Vad Àr X-knappen för i HouseParty? Vad gör han?

0 Shares

Husfest Jag lovar att underhÄlla oss, De senaste veckorna har den positionerat sig som den mest nedladdade appen eftersom den lÄter oss spela och dela innehÄll med mer Àn en person samtidigt via skÀrmen och vara i kontakt med dem vi Àlskar, speciellt under denna retrÀttperiod. har andra fantastiska verktyg som du inte fÄr missa. Idag kommer du att lÀra dig hur du laddar ner detta fantastiska sociala nÀtverk, hur du anvÀnder det, vad X-knappen Àr till för i HouseParty och vad den Àr till för.

Hur fÄr jag HouseParty pÄ min mobiltelefon?

Det kan du vÀl fÄ det lÀtt och snabbt genom att ladda ner applikationen gratis; du kommer definitivt att Àlska den hÀr plattformen; sÄ lÄt oss se steg för steg hur man laddar ner det.

  1. Du mÄste gÄ in först Spela butik eller din favoritappbutik.
  2. NÀr du har installerat programmet kommer du att gÄ in i det och hitta filen enkel formdÀr de kommer att frÄga efter din e-postadress, anvÀndarnamn och lösenord.
  3. Applikationen kommer att frÄga efter ett telefonnummer och skicka det till dig verifieringsmeddelande i samma.
  4. DÄ kan du att kombinera Ditt HouseParty Facebook-konto för att se vilka kÀnda kontakter som har tillgÄng till HouseParty. Du kan dock hoppa över detta steg och bara sÀtta ihop dem sjÀlv.
  5. Nu ber HouseParty om tillÄtelse att ansluta din kamera och mikrofon nÀr du anvÀnder den, speciellt för samtal och video, men du kan koppla bort kameran om du föredrar det. För frÄgar efter din platsdata som vi inte rekommenderar att tillhandahÄlla.

Hur kan jag ringa ett gruppvideosamtal pÄ HouseParty?

För att ringa ett gruppvideosamtal pÄ HouseParty sveper du bara pÄ appskÀrmen sÄ dyker en liten kamera upp lÀngst upp och trycker dÀr; och redo! PÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna komma Ät videosamtal

Nu, för att lÀgga till fler personer, tryck bara pÄ alternativet + och ange det fullstÀndiga namnet pÄ vem eller vilka du vill gÄ med. Detta sÀtt kommer du att ha gruppvideosamtal.

NĂ„got konstigt vad appen har, det Ă€r vem som helst som vill gĂ„ in i ett videosamtal. Men om du bara vill ha ett videosamtal i den privata gruppen mĂ„ste du trycka pĂ„ hĂ€nglĂ„set som kommer upp lĂ€ngst ner. DĂ€r kommer alternativet “privat rum” att aktiveras.

Vad Àr X-knappen för i HouseParty?

Den hÀr knappen anvÀnds för att bryta anslutningen eller en lÀmplig videoanslutning; och du fÄr det lÀngst ner pÄ skÀrmen, sÄ du Àr klar.

Vilka andra alternativ kommer du att fÄ pÄ HouseParty?

Denna multifunktionella applikation ger dig denna möjlighet extra kul:

  • Spel: Du kan kommunicera med vem du vill, och i tider av tristess eller brist pĂ„ motivation kan du bjud in dina vĂ€nner att spela. Hur? Tja, du mĂ„ste vĂ€lja benalternativet som visas överst; dĂ€r hittar du roliga alternativ som att spela kort, gissa ordet och gissa bilden.
  • VĂ€nta inte mer, trĂ€ffa dina bĂ€sta vĂ€nner pĂ„ HouseParty och börja spela, det kommer att bli vĂ€ldigt roligt.
  • Textmeddelanden: överst pĂ„ skĂ€rmen nĂ€r du skjuter den hittar du en flygplansikon; du mĂ„ste trycka pĂ„ den sĂ„ öppnas meddelandeskĂ€rmen automatiskt. Ett annat alternativ Ă€r att söka efter önskad kontakt, trycka pĂ„ (“Ange notering”) och skicka önskat meddelande.

HouseParty Àr en extremt viktig applikation idag, som erbjuder anvÀndarna mycket kvalitet. Det Àr unikt och roligt, vi hoppas om du inte har det installerat du kan prova maximalt roligt i bekvÀmligheten av ditt eget hem. VÀnta inte lÀngre och lÀmna oss din Äsikt om denna fantastiska plattform i kommentarerna.

0 Shares