specifik anledning. Den hÀr personen skrev in koden 420 för att lÄta folk veta det röker marijuana.

Tanken bakom att sÀtta koden 420 i Tinders biografi Àr att hitta mÀnniskor som Àr villiga att gÄ ut pÄ en dejt och dela en joint. Men du undrar sÀkert Varför anvÀnder de 420-numret? PoÀngen Àr att det finns en historisk förklaring till detta.

Kod 420 beror pÄ att pÄ internationell nivÄ firas eller erkÀnns april mÄnad, som motsvarar mÄnad 4, nÀrmare bestÀmt den 20:e dagen, som internationella marijuanadagen, dÀrför Àr 420 synonymt med marijuana.

Var kommer 710:an ifrÄn frÄn Tinder och andra digitala plattformar?

Koderna för att uttrycka viss information eller sÀnda ett visst meddelande pÄ ett krypterat sÀtt anvÀnds inte bara i Tinder. Tinder Àr inte den enda appen för att flirta, det finns andra gratisalternativ till att flirta, och pÄ dessa plattformar har fusket som anvÀnds i Tinder samma innebörd och samma sak hÀnder pÄ motsatt sÀtt.

DÀrmed har det visat sig att innebörden av siffran 710 pÄ Tinder Àr densamma som den kommer att ha pÄ vilken annan digital plattform som helst. Om du hittar profilnummer 710 Àr samma som 420den personen Àr pÄverkad av marijuana och letar efter nÄgon att dela sin smak med.

Men med tanke pÄ att 420 har blivit sÄ populÀrt och nÀstan alla vet hur viktigt det Àr att vilseleda och inte ha en direkt försegling av smaken av marijuana, finns det mÀnniskor som bestÀmmer sig för att anvÀnda 710:an med hÀnvisning till den 10 juli, och detta Àr den 10 juli. firas eller firas pÄ grundval av hedershampakoncentrat.

Vad betyder det att hitta dessa siffror i Tinder-profiler?

Om du har bestÀmt dig för att anvÀnda Tinder mÄste du vara vÀldigt försiktig, det Àr en applikation som kan vara riskabel att anvÀnda oansvarigt. PÄ samma sÀtt som mÄnga anvÀndare De anvÀnder siffrorna 420 och 710 pÄ sina Tinder-profiler för att hitta personer De kan röka marijuana med mÀnniskor med olika avsikter och ta sig an uppgiften att skapa en falsk profil, sÄ om du stöter pÄ siffrorna 710 och 420 vet du redan vad personens smak Àr, men om du stöter pÄ en falsk profil mÄste du anmÀla det för att undvika problem.

0 Shares