Vad är WhatsApp GB och varför det är farligt

0 Shares

DE GBWhatsap är en modifierad app baserad på den ursprungliga budbäraren. Den har unika egenskaper men innebär flera risker vid installation.

Hur WhatsApp GB fungerar

Eftersom detta är en modifierad och inofficiell app baseras operationen på originalet, eftersom den använder samma kod som den ursprungliga WhatsApp.

I grund och botten handlar det om klona. Skillnaden är att den har flera funktioner som utvecklaren lägger in i den.

Å andra sidan, eftersom det varken är officiellt eller auktoriserat av Facebook, ägare av WhatsApp, finns det inte i Google Play-butiken. Det är nödvändigt att ladda ner Whatsapp GB manuellt via en .APK-fil.

Är det säkert att använda GB WhatsApp?

Gå rakt på sak, nej.nej, det är inte säkert att installera GBWhatsap av några skäl.

Vad är WhatsApp GB och varför det är farligt 1

Först, som markerats ovan, Facebook godkänner inte kopiera din WhatsApp-app.

På grund av detta faktum hävdar Facebook att det till och med kan förbjuda användare som använder dessa modifierade applikationer, det gjorde det till och med 2019.

För det andra, eftersom detta är en modifiering, när du installerar WhatsApp GB, finns det ingen garanti för att utvecklaren inte har placerat någon skadlig kod i den.

För det tredje har den ursprungliga WhatsApp end-to-end-kryptering som gör att dina meddelanden inte kan fångas upp. Med Whatsapp GB går teoretiskt sett denna kryptering förlorad, det vill säga: dina meddelanden riskerar att bli avlyssnade.

WhatsApp GB-funktioner

 1. Två WhatsApp-konton på samma telefon: Det här är kanske den mest eftertraktade funktionen. Andra mods låter dig inte ha en annan WhatsApp installerad på samma telefon. Med GBWhatsApp är det möjligt.
 2. skicka större filer: WhatsApp har gränser för att skicka stora filer som videor. I GB WhatsApp är gränsen mycket högre. Du kommer att kunna dela videor på flera minuter utan att behöva oroa dig för att behöva klippa för att skicka.
 3. Skicka så många bilder du vill: På WhatsAppp GB kan du ladda upp hur många bilder du vill på en gång; i originalversionen kan endast 15 bilder skickas tillsammans.
 4. Dölj att du är online: Du kan dölja att du är online så att du kan se statusen för dina kontakter utan att de vet.
 5. Jättestor statistik: För dig som gillar att skriva långa texter på din Status tillåter GB upp till 250 tecken i ett enda inlägg.
 6. Ladda ner Friends Status: Du vet den där coola videon du såg på din väns status? Istället för att be om videon för den, ladda bara ner den direkt från appen.
 7. Integritet: Du kan dölja information som att skriva eller spela in ljud och låta dig hoppa över din senaste kontroll genom att välja en tid som ska visas som din senaste visning.
 8. Stäng av Internet (DND): GBWhatsApp har en mycket intressant funktion, där det är möjligt för dig att stänga av internet endast från den, så att du kan hålla fokus på arbetet utan att störas av meddelanden.
 9. lösenord för konversationer: Genom att ladda ner den uppdaterade GBWhatsApp 2021 kommer du i den här versionen att kunna lägga lösenord i specifika konversationer istället för ett lösenord för hela applikationen.
 10. teman: När du laddar ner den uppdaterade Whatsapp gb har applikationen många temaalternativ så att du kan ge ett nytt ansikte till ditt sociala nätverk och lämna det med önskat utseende.
 11. Källor: GB WhatsAppupdate har också flera typsnitt så att du kan göra applikationen ännu mer med de funktioner du föredrar.
 12. Högkvalitativa foton: Du vet det där vackra fotot du tog, men WhatsApp förstör allt när du delar? GB gör inte det, det skickar originalfotot upp till 100M pixlar med överlägsen kvalitet, okomprimerat;
 13. Kvalitetsvideor: Att skicka videor via WhatsApp är hemskt. Den komprimerar maximalt och förstör all kvalitet. GB gör inte det, det skickar videon okomprimerad, med originalkvalitet.

Är det värt det eller inte?

Vi rekommenderar verkligen inte att du använder det om ditt konto är huvudkontot på din mobiltelefon, för arbete, för att prata med familjemedlemmar, etc. Det är värt att testa på ett andra chip.

0 Shares