Vad Àr WhatsApp Temporary Messages och hur fungerar de? SjÀlvförstörande meddelanden (exempel)

0 Shares

WhatsApp-snabbmeddelanden Àr det bÀsta som finns eftersom det har funktioner som andra liknande appar inte har (som den som lÄter dig anvÀnda WhatsApp frÄn din fasta telefon). Dagens guide tittar pÄ bara ett av dessa verktyg eller funktioner för att ta reda pÄ vad de Àr och hur tillfÀlliga meddelanden fungerar?

Om du fortfarande inte vet vad sjÀlvförstörande WhatsApp Àr sÄ ligger du mycket efter eftersom det hÀr nya systemet som implementerade meddelandeappen, Det Àr ett av de mest renoverade som ligger i framkantsÄ att veta detta Àr viktigt om du vill förbÀttra sÀkerheten för dina chattar.

Observera att för att bÀttre förstÄ vad som kommer att diskuteras i denna handledning, du mÄste uppdatera WhatsApp pÄ Android eller iPhone till den senaste tillgÀngliga versionensÄ att ingen term blir obekant för dig.

Vad Àr tillfÀlliga meddelanden och hur fungerar de?

Nu, för att gÄ direkt till punkten av intresse för dig och för att sÄ snart som möjligt ta reda pÄ vad tillfÀlliga meddelanden Àr och hur de fungerar, Àr det första du bör veta att de Àr vad deras namn antyder. meddelanden som försvinner av sig sjÀlva utan manuell radering.

Det betyder att varje gÄng du skickar ett meddelande och den hÀr funktionen aktiveras kommer texterna bara att vara sju dagar i mottagarens chatt, varefter de raderas för alltid, vilket innebÀr att din chatt i teorin blir mycket mer privat och du behöver inte oroa dig för nÄgra vÀntande meddelanden som borde försvinna.

Det finns dock nÄgra undantag frÄn sjudagarsregeln, som Àr: Om du eller personen i chatten vidarebefordrar ett tillfÀlligt meddelande till en annan chatt som inte har detta verktyg aktiverat, kommer meddelandet inte att raderas frÄn den konversationen.

Å andra sidan, om nĂ„gon specifikt citerar innehĂ„llet i meddelandet, kommer det inte heller att försvinna, och slutligen, om nĂ„gon sparar en sĂ€kerhetskopia med meddelandet som finns i chatten, kommer de att gĂ„ med det, men efter att ha Ă„terstĂ€llt det försvinner det helt .

Reglerna Àr desamma för gruppchattardet enda som förÀndras med dem Àr att endast administratören kan aktivera funktionen och inte nÄgon annan medlem i gruppen eftersom de inte har den typen av behörighet.

Hur fungerar tillfÀlliga meddelanden?

Med det i Ätanke, svaret pÄ frÄgan: vad Àr tillfÀlliga meddelanden och hur fungerar de? SÄ Àntligen Àr det dags att visa dig hur du aktiverar dem sÄ att du kan börja anvÀnda dem nÀr du vill.

För att göra detta, gÄ först till den kontakt som du vill aktivera snabbmeddelandefunktionen för, nÀr du Àr i den personliga delen, gÄ till kontaktens namn och tryck pÄ den.

I det hĂ€r avsnittet kommer du att mĂ€rka att det finns flera alternativ, leta efter den som heter “TillfĂ€lliga meddelanden” och tryck pĂ„ den, sĂ„ dyker ett fönster upp för bekrĂ€ftelse, godkĂ€nnande och det Ă€r allt.

Detta sÀkerstÀller att tillfÀlliga meddelanden kommer att aktiveras, men bara i den hÀr chatten, eftersom du mÄste aktivera den hÀr funktionen individuellt i varje chatt för att det ska fungera. Du vet att de Àr aktiverade pga En vit klocka visas bredvid kontaktens profilbild.

Och det Àr det, förutom att du vet tillrÀckligt för att sÀga att du vet vad tillfÀlliga meddelanden Àr och hur de fungerar i sin helhet, sÄ det finns inget annat att göra hÀr, Innan du gÄr, men det finns tvÄ saker att tÀnka pÄ.

Först och frÀmst rekommenderar samma officiella WhatsApp-webbplats att du bara anvÀnder dessa meddelanden med personer du kÀnner, eftersom de inte Àr ofelbara och du kan hamna i problem genom att tro att du Àr sÀker.

För det andra bör du inte avbryta din kunskapssökning eftersom den hÀr appen har mycket att erbjuda, sÄ det rekommenderas att söka: Hur blockerar eller avblockerar WhatsApp med FaceID? För att förbÀttra din sÀkerhet.

0 Shares